Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sezonski posao

I ove godine sam došao raditi na more u sezoni. Počeli smo već u četvrtom mjesecu. Pošto sam ovdje radio već treću sezonu, znao sam sve i nije bilo potrebe za uhodavanjem u posao. Ali smo muku mučili sa konobarima. Niti jedan nije uspio zadovoljiti stroge zahtjeve gazde. Nakon dva tjedna razgovora i ni sam ne znam koliko ljudi sa kojima je razgovarao, konačno je našao njih troje. Dva konobara i jednu malu koja će raditi na šanku.

Ja sam u kuhinji imao uigranu ekipu od tri kuhara i dvije pomoćne kuharice, te smo mogli početi sa radom. Ova mala šankerica, Mia, mi je zapela za oko. Bila je visoka oko metar i šezdeset, duge smeđe kose, grudi četvorka, vitka, a kad bi došla u tajicama na posao kurac bi mi odmah skakao. Mišićave guze i isto takvih nogu, rekla je da se bavila fitnesom.

Uglavnom, svi smo bili smješteni u istoj kući osim Mie jer je ona bila odavde, ali smo različito dolazili. Ja kao šef kuhinje sam prvi dolazio i zadnji odlazio, najčešće sa gazdom, jer se moralo riješavati pitanje nabave, a isto tako i Mia je ostajala zadnja zbog šanka i nabave.
Jednu večer nakon što smo se ubili od posla i nakon što smo ostali zadnji, dok smo gazda i ja pisali narudžbu za sljedeći dan, a Mia pisala svoju za šank, zazvonio je mobitel od gazde, te je nakon kratkog razgovora rekao da mora ići, a da ja zaključam na kraju. Kad smo ostali sami i nakon što je Mia završila sa šankom, donijela nam je dvije čaše vina za stol i rekla da dolazi odmah.

Došla je nakon pet minuta u uskoj minici i laganoj ljetnoj majici, a na nogama je imala lagane sandale. Sagnula se prema meni i utrpala mi nešto u džep od bermuda. Pogledao sam ju zbunjeno, a ona se je samo nasmješila i namignula mi. Ja sam zavukao ruku u džep i izvukao na svoje iznenađenje....njene gaćice. Ona se je još jače nasmijala i nagnula se prema meni i poljubila me. Uzvratio sam joj poljubac i zagrlio ju. Stisla se je uz mene, a onda rekla:

- Trebala bi mi jedna masaža nogu ako si za?
- Kako da ne. Samo da li ćeš ovdje ili idemo negdje drugdje?
- Hmmm...lokal je zatvoren...možemo u sali, u separeu, ako se slažeš?
- Može -ustao sam i poveo ju za ruku.

Usput smo provjerili da li je sve zaključano, a kad smo stigli do separea ona se je legla na stol, a ja sam donio jastučić da si stavi pod glavu. Zadigla je malo minicu, a ja sam joj skinuo sandale i počeo joj masirati stopala i prstiće. Ona je samo počela duboko disati i vidio sam da joj paše. Sa tabana sam prešao na listove i potkoljenice, te sam ju lagano masirao. Ona je samo uzdisala, a kako sam išao sve više po njenim mišićavim nogama to je dublje disala. Kad sam sa prstima ušao između njenih butina lagano je razmaknula noge, tako da sam imao nesmetan pristup njenoj pici. Zadigao sam još malo njenu minicu, tj povukao ju skroz gore i vidio da su ono što je meni stavila u džep, gaćice koje je cijeli dan nosila. Pica joj je bila već lagano orošena, a prst je samo kliznuo između njenih usmina u unutrašnjost pice. Ona je samo zastenjala i promeškoljila guzom na koju sam spustio svoje usne i lagano ju ljubio. Dok sam joj ljubio guzu i prstima lutao po pici, ona je svojom rukom uhvatila moj kurac preko hlača i počela ga tako drkati.

Ja sam sa drugom rukom otkopčao hlače i stavio kurac u njenu ruku gdje je naočigled rastao. Ona se je samo smješkala i drkala mi kurac sve jače i jače. Odjednom je krenula da ustane i ja sam se odmakao, te sam sjeo u separe, a ona je sjela na rub stola i raširila noge. Njena roza i mokra pica je bila pred mojim očima i ja sam zabio jezik u tu rupicu, te počeo lizati i sisati njen klitoris. Ona se je grčila i trzala, a uskoro je iz nje procurilo po mom jeziku i stolu. Svršila je obilno, a ja sam se malo naslonio i rekao joj da mi sjedne na kurac.
Ona je odmah to prihvatila i narihtala svoju picu na vrh moga kurca, te se samo spustila po njemu. To je izazvalo vrisak kod nje, a onda je zakolutala očima i počela vrtiti bokovima. Uskoro je vrtnju zamijenila nabijanjem na moj kurac, a ja sam osjetio da ću svršiti, te sam joj rekao da ustane, a ona se je samo nasmješila i počela se još jače nabijati gledajući me u oči, a kad je vidjela da ću svršiti nabila se do kraja i počela mi kurac stiskati picom. Ja sam eksplodirao obilno u njenoj pici, a toga je bilo i previše, jer se nisam poseksao već mjesec dana. Ona me je samo obgrlila i poljubila. Ljubili smo se dugo, a ja sam joj zadigao majicu i počeo masirati njene okrugle sise koje su bile tvrde od sveg tog fitnesa.

Nakon nekog vremena je rekla da idemo. Obrisali smo se i pogasili i zaključali sve za sobom, te smo sjeli u moj auto. Kad smo krenuli pitao sam ju za put do njene kuće, a ona je rekla da idemo na još jedno piće, te smo stali u jednom kafiću, i izabrali mjesto u čošku, u nekakvom polumraku. Kad smo dobili piće, stavila je svoju ruku između mojih nogu i počela mi drkati kurac, te je uskoro napinjao moje hlače. Ona je pogledala dolje, osmjehnula se i oblizala, te mi na uho šapnula:

- Dođi za menom u wc...brzo...

Gledao sam za njom, pokušao namjestiti kurac da ne strši previše, te se uputio u wc. Ona me je čekala u ženskom wc-u i pozvala me brzo unutra. Zaključala je vrata iza mene i čučnula, te mi skinula bermude i gaće, uzela kurac u ruku, malo ga prodrkala i strpala u usta. Pušila ga je kao profesionalka. Ono što je radila jezikom i svojim zubima je bilo nevjerojatno. Kurac mi je bio tvrd kao kamen i mislio sam da neću više moći izdržati. Odjednom, kao da je znala šta se dešava sa mojim kurcem, je ustala i okrenula mi se leđima, te zadigla minicu i naslonila se na zid wc-a. Ja sam namjestio kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga do kraja uz njen jaki uzdah. Zabijao sam ga kao lud u njenu picu i želio sam ju rasturiti, ali sam nakon pet minuta osjetio da ću svršiti, te sam privukao njene bokove i guzu na svoj kurac i ponovo joj napunio picu svojom spermom. Bio sam iscrpljen, ali zadovoljan, a vjerujem i ona jer me je obgrlila i poljubila tiho šapčući:

- Ovo je bilo fenomenalno...drago mi je da sam te upoznala i da radimo zajedno...biti će ovo vruče ljeto....

I bilo je...jebali smo se kao zečevi svaku večer, a i kad bi išla na wc, namignula bi mi pa bi se pohvatali i na wc-u. Uglavnom, ljeto je prešlo u jesen, a ona u zimu, Mia je u drugom stanju, a ja sam preselio na more i razmišljamo o našoj vlastitoj konobi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija