Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex za pamćenje sa učiteljicom

Ocjena: 4

Bio sam 4 razred gimnazije i pripremao se za natjecanje. Nastavnica je bila najzgodniji žena u školi. Već duže vrijeme sam ju promatrao nju i njene ogromne sisurine. A da ste vidli samo kakvo je dupe imala, veliko . Razmišljao sam svaki dan kako ju nabadam na svoju kurčinu koja je već imala 22 cm. Jebao sam kolegice iz razreda pa znam kako je ulaziti u vlažnu usku pičku , ali me oduvijek zanimalo kako je jebati stariju koku. Tako sam jedan dan ostao duže u školi na pripremama za natjecanje. Ja i ona na satu, nema boljeg doživljaja. Počela me ispitivati kako sam , kaj radim, i odjednom me pitala jel imam curu. Nisam joj lagao i rekao sam da nemam, pa me zatim pitala jel sam već izgubio nevinost. Rekao sam da jesam prije par godina, a ona se začudila. Pitala jel bi ju htio na brzinu izjebati.

Normalno da sam pristao . Prvo se skinula i zabila moju glavu među svoje sise. Nakon grickanja i lizanja sisa skinula mi je hlaće u gaće i stavila u usta moju kitu. Rekla je da takvu dugo nije vidla i da se nada da će joj taman pristajati u pički. Kad je popušila, legao sam se na stol i ona ga je odmah zajašila i počela se nabijati svom snagom. Nakon jebanja od 5 minuta promjenila je pozu i prebacila se da ona leži a da ju ja prčim. Rekla je da sam najbolji jebač i da bi bilo joj žao da joj ga ne stavim u guzu. Prvo sam joj jezikom oblizao čmar i stavio prst u čmar. Zatim dva prsta i već ju je počelo boljeti i počela je stenjati i vriskati . Stavio sam ga na ulaz u čmar i pomalo pokušavao . Nije stao , nije ni mogao ući. Sjetio sam se da imam neke kreme i stavio kremu na čmar i na svoj kurac . Pokušao sam ući i napokon je ušao u taj uski mali čmar. nastavio sam da ju jebem do besvijesti. Već ju je sve boljelo a ja sam samo nastavljao. Malo je bilo prljavo ali super .

Jebo sam ju bez kondoma i nikad nisam više uživao. Svršio sam joj u dupe i sperma joj se sljevala iz rupe nis noge . Otišli smo se potuširati kod nje doma . I u kadi smo se još malo ljubili i jebali . I onda sam otišao doma i nazvala me i rekla da me čeka i sutra sa svojom razjebanom pičkom. Dalje cu ispričati u drugoj priči , ali vjerujte bilo je još bolje. Bila je visoka 170 cm, dosta popunija i to je bilo super jer moj kurac voli ulaziti u mesnate velike pičke. Htio sam joj zabiti šaku u picku ali mi nije dala jer se bojala da ju nebi previše boljelo. Ona je moja najdraža jebačica i jahačica. sve smo poze isprobali bez kondoma i sa kondomom . VEĆI je doživljaj bez kondoma jer osjećam njenu toplu pičku i njen čmar kako mi steže kurac do iznemoglosti. Uživam u tome i živim svaki dan da ju jebem u dupe i da svršim po njoj. Nisam spomenuo da je ona imala 47 godina a ja 18 i da je najbolja matorka koju sam u životu jebo u dupe. Još se i danas sastanemo i izjebemo , ali sve rjeđe jer ona ima 55 a ja 26 i pička joj je toliko razjebana da visi i da je preširoka .

Ali joj je šupak super i još ga sa zadovoljstvom punim i njena žvraljava usta . Pušenje je vrhunsko . Jednom nas je uhvatila njena sestra koja ima 49 godina i nju sam isto izjebo. Ali ona je bila dlakava i puno je bila uža i kolko mi se čini više je voljela i uživala što ju jebem. Ona mi je dala sve . Ja sam njoj zauzvrat dao svoj kurac kolko je htjela , ali najbolje je bilo kad mi je ona stavila pičku na moju glavu a druga me jahala najbolji sex u troje. Nikad ga neću zaboraviti i uvijek će one biti moje kurve koje volim jebati u sve rupe na njihovoj koži. Znate onu nije bitno kakva je rupa nego samo da se mali kupa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija