Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy šogorica

Ocjena: 3.7

Drugi dan smo se Bibi i ja ponašali kao da se ništa nije desilo, dok je Marina malo patila od mamurluka i glavobolje, a ništa nisu popravili ni njihovi starci koji su došli na nedjeljni ručak.

Marina je izbjegavala svaki razgovor o jučerašnjem danu, pogotovo što joj je mama, a moja predraga punica, drobila i nabrajala kako takvo ponašanje nije dostojno jedne mlade žene i da se ugleda na svoju sestru Bojanu (Bibi) koja drži do sebe. Na što je Marina samo odbrusila da će ju pitati za savjet kad se ona uda, pa se ustala od stola i otišla u sobu. Ja sam brzo ustao i otišao za njom, a u sobi mi je rekla da je loše i da joj donesem tabletu za glavu i jednu za spavanje, te da zamračim sobu. Kad je popila tablete vratio sam se u blagavaonu, te rekao njenoj mami da je pretjerala sa kritikom, na što je ona odmahnula rukom, te je rekla da idu oni sad, izgrlila se sa Bibi, a ja se rukovao sa puncem koji je samo kolutao očima, pa su otišli.

Bibi i ja smo raspremili kuhinju, pa sam skuhao kavu, a ona je otišla kod Marine u sobu, te se vratila nakon samo minute i tiho rekla:

- Marina spava kao top.
- Naravno, kad je popila tabletu za glavu i za spavanje.
- Aha... -rekla je i sjela kraj mene na trosjed.
- Što ti znači taj 'Aha'?
- Ma ništa... -ispružila se na trosjedu i stavila svoje noge na moje butine i zagledala se u TV.
- Nešto je.. -rekao sam počevši joj milovati i masirati tabane.
- Ma..ne znam... -pogledala me je i nasmješila se- Razmišljala sam o prošloj noći i...
- I?
- Mislim...svidjelo mi se to sa tobom...ja bih još, naravno, ako se ti slažeš?
- Hmmmm...i meni se svidjelo...posebno ono sa čokoladom -tu sam se lagano nasmješio i namignuo joj.

Ona se isto nasmijala i ispružila noge do mojih prepona i počela mi trljati kurac preko trenirke, a njena trenirka se povukla malo prema gore i otkrila gole listove. Ja sam počeo milovati njene noge dok je moj kurac postajao sve tvrđi i tvrđi. U jednom trenutku je povukla svoje noge i opkoračila me, tako da je sad sjedila na mom kurcu i lagano se micala po njemu. Bio je sputan gaćama i trenirkom, tako da me je već pomalo i boljela njegova napetost. Ja sam rukama ušao ispod njene majice i počeo joj trljati sisice koje su već bile tvrde. Nevjerojatno je bilo kako se brzo mogla napaliti.

Ona se počela micati naprijed nazad, pa je jednu ruku zavukla u moju trenirku i primila mi kurac, te ga počela stezati. Ja sam odvezao donji dio njene trenirke i spustio ju malo, te zavukao ruku u nju. Odmah sam primjetio da ne nosi gaćice pa sam odmah počeo trljati njene dlačice i prstom ušao do klitorisa, pa ga počeo pritiskati i trljati. Ona se je onda digla sa trosjeda, pa me tiho povela do svoje sobe. Ušli smo i brzo poskidali odjeću sa sebe, a ona je odmah klekla i počela mi cuclati kurac, dok mi je jednom rukom milovala jaja, a prst lagano gurala u moj šupak. U trenu su mi jaja bila tvrda i kurac krut kao nikada, a kad je gurnula prst do kraja i počela ga micati eksplodirao sam joj u usta i napunio ih spermom. Malo se zagrcnula jer nije očekivala baš takvu reakciju, ali je sve pokupila.
Zatim sam ju podigao i polegao na krevet, te joj podigao noge i izbacio njenu picu i guzu prema sebi. Ona je primila svoja koljena, pa sam ju počeo lizati, picu i šupčić istovremeno. Ona je tiho stenjala i podizala noge sve više ptema sebi, a ja sam se onda bacio na njen klit. Počeo sam ga grickati, a u njen šupčić sam gurnuo prst i počeo ju bušiti sa jednim prstom, a nakon nešto više od minute sam ubacio i drugi prst. sad je prvi put malo glasnije zastenjala, ali za razliku od svoje sestre, nije se bojala primiti bilo šta u šupak. Gurao sam joj prste sve brže u šuoak, a klitoris sam primio sa zubima, a reakcija je bila trenutna i iz njene pice je krenuo mlaz, pa sam bio mokar po vratu i prsima od njenih sokova.

Izvukao sam prste iz njenog šupka i razmazao njene sokove po guzi, a onda stavio kurac u njenu picu i gurnuo ga do kraja par puta, pa ga izvadio u namjestio ga na ulaz u njenu guzu i počeo polako ulaziti u nju. Ona je lagano stenjala, a onda primila jastuk i stavila ga na glavu. U sljedećem sam trenutku ga gurnuo do pola, a ona je zaurlala u jastuk, ali mi je rukom dala znak da nastavim, pa sam ga nakon još par uboda gurnuo do kraja, a ona je sad samo tiho ciknula, da bi makla jastuk sa glave i počela dahtati:

- Ohhhh...rasturaš me....mmmmm....nastaviiiii...

Nadao sam se da Marina čvrsto spava, jer bi inače bilo vraga da nas čuje. Nastavio sam jebati Bibi, a ona je sad samo lagano stenjala kod bi ga zabio do jaja i njima lupnuo o njenu guzu. Znao sam da neću dugo, pa sam ubrzao i uskoro svršio u njenu guzu. Izvadio sam kurac i gledao kako se iz njenog raširenog šupka cijedi moja sperma niz njenu guzu. Uzeo sam ručnik i obrisao joj spermu, a i svoj kurac, te sam došao do njenog uzglavlja i dao joj kurac da ga puši i liže. Lizala ga je i milovala mi jaja, a ja sam joj trljao picu. Kad mi je ponovo bio tvrd i spreman, došao sam između njenih nogu i manjestio ga na ulaz u njenu picu, te sam ga gurnuo odmah do kraja, a Bibi je još više raširila noge, tj skoro je napravila špagu sa njima.
Oslonio sam se na njene noge i počeo ga zabijati u njenu picu svom snagom. Ona je samo stenjala, a iz njene pice su samo curili sokovi i moj kurac je samo šljapkao dok je ulazio do jaja u nju. Nisam smanjivao tempo, već sam postepeno ubrzavao i nakon petanestak minuta žestokog jebanja napunio sam joj picu do vrha sa svojom spermom. Ona je samo dahtala i bila mokra od znoja, a moje dlake su se zaljepile za njeno međunožje. Ostala je još neko vrijeme ležati sa nogama u zraku, a onda ih spustila. Ja sam joj obrisao picu sa ručnikom, a onda i svoj kurac, pa sam joj još jednom poljubio picu, a onda legao kraj nje da bi me ona zagrlila i naslonila glavu na moja prsa:

- Baš mi je pasalo ovo...jedino me malo guza boli -namršztila se malo, pa dodala- Prevelik je za guzu, ali je za picu taman.
- Da...samo se bojim da ne ostaneš u drugom stanju zbog toga što smo se jebali bez zaštite.
- Ne brini, o tome ja vodim računa -rekla je sa smješkom- Uzela sam ja zaštitu i jučer, a i danas.
- OK za jučer, ali kada si ju uzela danas?
- Kad sam išla pogledat Marinu. A uostalom, i da ostanem u drugom stanju i da si ti otac, ne bi imala ništa protiv -rekla je i dala mi veliki i dugi poljubac, pa se odmakla- Hajde sad, mogla bi se Marina probuditi, a mi možemo nastaviti kad god budeš htio.

Poljubio sam ju, otišao u kupaonicu, malo se sredio, obukao i otišao pogledati Marinu koja je, srećom, još uvijek spavala.
Sjeo sam kraj nje na krevet, te sam malo razmišljao o situaciji, pa mi se svidjelo što ću uvijek imati zamjensku rupicu za ubaciti svoj kurac kad se Marini ne bude dalo ili...bude u ovakvom stanju. Uostalom, sve ostaje u familiji...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija