Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u uredu

Svatko od nas mašta o sexu u uredu, ali ga rijetki dožive, usprkos raznoraznim anketama. Jednog dana i meni se moja mašta ostvarila.

Bilo je to sa kolegicom Jasnom. Radili smo skupa već tri godine, i znao sam o njoj da ima malu curicu, da se razvela prije nego je počela raditi kod nas, te da sad pokušava dovesti svoj privatni život u red.

Bila je pravi komad sa svojih 36 godina i mnogi su se frajeri okretali za njom, ali svi bi se okrenuli kad bi vidjeli da ima curicu uz sebe. Malo veća guza i grudi trojka davali su joj seksipil, a bila je oštra i na jeziku i nikome nije ostajala dužna za odgovor.

U uredu smo sjedili jedno nasuprot drugome, te smo dosta bili u kontaktu, kako oči u oči, tako i u fizičkom, jer smo se znali dotaknuti nogama ispod stola.

Jednog dana smo tako ostali duže u uredu, jer su se neke stvari trebale brzo riješiti i biti gotove do kraja dana. Bili smo udubljeni u posao, kad me je zamolila da joj dođem izmasirati vrat i ramena, jer ju sve boli od sjedenja i gledanja u ekran računala. Rekla je da je popila već tabletu protiv bolova, ali da nikako ne počinje djelovati.
Ustao sam, obišao stolove i stao iza nje i počeo joj masirati prvo vrat, a onda i ramena. Odjednom je primila moju ruku i povukla ju niže na svoju sisu.

- I nju bi trebalo izmasirati - tiho je rekla...

Bio sam malo zatečen, ali ne zadugo. Znao sam da smo sami i počeo sam joj lagano masirati sisu. Počela je dublje disati i samo je uzdahnula:

- Mmmmmm...da to je to...mmmm...malo jače...i drugu daj...

Spustio sam i drugu ruku, te sam joj sad obje sise masirao. Malo sam se odvažio te sam jednu ruku zavukao pod majicu, oslobodio sisu grudnjaka i počeo joj trljati bradavicu. Samo je zabacila glavu na naslon stolca i osmjehnula mi se. Sagnuo sam glavu i poljubio ju, a ona mi je gurnula svoj jezik u usta te smo se dugo ljubili. Odmaknuo sam se i podigao joj majicu preko glave, te otkopčao grudnjak. Imala je predivne sise koje su stajale uspravno i bez grudnjaka.

Okrenuo sam ju prema sebi i spustio se na koljena kako bi joj sise mogao uzeti u usta, te sam joj lizao i sisao bradavice dok je ona lagano stenjala i uzdisala.
Kako je imala suknju, lagano sam zavukao ruku između njenih butina i shvatio da nosi samostojeće najlonke, te sam osjetio lagano vruču kožu njenih butina koje je lagano razmaknula kako bih došao do njenih gaćica. Lagano sam prstom prošao po njenim gaćicama te sam osjetio da su već mokre. Podignuo sam ju sa stolca i skinuo joj suknju i gaćice, te je ostala samo u najlonkama i štiklama. Sjela je natrag na stolicu, raširila noge i predamnom se ukazala predivna pica koja je lagano ispuštala sokove, te sam navalio sa jezikom i usnama na nju i njen klit koji je bio jako osjetljiv na dodir, jer je počela jako brzo disati i trzati se na stolcu čim sam ga uzeo u usta.

Uskoro je počela svršavati i to obilno, pritom me primila za glavu i pritisnula na svoju picu i počela se trljati picom o moje lice.

Ustao sam i skinuo hlače, majicu i gače, a moj kurac je iskočio u punoj veličini, a ona ga je odmah strpala u usta i počela ga usisavati i lizati, te se je igrala sa mojim jajima koja je mijesila svojim rukama. Ubrzo sam joj svršio u usta i u tolikoj količini da nije uspjela sve progutati, pa se je sperma cijedila niz njenu bradu.. Pokupila je sve prstima i oblizala se, te ustala i nagnula se nad stol izbacivši svoju guzu prema meni.

- Želim da me pošteno izjebeš! - pogledala me.

- Izjebati ću te u obje rupice, ne brini. - rekao sam joj uz osmijeh.

- Hajde, ne čekaj više... - požurivala me je.

Protrljao sam kurac par puta i stavio ga na ulaz u picu koja ga je samo usisala unutra uz njen uzdah. Malo sam pričekao da se dodatno osloni na stol i počeo sam ga zabijati u nju. Samo je dahtala od uživanja. Uskoro sam osjetio da sam blizu svršavanja, te sam ga izvadio, gurnuo dva prsta u njenu guzu, namočio šupčić picinim sokovima i namjestio kurac na ulaz u njenu guzu, te sam polako ušao u nju. Cvilila je i dahtala dok sam ulazio sve brže i dublje u njenu raskošnu guzu, a ubrzo sam i svršio u njenu guzu.

Izvukao sam sluzavi kurac iz njene guze, a ona se okrenula i uzela ga je u usta te ga očistila od mojih sokova. Uspravila se, dala mi poljubac tako da sam osjetio i svoje sokove u njemu.

Brzo smo se obukli da dovršimo posao do kraja, a za kraj me je pozvala da dođem kod nje na nastavak odlične uredske jebačine.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija