Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy mama

Ocjena: 4

Radio sam kao konobar na brodu i sretao sam svakakve goste, ali jedna žena mi se stalno nabacivala. Zvala se Sally, oko 40 godina, brineta sa velikim sisama i dobrim čvrstim dupetom, tu večer je imala crnu minicu sa bijelom uskom majcom i crnim grudnjakom ispod. I dali sam spomenuo da je bila crnkinja? .
Radio do kasno navečer i ona je po običaju ostala samnom. Završavao sam posao i kako mi je bila iza leđa nisam ju vidio, samo smo pričali. Okrenuo sam se u jednom trenutku a ona je bila do pasa gola. Sa velikim sisama vani i tamnim velikim bradavicama. Ostao sam iznenađen i samo sam stajao na mjestu i buljio joj u sise dok mi se kurac dizao.

"Zar ćes samo stajati ili ih želis i dirati? " Upitala me.
Krenuo sam prema njoj i sa obje ruke sam joj dirao sise i mazio ih. Ona je sa svojom rukom dirala moj kurac preko hlača. Poceo sam ljubiti njene sise i podignuo sam joj minicu i vidio da je bez gaća. "Planirala si ovo, zar ne? " Pitao sam ju i poceo lizati pičku. Držala me za glavu i samo sam uspio čuti "Aha" kroz uzdisaj. Odmaknula me, sjela je na stol i raširila noge.

Nastavio sam ju lizati i počeo dirati za klitoris sa prstom. Onda sam se ustao i gurnuo ga unutra najjače sto sam mogao i jebao ju žestoko. Prigušeno je stenjala i nogama me obgrlila. Skoro sam svršio pa sam malo stao i ona me odgurnula i počela ga pušiti "Baš mi je pička dobrog okusa, zar ne? " Pitala me i pušila ga je i dirala mi jaja. Pljunula mi je na kurac i stavila ga između sisa da ih jebem. Odmaknula me, trbuhom je legla na stol i gurnuo sam ga opet u pičku i jebao žestoko "Isto ovako me jebi i u dupe" Rekla mi je, To sam i napravio, jebao ju najjače sto sam mogao i držao sam ju za bokove i šamarao po guzici "Tooo, nastavi samo tako! " Počela se i ona nabijati na moj kurac sve jače dok nije svršila jako, točnije squirt-ala po stolu i podu, ja se nisam omeo i nastavio sam samo ju jako jebati dok joj nisam u dupetu svršio.
Malo smo dolazili do daha "Dođi u moju kabinu kad god želis za još ovoga" Rekla mi je i otišla spavati. A ja sam morao sve ponovno očistiti za ujutro.. . Razmišljao sam da odem odmah kod nje u kabinu jer nije mi se vise spavalo, ali nisam ni znao dali ona spava. Ipak sam otišao i pokucao joj na vrata. Nitko nije bio odgovarao. Odlucio sam da je ipak to prerano i krenuo sam se i krenuo u svoju kabinu. Čujem otvaranje vrata, i ona potpuno gola je izašla van. "Nije ti bilo dosta za večeras? " Pitala me.

Samo sam odmahnuo glavom kao ne, i ona je prstom pokazala da dodjem prema njoj i skupa smo usli u njenu kabinu. "Odi se prvo istuširati" Rekla mi je. Skinuo sam se i otisao pod tuš. Trudio sam se što prije završiti jer sam htio opet biti u njoj. Ugasio sam vodu i vidio nju ispred tuša. Gledala me pohotno. Gledao sam i ja nju te odlucio joj prići i ljubiti ju i dirati za sise. Kleknula je i pusila mi ga do jaja. Gurala si ga je u grlo koliko je mogla. Drzao sam ju za glavu i osjecao slinu kako curi niz jaja. Cuclala mi je jaja i oblizivala kurac. Otisli smo do kreveta i lizao sam joj picku. Gurnuo ga unutra i jebao ju žestoko. Ona me bacila na krevet i pocela jahati. Točnije nabijati se na kurac dok je svoje sise gurala meni u lice. "Ja cu brzo svrsiti" Rekla mi je. Skakala je po njemu i osjetio sam kako je sve više vlažnija dok se nije zadnju put jako nabila i zastenjala jako. Odmaknula se i pušila mi ga dok joj nisam svršio u usta. Legli smo jedno kraj drugoga "Šteta što cu morati otići sa broda. Baš se super zabavljamo" rekla mi je
"Znam, I meni je super sa tobom. Najradije bi ti dolazio u posjet" Odgovorio sam joj.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina