Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy na planini!

Ocjena: 1.8

Jednog dana odlućio sam prosetati kroz planinu! Dan je bio pomraćan oblaci su dolazili sa svih strana! Al to me nije spriječilo da odem na planinu i nisam se pokajao. Doruckovo sam zatim sam spemio stvari stavio ih u auto! Obukao se potoplo u slucaju kise da manje pokisnem! Iako moji roditelji nisu bili da idem danas zbog vremena! Isao sam sa autom medutim kisa je propadivala' i tako sam isao jedno 5min pored puta je stajala planinarka lijepo odijevena sise se vide iz majice kako je pokisla! Stao sam na tren i pitao je očes li sesti sa mnom da se ne smrzneš i prehladiš! Ona je pristala i tako smo zajedno krenuli na planinu! Na planini sam imao vikendicu od drveta, i neki mali krevetic, stolic nesto realno za 1 osobu! dosli smo zajedno i sijeli na krevet nalozio sam vatru ona je se skinula do grudnjaka jer je bila mokra! Pricali smo o poslu privatnom zivotu! Zatim pitao sam je jesi li gladna ona je se ljupki nasmijala i rekla mi! Mozemo zajedno spremati rucak i tako samo jedno 20min spremali rucak brzi koji sam ponio sa sobom! Dok je ona u torbi imala neku pastetu i sendvic i komad kruha! Tipicno za planinara!

Dok su njene majice susile kod vatre ja sam neprestalno gledao njene sise! Tijelo zategnuto boja lijepa! Sise tvrde i okrugle! Mmmmmmm ja sam poludio za njom! U jednom trenutku pomislio sam kakv sam ja to kreten da joj kazem! ! ! Nisam mogo izdrzati da ne kazem da ima super sise ona se nije odupirala samo je rekla ako ti se svidaju dodi! ! ! ! ! Ja sam bio iznenaden u tom trenutku mislio sam da sanjam sve moguce i nemoguce! Navalio sam na nju ko neki magarac koji nece da ide! ! ! Ljubio sam je lagano mi je rukla prilazila njenoj picki pa ona je jeucala sve vise i vise dok sam joj gladio picu! Nakon sto smo se napalili oboje smo se skinuli i smijestili ispod jorgana gdje je nastupio sex bilo nam je dobro kurac mi je skroz ulazio i izlazio a vigina je bila tijesna pa je moj debeljuco jedva ulazio! To je bila fantazija! ! ! Nakon sex obukli smo se i krenuli zajedno planinariti i upitao sam je jesi li imala ikad sex odnos prija mene? Rekla je ne" tebi sam se prva dala jer si mi pomogao! Zatim se ja sijetim da nisam imao kondom ni nista! Jebao sam taj dan u picku! Rekao sam joj imat ce mo dijete! Ona je na to rekla: necemo ako se ne budemo vijencali? Ja sam na to reko: ja ne zelim zenu ni dijecu! Na to ona mozda budes imao zelju za dijecom? Ne reko sam! Zivim zivot bez obaveza! Na to ona: cudan si muskarac a i tako lijeo i sexy! Rekao sam joj na to: ne nisam cudan nego vecina muskaraca su ko i ja, to te ne treba cuditi kod muskaraca! Tako smo kroz pricu putovali i dosli do kraj puta! Vratio sam je do kuce ja ja svojoj kuci! Ta je devojka otisla za Njemacku gdje je vise nisam sreo!

A njeno ime nisam ni znao jer se cijeli dan vrtio oko tog burnog sexa! Nakon 4god srecem je u radnji s nekim malenim dijecakom! Zacudeno sam joj prisao i pozdravio sam se! Zatim sam je nesto htio pitati al smo oboje zamucali na isti sec' nasmijesili smo se i upitao sam je kako je i kako se zove i preziva! Jer od naseg dugog susreta nisam znao kako se zove i preziva! Pa mi je dog! Zar ne znas, ne ne znam nisi mi rekla! Pa mi je odg! Ja sam Kristina Tuka! U mom selu ima mnogo prezimena s imenom Tuka pa je nisam uspio povezati s ni kim! Zatim sam je pitao jel ovo tvoj maleni decak? Da jest moj" ja na to: koliko mu je god: odgovori mi 4god. ⊙⊙ ja sam se u tom trenutku slagirao da sam samo stao i gledao! Pozvao sam je na veceru u hotelu! CENTRAL" prihvatila je poziv i zajedno smo otisli! S dijecakom! Mnogo o svemu smo pricali pa sam je upitao ciji je ovaj decak? Rekla mi mi je, tvoj! (⊙_⊙) za tim pitao sam je: sta ce mo? Zelis li se vijencati! Rekla je na to: ne kod mene ce ostati decak a ti ces mi finacijski pomoci! (〒︿〒) dobivala je polovinu moje plate sve dok dijecak nije zavrsio skolu! I ostalo se nema sta pricati! Sve se lako placa ako ne pazis na reupciju kite! Nadam se da ce moja prica pomoci mladim ljudima i curama da uzimaju naprave ptitiv drudnoce!
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija