Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy Tijana

Ocjena: 3.5

Tijana i ja smo se zabavljali i seksali već dva mjeseca, pa smo odlučili ovaj vikend, kad ona ne radi, iskoristiti za sebe. Dogovorili smo se da odemo na jedan mali izlet, a ja sam nam rezervirao sobu na jednom OPG-u.

Krenuli smo rano da iskoristimo cijeli vikend. Tijana je raspustila svoju dugu plavu kosu, obukla kratku suknjicu koja je dovodila do izražaja njene vitke noge i laganu bluzicu. Bio je skoro kraj ljeta, ali je još bilo vruče. Našu ljubimicu koja nas je i spojila, smo pustili kod Tijaninih starci, a ona se potpuno oporavila i bila je pravi četveronožni vrag. Nakon nekog vremena u autu, Tijana je spustila svoju ruku na moj kurac i počela ga lagano maziti preko hlača gledajući me pohotno, a onda je rekla:

- Ajde stani negdje.. . morala bih i na wc..

Ubrzo sam stao na jednom odmorištu, te je ona izašla iz auta, a kad je vidjela da sam zastao samo je rekla:

- Hajde, ideš samnom.. -uzela me za ruku i povela prema wc-ima, te me uvela u ženski.

Malo mi je bilo neugodno, ali nije bilo nikoga pa smo ušli u jednu kabinu na kraju. Zaključao sam vrata iza nas, a ona se naslonila na zid rukama i isprčila prema meni svoju guzu. Gurnuo sam ruku ispod njene suknjice i protrljao joj picu preko gaćica. Bile su već lagano mokre, odmaknuo sam ih u stranu i stavio joj prst u picu. Samo je lagano zastenjala i izbacila guzu još više prema meni. Otkopčao sam svoje hlače i izbukao napeti kurac iz gaća, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Uzdahnula je duboko kad joj je ušao do kraja. Primio sam ju za bokove i počeo ga zabijati u njenu vrelu i mokru picu. Zabijao sam ga zdušno ne mareći za nikoga oko sebe, a Tijana je prigušeno stenjala. Uto smo začuli kako je netko ušao u wc, čule su se potpetice i da je netko ušao u kabinu blizu naše. Utišali smo se, ali sam ga i dalje zabijao u njenu picu. Tijana me prijekorno pogledala i davala mi znak da usporim malo, ali ja sam se zainatio i nabijao sam joj ga do kraja. Čuo sam kako žena koja je ušla u kabinu pušta glasan mlaz pišaline i osjetio sam da mi dolazi. Niam ga ni vadio već sam ga zabio do kraja u Tijanu i počeo svršavati. Njeno mumljanje je prekrilo puštanje vode u susjednoj kabini i otvaranje vrata, te zvuk potpetica i puštanje vode na umivaoniku. Ubrzo se zvuk potpetica izgubio i ja sam ga izvadio iz Tijanine pice zamrljanog mojom spermom i njenim sokovima. Tijana se okrenula i pogledala me, pa sjela na školjku:

- Ti nisi normalan.. . -rekla je uz smješak, pa mi primila kurac i oblizala ga dok je i ona pišala.

Mislio sam si da je ovo najuvrnutija seks scena koju sam doživio, ikad. Obukli smo se i izašli iz wc-a, te brzo otišli do auta. U autu smo se počeli smijati kao ludi, a onda mi je rekla:

- Znaš.. . ovo je prvi put da si mi svršio u picu.
- Znam, ali osjećao sam se glupo da ga vadim i da ti pošpricam guzu spermom. -rekao sam sa smješkom i čekao reakciju.
- Meni ne smeta, ionako mi je bilo već glupo da mi samo svršavaš po sisama ili u usta -rekla je i nasmijala se, pa mi opet pomilovala kurac preko hlača.

Uskoro smo došli na imanje, smjestili se i domaćini nas pozvali na ručak. Bili su zanimljiva i srdačna četveročlana obitelj, a kad su čuli da je Tijana veterinarska tehničarka odmah su zatražili savjete za svoje kokice i patke, te par gusaka. Tijana se branila rukama i nogama, ali je na kraju sa klincima otišla do peradi, pa je nije bilo dobra dva sata. Dotle sam ja sa gazdom i gazdaricom ispijao kavicu i rakijicu, te smo razgovarali o svemu i svačemu. Kad se vratila natrag Tijana je bila prekrivena blatom i perjem, pa me molećivo pogledala i rekla da se ide odmah otuširati. Nakon što smo suzbili smijeh otišao sam sa njom do sobe, koja je bila malo izdvojena i više kao nekakav bungalov. U kupaonici se skinula i ušla pod tuš, a ja sam spremio prljavu odjeću u vrečicu. Uto me je pozvala da joj se pridružim pod tušem, pa sam se skinuo i ušao pod tuš. Vidio sam da su joj bradavice napete, ona me zagrlila i poljubila, te smo se narednih par minuta ljubili dok je vod curila po nama. Zatim mi je primila kurac i počela ga lagano drkati. Ja sam zatvorio vodu i poveo ju do sobe. Onako mokri smo legli na krevet i počeli se ljubiti i maziti, a kad sam joj počeo trljati picu samo je uzdahnula i raširila noge, tako da sam sa klita prešao sa prstima u njenu picu. Gurnuo sam joj dva prsta u nju i počeo ju trljati iznutra. Ona je stenjala sve glasnije i glasnije i uskoro je svršila uz jecaj i grčenje nogu, a iz pice je krenuo mlaz njenih sokova.
Kad se smirila uzela je moje prste i oblizala ih, pa se uspravila i nagnula nad moje prepone i strpala moj kurac u usta. Nisam ništa vidio od njene glave i bujne kose, ali sam zato osjećao njene usne i njen jezik na mom kurcu koji je nestajao u njenim ustima, te njene nokte na mojim jajima. Bio mi je tvrd i spreman, a nakon par minuta torture njenim ustima se uspravila, opkoračila me i nasjela na moj kurac. Odmah se spustila do kraja i lagano se počela nabijati na njega. Bila je tako sexy, sa tim velikim sisama i dugom plavom kosom koju je spustila na moje lice dok me ljubila, a ja joj lagano mazio sise i stiskao bradavice. Osjećao sam svaki centimetar njene pice koja se stezala oko moga kurca. Lagano se micala na meni dok smo bili u nekom zagrljaju i ljubili se. To njeno lagano nabijanje na moj kurac je bilo tako napaljujuće da sam znao da neću moći dugo izdržati a da ubrzo ne svršim.

Malo je zastala i uspravila se, te se naslonila na moja prsa i počela vrtiti svojim bokovima, pa se nabila tri četiri puta, pa opet kružni pokreti. Vidjela je da sam na rubu svršavanja, pa mi je tiho šapnula:

- Nemoj još.. . pričekaj mene.. .

Zatim se počela nabijati, a ja sam stavio ruku na njen klitoris i počeo ga trljati. Ona je sve jače stenjala i dahtala, a onda ciknula i zgrčila se i počela svršavati. Ja sam se odigao od kreveta i zabio joj ga još dva puta, pa sam i ja počeo svršavati. Napunio sam joj picu i oboje smo umorno se izvalili na krevet. Ležali smo jedno kraj drugoga i duboko disali, a onda se zagrlili i počeli ljubiti. Ubrzo smo zagrljeni i zaspali skoro do večeri.

Nakon toga smo se sredili i izašli van, te smo otišli do obližnjeg grada gdje smo i večerali, pa poslije šetali uz rijeku, a navečer se vratili na imanje i cijelu noć se jebali i uživali jedno u drugome.

Sad je prošlo skoro dva mjeseca od kako smo bili na imanju i jedan dan mi je Tijana javila da je u drugom stanju. Nitko sretniji od mene, osim mojih i Tijaninih roditelja, naravno.
Sad čekamo prinovu, koristimo i dalje svaki tren za dobar seks, a Tijana je otkrila i čari analnog seksa, jer se bojala da ga dobije u picu sad u poodmakloj trudnoći. Meni je bilo svejedno, ali mi je bilo guštno jer je bila puno uža i bolje sam svršavao. A ona je jedva čekala da rodi i da joj ponovo napunim picu svojim kurcem.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina