Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sexy Tijana

Tijana i ja smo se zabavljali i seksali već dva mjeseca, pa smo odlučili ovaj vikend, kad ona ne radi, iskoristiti za sebe. Dogovorili smo se da odemo na jedan mali izlet, a ja sam nam rezervirao sobu na jednom OPG-u.

Krenuli smo rano da iskoristimo cijeli vikend. Tijana je raspustila svoju dugu plavu kosu, obukla kratku suknjicu koja je dovodila do izražaja njene vitke noge i laganu bluzicu. Bio je skoro kraj ljeta, ali je još bilo vruče. Našu ljubimicu koja nas je i spojila, smo pustili kod Tijaninih starci, a ona se potpuno oporavila i bila je pravi četveronožni vrag. Nakon nekog vremena u autu, Tijana je spustila svoju ruku na moj kurac i počela ga lagano maziti preko hlača gledajući me pohotno, a onda je rekla:

- Ajde stani negdje.. . morala bih i na wc..

Ubrzo sam stao na jednom odmorištu, te je ona izašla iz auta, a kad je vidjela da sam zastao samo je rekla:

- Hajde, ideš samnom.. -uzela me za ruku i povela prema wc-ima, te me uvela u ženski.

Malo mi je bilo neugodno, ali nije bilo nikoga pa smo ušli u jednu kabinu na kraju. Zaključao sam vrata iza nas, a ona se naslonila na zid rukama i isprčila prema meni svoju guzu. Gurnuo sam ruku ispod njene suknjice i protrljao joj picu preko gaćica. Bile su već lagano mokre, odmaknuo sam ih u stranu i stavio joj prst u picu. Samo je lagano zastenjala i izbacila guzu još više prema meni. Otkopčao sam svoje hlače i izbukao napeti kurac iz gaća, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Uzdahnula je duboko kad joj je ušao do kraja. Primio sam ju za bokove i počeo ga zabijati u njenu vrelu i mokru picu. Zabijao sam ga zdušno ne mareći za nikoga oko sebe, a Tijana je prigušeno stenjala. Uto smo začuli kako je netko ušao u wc, čule su se potpetice i da je netko ušao u kabinu blizu naše. Utišali smo se, ali sam ga i dalje zabijao u njenu picu. Tijana me prijekorno pogledala i davala mi znak da usporim malo, ali ja sam se zainatio i nabijao sam joj ga do kraja. Čuo sam kako žena koja je ušla u kabinu pušta glasan mlaz pišaline i osjetio sam da mi dolazi. Niam ga ni vadio već sam ga zabio do kraja u Tijanu i počeo svršavati. Njeno mumljanje je prekrilo puštanje vode u susjednoj kabini i otvaranje vrata, te zvuk potpetica i puštanje vode na umivaoniku. Ubrzo se zvuk potpetica izgubio i ja sam ga izvadio iz Tijanine pice zamrljanog mojom spermom i njenim sokovima. Tijana se okrenula i pogledala me, pa sjela na školjku:

- Ti nisi normalan.. . -rekla je uz smješak, pa mi primila kurac i oblizala ga dok je i ona pišala.

Mislio sam si da je ovo najuvrnutija seks scena koju sam doživio, ikad. Obukli smo se i izašli iz wc-a, te brzo otišli do auta. U autu smo se počeli smijati kao ludi, a onda mi je rekla:

- Znaš.. . ovo je prvi put da si mi svršio u picu.
- Znam, ali osjećao sam se glupo da ga vadim i da ti pošpricam guzu spermom. -rekao sam sa smješkom i čekao reakciju.
- Meni ne smeta, ionako mi je bilo već glupo da mi samo svršavaš po sisama ili u usta -rekla je i nasmijala se, pa mi opet pomilovala kurac preko hlača.

Uskoro smo došli na imanje, smjestili se i domaćini nas pozvali na ručak. Bili su zanimljiva i srdačna četveročlana obitelj, a kad su čuli da je Tijana veterinarska tehničarka odmah su zatražili savjete za svoje kokice i patke, te par gusaka. Tijana se branila rukama i nogama, ali je na kraju sa klincima otišla do peradi, pa je nije bilo dobra dva sata. Dotle sam ja sa gazdom i gazdaricom ispijao kavicu i rakijicu, te smo razgovarali o svemu i svačemu. Kad se vratila natrag Tijana je bila prekrivena blatom i perjem, pa me molećivo pogledala i rekla da se ide odmah otuširati. Nakon što smo suzbili smijeh otišao sam sa njom do sobe, koja je bila malo izdvojena i više kao nekakav bungalov. U kupaonici se skinula i ušla pod tuš, a ja sam spremio prljavu odjeću u vrečicu. Uto me je pozvala da joj se pridružim pod tušem, pa sam se skinuo i ušao pod tuš. Vidio sam da su joj bradavice napete, ona me zagrlila i poljubila, te smo se narednih par minuta ljubili dok je vod curila po nama. Zatim mi je primila kurac i počela ga lagano drkati. Ja sam zatvorio vodu i poveo ju do sobe. Onako mokri smo legli na krevet i počeli se ljubiti i maziti, a kad sam joj počeo trljati picu samo je uzdahnula i raširila noge, tako da sam sa klita prešao sa prstima u njenu picu. Gurnuo sam joj dva prsta u nju i počeo ju trljati iznutra. Ona je stenjala sve glasnije i glasnije i uskoro je svršila uz jecaj i grčenje nogu, a iz pice je krenuo mlaz njenih sokova.
Kad se smirila uzela je moje prste i oblizala ih, pa se uspravila i nagnula nad moje prepone i strpala moj kurac u usta. Nisam ništa vidio od njene glave i bujne kose, ali sam zato osjećao njene usne i njen jezik na mom kurcu koji je nestajao u njenim ustima, te njene nokte na mojim jajima. Bio mi je tvrd i spreman, a nakon par minuta torture njenim ustima se uspravila, opkoračila me i nasjela na moj kurac. Odmah se spustila do kraja i lagano se počela nabijati na njega. Bila je tako sexy, sa tim velikim sisama i dugom plavom kosom koju je spustila na moje lice dok me ljubila, a ja joj lagano mazio sise i stiskao bradavice. Osjećao sam svaki centimetar njene pice koja se stezala oko moga kurca. Lagano se micala na meni dok smo bili u nekom zagrljaju i ljubili se. To njeno lagano nabijanje na moj kurac je bilo tako napaljujuće da sam znao da neću moći dugo izdržati a da ubrzo ne svršim.

Malo je zastala i uspravila se, te se naslonila na moja prsa i počela vrtiti svojim bokovima, pa se nabila tri četiri puta, pa opet kružni pokreti. Vidjela je da sam na rubu svršavanja, pa mi je tiho šapnula:

- Nemoj još.. . pričekaj mene.. .

Zatim se počela nabijati, a ja sam stavio ruku na njen klitoris i počeo ga trljati. Ona je sve jače stenjala i dahtala, a onda ciknula i zgrčila se i počela svršavati. Ja sam se odigao od kreveta i zabio joj ga još dva puta, pa sam i ja počeo svršavati. Napunio sam joj picu i oboje smo umorno se izvalili na krevet. Ležali smo jedno kraj drugoga i duboko disali, a onda se zagrlili i počeli ljubiti. Ubrzo smo zagrljeni i zaspali skoro do večeri.

Nakon toga smo se sredili i izašli van, te smo otišli do obližnjeg grada gdje smo i večerali, pa poslije šetali uz rijeku, a navečer se vratili na imanje i cijelu noć se jebali i uživali jedno u drugome.

Sad je prošlo skoro dva mjeseca od kako smo bili na imanju i jedan dan mi je Tijana javila da je u drugom stanju. Nitko sretniji od mene, osim mojih i Tijaninih roditelja, naravno.
Sad čekamo prinovu, koristimo i dalje svaki tren za dobar seks, a Tijana je otkrila i čari analnog seksa, jer se bojala da ga dobije u picu sad u poodmakloj trudnoći. Meni je bilo svejedno, ali mi je bilo guštno jer je bila puno uža i bolje sam svršavao. A ona je jedva čekala da rodi i da joj ponovo napunim picu svojim kurcem.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija