Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

sexy noć

Bila je subota, a ja kao mladi gospodin obožavam ići u grad subotom navečer. Tako je bilo i ovu subotu. Obukao sam hlače, košulju i sako te uzeo ključ od automobila i otišao van.

Došao sam u klub gdje me svi već znaju pa tako i gazda. Sjeo sam za šank i družio se s ljudima. Pili smo tako viski i ostala žestoka pića i slušali glazbu koju je dj vrtio.

Tako je prošla noć i došlo je jutro. Bilo je 8 ujutro kad sam krenuo kući. Prilikom vožnje vidio sam jednu curu kako sjedi na klupi i plače. Inače nije moje da se petljam, ali uvijek pomognem ljudima pa sam tako i njoj. Došao sam do nje i upitao:\"Gospođice jeste dobro\"? Ona je samo nastavila plakati. Zagrlio sam ju i rekao joj: \"Ajde bit će sve uredu, samo se smirite malo\". Ona je naslonila glavu na moje rame i rekla: \"Hvala vam što ste tu\".

Malo se smirila i odveo sam ju do svog auta. Otišli smo do obližnjeg kafića i tamo se bolje upoznali. Rekla mi je da je prekinula s dečkom i da je zato plakala. Kao razlog prekida navela je da joj nije pružao zadovoljstvo te da nikad nije doživjela pravi orgazam i zato ga je ostavila.

Ja sam ju samo zagrlio na to i rekao bit će sve uredu. Poljubio sam ju i nije odbila moj poljubac nego se prepustila. Pitao sam ju: \"Hoćemo do mene\"? Prvo je razmišljala, a zatim je rekla: \"Ajde, već ti dovoljno vjerujem da pristajem na to\" te me nakon toga poljubila.

Platio sam račun i otišli smo do moje kuće. Izneo sam ju iz auta i unio ju u kuću. Počeli smo se ljubiti strastveno i onda sam ju položio na krevet. Nastavili smo se ljubiti i bio sam nježan s njom. Počeo sam joj ljubiti vrat, a ona je počela uzdisati. Polako sam joj otkopčao košulju te ju malo podigao prema sebi kako bih joj ju i skinuo. Poljubili smo se još jednom i dok smo se ljubili ona je otkopčala grudnjak.

Skinula je grudnjak te sam ju ponovno polegao dok smo se nastavili ljubiti. Krenuo sam niže prema grudima. Počeo sam joj lagano miješati grudi dok sam ih istovremeno i ljubio cijele. Lizao sam područje oko bradavice kao i samu bradavicu. Ljubio sam ju tako i vidio da joj paše moja nježnost.

Spuštao sam se niže i ljubio svaki centimetar njenog tijela. Imala je tako lijep trbuh. Došao sam do hlača te joj otkopčao i povukao lagano. Ostale su joj samo gaćice. Raširio sam joj malo noge i počeo ljubiti unutrašnjost nogu te se polako spuštati prema njenoj pici. Došao sam do njene pice i počeo ju ljubiti preko gaćica dok ju istovremeno mazim rukom. Počela je uzdisati.

Polako sam joj napokon skinuo i gaćice i vidio njezinu picu. Imala je tako prekrasnu picu i mirisala je sva. Počeo sam joj ljubiti vanjske usnice pice. Zatim sam ih malo raširio i počeo lizati sam ulazak u picu. Polizao sam dva prsta i lagano ih joj stavio na što je ona samo uzdahnula.

Krenio sam malo višlje i našao joj klitoris. Počeo sam ga lizuckati i vrtjeti po jeziku. Sisao sam ga dok sam ga mazio jezikom. Počela je govoriti: \"Ajme kako si dobar, s onim majmunom nikad nisam tako nešto doživjela\". Ja sam joj samo rekao da mi je drago što joj paše.

Napokon sam se ustao, skinuo hlače i boxe te je moj kurac postao slobodan. Prije nego sam joj ga stavio prišao sam joj i poljubio još jednom. Počeo sam joj ga lagano stavljati dok nije cijeli ušao. Zatim sam tako zastao i ponovno ju poljubio. Počeo sam ju jebati polagano i gledao ju kako uživa. Ulazio sam polako i duboko koliko god je duboko moj kurac mogao ući.

Ona je stenjala i rekla: \"Ajme, kako si ti nježan\". Nakon toga zacaklile su joj se oči jer nikad nije mislila da će naći nekog takvog. Samo sam ju poljubio i nastavio jebati. Pitala me: \"Mogu li ja biti gore\"?

Nisam ništa odgovorio nego sam samo stao, izvadio ga, još jednom ju poljubio i legao na krevet. Ona me opkoračila i namjestila si kurac na picu te potom sjela. Nabijala se lagano, miješala je kukovima i rekla: \"Volim te\" zatim me opet poljubila.

Počela je stenjati još više i rekla da je blizu. Nastavila je miješati bokovima na meni. Uhvatio sam ju za bokove i počeo ju nabijati malo brže, stenjala je sve glasnije i glasnije. Počela je doživljavati orgazam i tresti se od užitka. Nagnula se prema meni, poljubila me i rekla: \"Hvala ti za ovo\". Ustala se, uzela moj kurac u ruku i izdrkala ga dok nisam svršio.

Ležali smo u krevetu i mazili se. Pitao sam ju: \"Jesi sad bolje\"? Na što mi je odgovorila: \"Ajmee, jesam, nisam nikad toliko uživala kao s tobom.

Kraj :)

P.S. Ako vam se sviđa ova priča ocijenite ju s ocjenom 5 (3 nije najveća ocjena) ili već kojom smatrate da zaslužuje, cijenim svačije mišljenje. Jer ćete mi tako dati do znanja da želite još mojih priča :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija