Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sexy kolegica

Svaki posao je dosadan koliko je i zanimljiv. Ima loših i dobrih dana kao i u životu, ali nekako si možeš i olakšati. Moj posao je imao i onu svjetlu točku.. Dariju.
Darija je bila crnka, duge i ravne kose, zelenih očiju, jakih nogu i široke guze. Imala je grudi za solidnu trojku, a uvijek se odijevala nekako provokativno. Diša i još neki iz komercijale su stalno oblijetali oko nje, ali se ona samo smješkala i na njihove dvosmislene upadice odgovarala isto tako. Bila je uvijk nasmijana i vedra, bez obzira kakav je usran dan na poslu bio ili kakvo je bilo vrijeme, ona je bila nasmijana i spremna za šalu. Bili smo nekako isto godište, čak sam ja bio stariji nepunu godinu od nje, ali nekako nismo imali dodirnih točaka.. osim jedne. Ja sam obožavao aute i sve vezano uz njih, a u razgovoru sam shvatio da se i Darija pali na oktane, pogotovo Alfe. I tu je bio ključni moment našeg zbližavanja.. moja Alfa 159 karavan. Zvijer nabrijana na 240 dizelskih konja, jer sam morao gledati i troškove, nažalost.

Kad je skužila što vozim postala je nekako prisnija sa mnom, a i voljela je završiti na kavi sa mnom. Tako je malo po malo otkantala one hijene iz komercijale, pa su sve rijeđe dolazili u naš odjel, a uskoro je i diša prestao sliniti oko nje, mada je i dalje iz prikrajka promatrao njenu stražnjicu dok je išla hodnikom. Jedan dan smo sjedili sami u uredu dok je bila pauza, pa smo nevezano razgovarali o svemu i svačemu, te smo došli i na temu tetovaža. Osobno nisam imao niti jednu, ali sam cijenio dobar rad, kad je Darija bubnula:

- Ja imam jednu lijepu na butini.. -samo sam ju pogledao i nasmijao se, jer sam za sada znao samo za onu na zapešću desne ruke i onu iza lijevog uha na vratu.
- Ma da, moš mislit.. -samo sam nonšalantno odmahnuo rukom i nastavio jesti svoj sendvič, kad se Darija ustala i došla do mene i stavila nogu na stolicu, te povukla suknju skroz do bokova.
- Ja se ne šalim sa tetovažama.. -tiho je rekla dok sam ja gledao u vijenac od crvenih ruža istetoviran na njenoj desnoj butini kao da ima podvezicu oko cijele butine, a onda mi je pogled skrenuo na crvene čipkaste gaćice koje je nosila, ali me trgao njen tihi glas- .. a možeš i popipati da vidiš da je tinta prava..

Ne znam šta mi je bilo, ali sam automatski digao ruku do njene gole noge i prošao polako prstima po njenoj tetovaži, a ona je lagano zažmirila, pa sam se ohrabrio i krenuo uz butinu malo više do njenih gaćica i dotakao ih prstima. Samo je uzdahnula, ali se nije odmakla, pa sam joj protrljao picu preko gaćica dok mi se kurac dizao u gaćama i počeo napinjati hlače. Uto smo začuli korake na hodniku, pa je Darija brzo spustila nogu i otišla za svoj stol, dok sam ja sjedio crven kao rak sa vidljivom erekcijom u međunožju. Nakon nekoliko trenutaka ušla je kolegica i odmah kao navijena počela razgovor sa Darijom. Tračevi i ogovaranja nisu bili moj stil, pa sam se uhvatio neke igrice na računalu i nastavio jesti onaj sendvič. Ubrzo mi je došla poruka od Darije:

'Nadam se da ćeš mi dati poslije da vidim šta ti je zoliko napelo hlače? ' i mali emoji sa poljupcem. Pogledao sam ju, ali je ona i dalje mirno razgovarala sa kolegicom na drugom kraju sobe, pa sam samo odgovorio:
'Naravno, ako želiš.. . '. Dok je pričala pogledala je na mob i nakon par trenutaka digla glavu i kimnula mi smješeći se.

Ostatak radnog vremena sam bio napet kao puška, a Darija je to koristila dok se šetkala van iz ureda, pa bi se vračala i onda kao saginjala da nešto uzme, ali bi se suknjica lijepo dizala da se vidi ona tetovaža i njene gaćice. Do kraja radnog vremena mi je glavić već dobrano namočio gaćice, pa sam znao da bi mogao svršiti čim ga stavim u picu. Ili ga počnem drkati. Darija me čekala na parkingu u svom autu, parkiranom kraj moje Alfe, a kad san došao do auta samo mi je rekla:

- Ajd vozi iza mene.. -samo sam kimnuo i krenuo za njom.

Vozili smo se skoro pola sata dok nismo napokon stali na jednoj sporednoj cesti, u nekakvom šumarku, pa je izašla iz svog auta i došla do mog i ubrzo se smjestila na suvozačevo sjedalo. Ispočetka se divila unutrašnjosti auta, a onda me pogledala i rekla:

- Idemo otraga.. -ja sam samo čekao to i uskoro sam već bi vani i pomicao prednja sjedala koja su bila na struju, pa im je trebala cijela vječnost, ili mi je tako samo izgledalo.

Ubrzo smo se smjestili na zadnje sjedalo i domah se primila mojih hlača, te je ubrzo moj kurac bio vani, a ona se samo nasmješila i sagnula, te je završio u njenim ustima. Pušila mi je kurac fenomenalno i kao što sam već rekao nije trebalo dugo da se počnem prazniti u njena usta. Nije baš to očekivala, ali je sve pokupila ne ispustivši niti kap sperme. Zatim mi ga je nastavila drkati dok se uspravila i žvalila sa mnom. Osjećao sam okus svoje sperme na njenom jeziku, ali me nije smetalo. zavukao sam joj ruku ispod haljinice i sad sam ušao sa stražnje strane njenih gaćica i ruka mi je bila između njenih polutki, pa se malo pomaknula i sad sam imao nesmatan prolaz za svoje prste koji su ušli u njenu mokru picu. Odmah sam joj gurnuo dva prsta u nju, a ona je samo zastenjala i još se malo nagnula prema meni i sad je već bila na koljenima na zadnjem sjedalu. U međuvremenu mi je otkopčala potpuno hlače i sad me natjerala da se malo odignem, pa ih je povukla niz moje noge, a onda je i svoje gaćice skinula, pa je zadigla suknju i opkoračila me, te se namjestila na moj kurac i polako se spustila sa picom po njemu.

Bila je uska, jako uska. Osjećao sam svaki milimetar njene uske pice na svom kurcu, ali to je bilo tako dobro. Zagrlila me oko vrata i počela se lagano nabijati na moj kurac jer baš i nije bilo puno mjesta otraga iako je bio karavan. Osjećao sam njene čvrste i tople sise na svojim prsima, dok je ona dahtala na moje uho i grlila me sve jače. Uskoro je ubrzala nabijanje na mene i sad je stenjala i dahtala, a onda je uskoro zacvilila i počela svršavati na meni ukočivši se i stila me tako jako da sam skoro ostao bez zraka, a onda se opustila i počela me ljubiti, pa mi je šapnula na uho:

- Sad me jebi i rasturi i napuni me skroz.. -zatim se skinula sa mene i izašla van, pa sam i ja izašao za njom.

Čekala me uz prednji dio auta izbacivši stražnjicu prema van i nalaktivši se na haubu. Stao sam iza nje i pustio hlače i gaće niz noge, pa sam joj ga odmah zabio do jaja u picu. Ciknula je, ali je samo prostenjala:

- Tooo.. tako me jebi.. rasturi mi picu.. mmmm

Primio sam ju za onu jebozovnu guzu i počeo se zabijati kao luđak u njenu vrelu picu. Stenjala je sve jače dok sam se ja preznojavao zabijajući joj kurac koji već dugo nisam zabio niti u jednu picu. Ubrzo sam osjetio da mi se približava i počeo ga zabijati još jače dok konačno nisam počeo špricati i puniti njenu picu, baš kao što sam nedugo prije punio njena usta. Darija je stenjala od užitka dok sam se praznio u nju i nabijala se guzom prema meni. Stajao sam iza nje i držao ju čvrsto za guzu i malo kružio sa kurcem po njenoj unutrašnjosti, a onda ga polako izvukao. Osjetio sam kako moram pišati, pa sam se odmaknuo i olakšao se, a dotle se Darija obukla, pa me sad čekala i rekla da bi mogli kod nje na kavu. Nasmijao sam se i rekao da seks obično dođe nakon kave, a ona me pogledala sa smješkom i rekla:

- A tko je rekao da smo gotovi?

I bogme nismo bili gotovi. Tu večer me potpuno iscijedila, a ni sam nisam znao da mogu svršiti četri puta, ali eto dokazala mi je to. Od tada se jebemo skoo svaki dan, osim kad ima menstruaciju, jer tada me ne želi ni blizu sebe, ali mi ne smeta, jer se barem malo odmorim. Planiramo i skupa na godišnji, kod njenih na more, pa jedva čekam. tamo nečemo imati problema sa odjećom, jer mi je obećala seks na plaži, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija