Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u šumici

Živim u jednom gradu u Italiji koji obiluje parkovima, a u blizini je i velika šuma, pa znam često prošetati psa onuda. Imam 32 godine, dobar posao i nikad se nisam ženio, jer sam uvijek imao neke avanture od po mjesec ili eventualno dva. Tako sam i primjetio nju, mladu mamu sa dvoje male djece.

Stalno je šetala tim dijelom šume gdje je uz sam rub prema kućama bio mali dječji park. Inače u ovom dijelu Italije i nije bilo neke divljači. Tu i tamo koja srna i srndač, te zečevi. Povremeno bi se pojavila i koja lisisca, ali ništa neobično. Jedan dan sam malo zastao da sjednem na klupu, jer je bio divan kasnoproljetni dan, sve je bilo zeleno i jednostavno sam odlučio malo odmoriti. Uto je naišla ona sa klincima, a mali se odmah oteo njoj iz ruku, te poletio prema psu i želji za igrom. Moj pas je jedva to dočekao, pa je odmah počelo nabacivanje lopte, a i curica, koja je bila mlađa od dečkića, im se pridružila. Njihova mama je stajala zbunjeno, a ja sam se odmaknuo na klupi i ponudio ju da sjedne. Nasmješila se i bojažljivo sjela na sam rub klupe. Bila je prekrasna i malo visoka za talijanku, pogotovo sa tom dugom plavom kosom i plavim očima.

- Dobar dan, ja sam Bruno. -predstavio sam se na talijanskom i nasmješio.
- Drago mi je, Anita. -rekla je tiho na talijanskom, ali sa blagim naglaskom, a sve je popratila smješkom koji je otkrio biserno bijele zube.

Ovako iz blizine je bila još zgodnija, a i tajice su isticale njene lijepe noge, a uska majica poveće sise koje su naočigled bile sputane grudnjakom. Međutim bila je udata kako sam vidio, pa nisam gajio nikakve nade. Malo smo razgovarali, a onda sam saznao da je iz Buja, pa sam ja nju šokirao da sam ja iz Rijeke. Počeli smo se smijati, a poslije nastavili razgovor na našem. Rekla je da je malo usamljena ovdje, a udala se za jednog Talijana čiji su roditelji bili prijatelji njenih starci, a dolazili su kod njih godninama na ljetovanje i tako su se oni u zbližili, pa avantura koja je iznjedrila malog Angela, a onda i brak, pa Patrizia. Sad je stalno sama, pošto joj suprug radi za naftnu kompaniju negdje u Africi. Ja sam joj rekao da sam solo, da radim kao informatičar u jednom telekom operateru u gradu, dobar posao i još bolja plaća. Uto su došli klinci sa mojim psom, pa smo svi skupa krenuli van parka. Tu sam se ponovo iznenadio, jer sam shvatio da živi samo deset kuća dalje od mene.
Od tada smo se viđali stalno u parku, a nakon mjesec dana sam ju pozvao i na kavu, pa smo svi skupa otišli do jedne tratorie na sladoled za kline, veliku padelu vode za psa i mi smo pijuckali polako, na užas vlasnika tratorie jer kod njih se kava pije s nogu, cappucino i svaki po malu rakijicu. Valjda zagrijana od rakijice, ali u jednom trenu me je upitala:

- Da li sutra možeš doći u park bez Đine (mog psa)?
- Zašto? -bio sam malo iznenađen tim pitanjem.
- Htjela bi te vidjeti nasamo i da te pitam nešto. -gledala me direktno u oči, pa sam samo kimnuo glavom.

Drugi dan sam odmah nakon posla malo prošetao Đinu, pa ju spremio u kuću, te otišao do one klupice u šumici. Sad je zelenilo već bilo jako gusto, pa nisi mogao vidjeti nadaleko. Uto sam začuo korake po šljunčanoj stazi i ugledao sam Anitu. I odmah mi je preskočilo srce, a bogami i kurac u gaćama. Imala je uske, skoro pa providne tajice, te isto takvu majicu kratkih rukava ispod koje se nazirao grudnjak, dok je oko struka svezala gornji dio trenirke. Došla je veselo do mene i bez ikakva uvoda me primila za lice, te me poljubila direktno u usta. Malo sam zastao razmišljajući što se događa, ali sam prihvatio igru i uzvratio poljubac. Ubrzo smo bili u zagrljaju na klupi i ljubili se kao ludi, a ja sam osjećao toplinu njenih grudi na svojim prsima. nije trebalo dugo da naše ruke krenu u istraživanje naših tijela, pa se njena uskoro zaustavila na mojim preponama i milovala mi kurac preko trenirke. Ni ja nisam mirovao, već sam joj milovao sise koje su bile mekane i tople, a utegnute u grudnjaku, te su željele van. Brzo sam joj podigao majicu i oslobodio ih grudnjaka, pa su samo ispale van. Bile su sa velikim smeđim aureolama i već napetim bradavicama. Ni Anita nije mirovala, jer je uspjela odvezati moju trenirku i zavući ruku u moje gaće, te je sada drkala moj poveći kurac. Odvezao sam joj trenirku koja je bila oko struka vezana, pa joj počeo skidati tajice. Ustala se sa klupice, pa sam joj skinuo tajice skupa sa minijaturnim gaćicama, a onda joj odmah zabio jezik u njenu obrijanu picu. Zastenjala je iznenađeno i uzbuđeno, te me privlačila rukama k sebi. Lizao sam joj klit, a iz pice je već curilo.

Odmaknuo sam ju od sebe i posjeo na klupu, a ja sam ustao i skinuo trenirku, te gaće i moj napeti kurac se zaljuljao slobodan ispred njenog lica. Primila ga je lagano rukama i počela ga ljubiti, te lizati, a onda ga i gutati. Ubrzo je skoro cijeli kurac bio u njenim ustima i gutala ga je skoro do jaja. Nisam mislio da joj svršim u usta, jer sam imao druge namjere, ali su njena usta bila tako dobra i sad sam se praznio u njih. Nije se ni trznula kad joj je moja sperma počela špricati po grlu, već je sve mirno gutala, te mi primila jaja i počela ih mijesiti, a jezikom lizati vrh glavića, pa je kurac i dalje ostao napet. Sad sam ja nju podigao sa klupice, a ja sam sjeo, te me ona opkoračila i dok sam se ja naslonio ona je provukla noge između naslona i sjedala, pa se nasadila na moj kurac koji je ušao u njenu usku picu. Kliznula je do jaja odmah i oslonivši se na noge i moja ramena počela nabijati na moj kurac. Stenjala je pri svakom nasađivanju na njega i dahtala, a ja sam joj pridržavao predivnu guzu i pomagao joj da se nabija na mene. Nakon pet minuta nabijanja je svršila i počela se tresti naslonivši glavu na moje rame dok je dahtala. Čekao sam da se smiri, a onda sam joj rekao da ustane i kad se izvukla i ja sam ustao, te sam ju naslonio rukama na naslon klupice, a ja sam stao iza nje. Ugledao sam predivnu bijelu guzu, pa sam se sagnuo i oblizao joj između guzova do pice, a ona je samo uzdahnula duboko. Pasalo joj je. Stao sam iza nje, ugurao joj kurac u picu, te ju primio za bokove i počeo ju jebati. Stenjala je i uzdisala dok su joj se sise klatile u ritmu mog jebanja. Primio sam joj jednu sisu i počeo ju mijesiti, a ona je stenjala sve jače, pa sam povremeno pogledao okolo da li je netko u blizini. Nakon nekoliko minuta sam i ja osjetio da mi ponovo dolazi da svršim, pa sam ga polako izvukao i sad sam ga trljao između njenih guzova i počeo svršavati po njenim leđima i guzi. Kad sam se ispraznio sjeo sam na klupicu, a ona se sagnula do mog kurca i oblizala ga od sperme, pa se okrenula leđima meni, a ja sam joj obrisao leđa i guzu od svoje sperme. Nakon toga smo se obukli i sjeli na klupicu, pa smo malo odmorili.

Rekla mi je da joj muža nema po cijele dane, čak i mjesece, a u zadnje vrijeme nema seksa ni kad dođe doma. Od prijateljice, čiji muž radi sa njenim je čula da je pokupio nekakvu boleštinu od nekih kurvica u Africi i sad se liječi, te ne želi nikakav seks sa njom, kao da ju ne zarazi. Ali prvenstveno je bila ljuta na njega zbog laži i zbog toga jer je saznala od drugih. I tako smo se sad nas dvoje našli, a ona me je već i prije primjetila, ali jednostavno nije znala kako mi prići. Ja sam se samo nasmijao, pa sam joj rekao da sam sad tu, a onda sam joj rekao da mi pošalje ubuduće poruku kad bude htjela seks, pa može doći i do mene kući. Malo se dvoumila oko toga, ali je ipak pristala, pa smo sad lagano odšetali do naših kuća, a ja sam cijelo vrijeme držao ruku na njenoj guzi, pa sam ju za kraj poljubio i stisnuo joj guzu, dok je ona priljubila svoje sise uz mene i onda otišla.
Ja sam jedva čekao da me nazove.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija