Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy Susjeda

Ocjena: 3.5

Pozove mene susjeda na ručak.
Došao ja k njoj, a spremila je jako fini ručak. Pozvala je svoju zgodnu prijateljicu Anu. Ana je bila tako lijepa da pogled nisam skidao sa nje.

Mi tako lijepo ručamo i Lana predloži da nakon ručka odemo malo odmoriti. Pojedemo desert, a za desert je složila jako, jako finu tortu.

Odemo u Laninu sobu da prilegnemo nakon ručka. A bio je to jedan jako vrući dan.
I tako mi ležimo u krevetu, kada je Ana počela da skida kratke hlaće sa mene. Skine ona kratke hlače i gaće, a ja sam sa sebe skinuo tregericu. Imala je minicu i bretelice bez grudnjaka i gaćica.

Počne ona pušiti mog penisa, a ja sam lizao njenu skroz nevinu picu. Okrenuo sam ju na leđa i polako ušao u nju. I tako ja polako nju ševim, a ona je uživala. Tako ja nju polako karam, kad dođe u sobu Lana.

Nije ništa rekla, nego se skinula i mene polegla na krevet, tako da je i ona sjela na mene i počela jahati.

Jedna i druga imaju savršenu figuru, koju bi i neka manekenka zaželjela.
I tako Lana mene jaše i jaše dok nije svršila. Sjedne na mene Ana, koja nije htjela propustiti priliku da me zajaše.
Seksamo se mi tako, kad Lana kaže:

- Imam sladoled kojega ne mogu sama pojesti.

Odemo mi tako goli u kuhinju, ali u svom naručju nosim Anu, koja nije htjela sići s moje tvrde kite. Došli mi u kuhinju, a kad tamo sladoleda nema.
Kaže Lana:

- Ovdje bi bio puno bolji seks nego u sobi.

Sjedne Lana na kuhinjski element zajedno sa Anom, i kaže:
- Ajde Marko, sta čekaš, navali, ševi nas.

Ja sam odmah krenuo sa Anom jer mi je bila mrvicu lijepsa od Lane. Ševim ja Anu u picu, u guzu, pa opet u picu, pa guzu. Svršavam u njoj, i to obilno, pa po njoj.....I tako cijelo vrijeme.

Tek tada sam krenuo i sa Lanom. Nju sam još žešće ševio nego Anu. Ali i puno duže sto se njoj puno više sviđalo. Onda sam ju stavio na stol, na kojem sam ju još žešće ševio i u picu i u guzu. Svršavao po njenom trbuhu, u usta jer to voli i po predivnim sisama.

Ima malo lijepše i veće od Ane.
Tako ja nekoliko puta svršavao po njoj, u njoj i tako 5-6 puta.

Nakon nje sam krenuo sa Anom na stolu, koju sam još žešće ševio, nego što sam Lanu. Ana mi je šapnula da bi više voljela primiti moju spermu u guzu, sise i picu. Naravno, ja sam tu svršavao. Kad Ana više nije mogla, Lana je krenula gdje je stala.

Nakon svega toga, smo otišli takvi goli i znojni pod tuš, gdje sam i dalje ševio i jednu i drugu. Anu sam ševio straga, a Lanu sprijeda. Jedna i druga su sa sisama drkale mog penisa, koji im je uzvratio u velikim količinama.

Mi se istuširali, i nastavili seks i jahanje u Laninoj velikoj sobi. Tu mi je bilo najdraže ševiti Anu, koja ga je primala jako jako dobro. Lana nije htjela da Ana dobije sve, a da one ne dobije ništa. I tako one mene jahale, ja njih itd.

Na stoječki mi je bilo malo teže, jer su jedna i druga bile malo teže, ali sam ih ševio bez milosti.

Na kraju svega toga, svršio sam jednoj i drugoj u guzu i picu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina