Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy mama

Ocjena: 4

Radio sam kao konobar na brodu i sretao sam svakakve goste, ali jedna žena mi se stalno nabacivala. Zvala se Sally, oko 40 godina, brineta sa velikim sisama i dobrim čvrstim dupetom, tu večer je imala crnu minicu sa bijelom uskom majcom i crnim grudnjakom ispod. I dali sam spomenuo da je bila crnkinja? .
Radio do kasno navečer i ona je po običaju ostala samnom. Završavao sam posao i kako mi je bila iza leđa nisam ju vidio, samo smo pričali. Okrenuo sam se u jednom trenutku a ona je bila do pasa gola. Sa velikim sisama vani i tamnim velikim bradavicama. Ostao sam iznenađen i samo sam stajao na mjestu i buljio joj u sise dok mi se kurac dizao.

"Zar ćes samo stajati ili ih želis i dirati? " Upitala me.
Krenuo sam prema njoj i sa obje ruke sam joj dirao sise i mazio ih. Ona je sa svojom rukom dirala moj kurac preko hlača. Poceo sam ljubiti njene sise i podignuo sam joj minicu i vidio da je bez gaća. "Planirala si ovo, zar ne? " Pitao sam ju i poceo lizati pičku. Držala me za glavu i samo sam uspio čuti "Aha" kroz uzdisaj. Odmaknula me, sjela je na stol i raširila noge.

Nastavio sam ju lizati i počeo dirati za klitoris sa prstom. Onda sam se ustao i gurnuo ga unutra najjače sto sam mogao i jebao ju žestoko. Prigušeno je stenjala i nogama me obgrlila. Skoro sam svršio pa sam malo stao i ona me odgurnula i počela ga pušiti "Baš mi je pička dobrog okusa, zar ne? " Pitala me i pušila ga je i dirala mi jaja. Pljunula mi je na kurac i stavila ga između sisa da ih jebem. Odmaknula me, trbuhom je legla na stol i gurnuo sam ga opet u pičku i jebao žestoko "Isto ovako me jebi i u dupe" Rekla mi je, To sam i napravio, jebao ju najjače sto sam mogao i držao sam ju za bokove i šamarao po guzici "Tooo, nastavi samo tako! " Počela se i ona nabijati na moj kurac sve jače dok nije svršila jako, točnije squirt-ala po stolu i podu, ja se nisam omeo i nastavio sam samo ju jako jebati dok joj nisam u dupetu svršio.
Malo smo dolazili do daha "Dođi u moju kabinu kad god želis za još ovoga" Rekla mi je i otišla spavati. A ja sam morao sve ponovno očistiti za ujutro.. . Razmišljao sam da odem odmah kod nje u kabinu jer nije mi se vise spavalo, ali nisam ni znao dali ona spava. Ipak sam otišao i pokucao joj na vrata. Nitko nije bio odgovarao. Odlucio sam da je ipak to prerano i krenuo sam se i krenuo u svoju kabinu. Čujem otvaranje vrata, i ona potpuno gola je izašla van. "Nije ti bilo dosta za večeras? " Pitala me.

Samo sam odmahnuo glavom kao ne, i ona je prstom pokazala da dodjem prema njoj i skupa smo usli u njenu kabinu. "Odi se prvo istuširati" Rekla mi je. Skinuo sam se i otisao pod tuš. Trudio sam se što prije završiti jer sam htio opet biti u njoj. Ugasio sam vodu i vidio nju ispred tuša. Gledala me pohotno. Gledao sam i ja nju te odlucio joj prići i ljubiti ju i dirati za sise. Kleknula je i pusila mi ga do jaja. Gurala si ga je u grlo koliko je mogla. Drzao sam ju za glavu i osjecao slinu kako curi niz jaja. Cuclala mi je jaja i oblizivala kurac. Otisli smo do kreveta i lizao sam joj picku. Gurnuo ga unutra i jebao ju žestoko. Ona me bacila na krevet i pocela jahati. Točnije nabijati se na kurac dok je svoje sise gurala meni u lice. "Ja cu brzo svrsiti" Rekla mi je. Skakala je po njemu i osjetio sam kako je sve više vlažnija dok se nije zadnju put jako nabila i zastenjala jako. Odmaknula se i pušila mi ga dok joj nisam svršio u usta. Legli smo jedno kraj drugoga "Šteta što cu morati otići sa broda. Baš se super zabavljamo" rekla mi je
"Znam, I meni je super sa tobom. Najradije bi ti dolazio u posjet" Odgovorio sam joj.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija