Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sexy Susjeda

Pozove mene susjeda na ručak.
Došao ja k njoj, a spremila je jako fini ručak. Pozvala je svoju zgodnu prijateljicu Anu. Ana je bila tako lijepa da pogled nisam skidao sa nje.

Mi tako lijepo ručamo i Lana predloži da nakon ručka odemo malo odmoriti. Pojedemo desert, a za desert je složila jako, jako finu tortu.

Odemo u Laninu sobu da prilegnemo nakon ručka. A bio je to jedan jako vrući dan.
I tako mi ležimo u krevetu, kada je Ana počela da skida kratke hlaće sa mene. Skine ona kratke hlače i gaće, a ja sam sa sebe skinuo tregericu. Imala je minicu i bretelice bez grudnjaka i gaćica.

Počne ona pušiti mog penisa, a ja sam lizao njenu skroz nevinu picu. Okrenuo sam ju na leđa i polako ušao u nju. I tako ja polako nju ševim, a ona je uživala. Tako ja nju polako karam, kad dođe u sobu Lana.

Nije ništa rekla, nego se skinula i mene polegla na krevet, tako da je i ona sjela na mene i počela jahati.

Jedna i druga imaju savršenu figuru, koju bi i neka manekenka zaželjela.
I tako Lana mene jaše i jaše dok nije svršila. Sjedne na mene Ana, koja nije htjela propustiti priliku da me zajaše.
Seksamo se mi tako, kad Lana kaže:

- Imam sladoled kojega ne mogu sama pojesti.

Odemo mi tako goli u kuhinju, ali u svom naručju nosim Anu, koja nije htjela sići s moje tvrde kite. Došli mi u kuhinju, a kad tamo sladoleda nema.
Kaže Lana:

- Ovdje bi bio puno bolji seks nego u sobi.

Sjedne Lana na kuhinjski element zajedno sa Anom, i kaže:
- Ajde Marko, sta čekaš, navali, ševi nas.

Ja sam odmah krenuo sa Anom jer mi je bila mrvicu lijepsa od Lane. Ševim ja Anu u picu, u guzu, pa opet u picu, pa guzu. Svršavam u njoj, i to obilno, pa po njoj.....I tako cijelo vrijeme.

Tek tada sam krenuo i sa Lanom. Nju sam još žešće ševio nego Anu. Ali i puno duže sto se njoj puno više sviđalo. Onda sam ju stavio na stol, na kojem sam ju još žešće ševio i u picu i u guzu. Svršavao po njenom trbuhu, u usta jer to voli i po predivnim sisama.

Ima malo lijepše i veće od Ane.
Tako ja nekoliko puta svršavao po njoj, u njoj i tako 5-6 puta.

Nakon nje sam krenuo sa Anom na stolu, koju sam još žešće ševio, nego što sam Lanu. Ana mi je šapnula da bi više voljela primiti moju spermu u guzu, sise i picu. Naravno, ja sam tu svršavao. Kad Ana više nije mogla, Lana je krenula gdje je stala.

Nakon svega toga, smo otišli takvi goli i znojni pod tuš, gdje sam i dalje ševio i jednu i drugu. Anu sam ševio straga, a Lanu sprijeda. Jedna i druga su sa sisama drkale mog penisa, koji im je uzvratio u velikim količinama.

Mi se istuširali, i nastavili seks i jahanje u Laninoj velikoj sobi. Tu mi je bilo najdraže ševiti Anu, koja ga je primala jako jako dobro. Lana nije htjela da Ana dobije sve, a da one ne dobije ništa. I tako one mene jahale, ja njih itd.

Na stoječki mi je bilo malo teže, jer su jedna i druga bile malo teže, ali sam ih ševio bez milosti.

Na kraju svega toga, svršio sam jednoj i drugoj u guzu i picu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija