Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sexy sobarica

Prošle godine sam poslom morao na more sredinom devetog mjeseca. Odsjeo sam u jednom hotelu koji je već dobrim dijelom bio pust i u njemu je ostala šačica gostiju i samo nužan broj radnika. Nakon dolaska ostavio sam stvari i otišao na sastanak. Navečer sam došao u sobu umoran i ubrzo zaspao. Noć je brzo prošla i ujutro me probudila buka na vratima. Još se nisam iz sna prenuo a sobarica je ušla kako bi stavila nove ručnike. Počela se ispričavati ali rekao sam da nema veze da slobodno obavi što treba. Imala je usku kratku opravicu iznad koljena koja je isticala njeno dupe i pozamašne sise težile tome da izlete van. Bila je srednjeg rasta i crvene kose, ljepuškasta u licu u možda ranim 20-tim. Užurbano je obavila svoje i rekla na izlasku da se ispričava. Jedva primjetno je spustila pogled i pobjegao joj je mali osmjeh.

Tek kada je izašla shvatio sam da je moja jutarnja erekcija prošla kod nje vrlo zapaženo. Proveo sam dan u dosadnim sastancima i navečer sam se jedva preko volje otišao otuširati prije nego sam legao.

Jutro je opet došlo brzo ali buđenje je bilo puno ugodnije. Ona je ponovo došla ali je ovaj puta nisam čuo kada je ulazila već me probudilo kada sam osjetio njenu ruku na svojim preponama. Ubrzo ga je zgrabila rukom i rekla oh fini primjerak imamo ovdje. Počela ga je navlačiti preko prekrivača i osjetila da sam ispod gol. Uhvatit će nas rekao sam. Ne brini u ovo vrijeme i ovo doba godine nema žive duše u hotelu. Imamo vremena za jednu kvalitetnu jebačinu. Sjela je na krevet i izvukla ga ispod prekrivača. Navukla ga je dobro nekoliko puta i stavila u usta. Lagano ga je cuclala i zavukla u usta nekoliko puta tek da ga podmaže.

Zastala je i zadigla suknju iznad kukova a njena fino prirodna crvena pička me privlačila kao magnet. Čemu gubiti vrijeme na gaćice rekla je opkoračila me. Namjestila se i sjela na mene. Kurac je kliznuo u njenu vlažnu pičku. Počela se nabijati na njega uz dosta glasne uzdahe. Dok se nabijala iskoristio sam priliku i pustio sise na slobodu.

Bile su to masivne petice s velikim tamnim bradavicama. Zgrabio sam ih pohotno i dobro miješao rukama a zatim i temeljito oblizao i grickao. Bila je jako dobra jahačica ali nisam se nikako mogao opustiti do kraja jer su se na hodniku čuli glasovi. Mislio sam u sebi nikad neću ovako svršiti. Nakon 10 min sam rekao njoj da stane. Skinuo sam je sa sebe i polegao na trbuh. Zabio sam joj kurac nekoliko puta u pičku malo jače a onda sam ga izvadio van.

Što radiš rekla je. Spustio sam ga na njen šupak i počeo ga otvarati. Držala se za usta da ne jaukne. Očito se nije jebala u šupak i bila je jako uska. Uspio sam nekako utjerati kurac u nju i osjetio sam kako lagano popušta. Nakon par minuta cijeli je bio u njenom šupku. Jebao sam je sve brže i ona je počela gubiti kontrolu. Stenjala je glasno bez straha da nas neko čuje. Kako je njen uski šupak fino stisnuo moj kurac.

Osjetio sam da ću svršiti. Vikala je nemoj stati još malo mi fali i to me jako napalilo. Nastavio sam je nabijati sa svom snagom i silovito se počela grčiti. Počeo sam i ja svršavati ali mi je kurac toliko stegla kod orgazma da nije ništa moglo van. Tek kada se opustila sperma je počela puniti njen šupak. Nakon nekoliko trenutaka ekstaze vratili smo se u stvarnost.

Polako sam izvukao kurac iz nje i gledao kako se šupak nekontrolirano širi i skuplja dok vruća sperma stoji u njemu. Tražila me cigaru i zapalila uz otvoreni prozor. Baš mi je ovo trebalo da završim ovu prokletu sezonu s nečim dobrim. Koliko ostaješ još pitala je? Još samo dva dana rekao sam. Nema veze rekla je, iskoristiti ćemo ih na najbolji način.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija