Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Shopping s curom

Bio je zanimljiv vikend, cura me nazvala i rekla da je sama kod kuće i da želi negdje ići. Rekao sam joj da odmah dolazim. Brzo sam se spremio i otišao kod nje. Pozdravili smo se i otišli. Kako smo došli u grad rekla je: "Mogli bi u trgovinu" rekao sam zašto ne i odveo ju u trgovinu. U trgovini je bila nova ljetna kolekcija i normalno, ona je sve morala isprobati, a ja sam sve gledao.

Oblačila je kombinaciju po kombinaciju i mene je to palilo sve više i više. Kada je obukla crvenu minicu i bijelu košuljicu nisam više mogao izdržati i uletio sam u kabinu i počeo joj trljati ribicu preko gaćica. Rekla je: "Nemoj, netko će ući", na što sam ja rekao: "Ma boli me briga, tuca mi se i sad cu te tucat". Brzo sam otkopčao hlače i izvadio kurac. Nisam čekao ni tren nego sam joj ga odmah stavio i počeo brzo tucati. Ona je pokušavala ne stenjati, ali nije mogla pa je izustila: "mmmm....ah..ah..ah", to su čuli ljudi i znali su šta se događa.

Ubrzo nakon toga došao je zaštitar i lupao nam na kabinu. Brzo sam spremio kurac i krenili smo van. Brzim korakom smo napustili trgovinu i zaputili se prema autu. Dok smo stigli do automobila ona je vec bila napaljena. Sjeli smo u automobil i tek što smo krenuli počela mi je otkopčavati hlače i pušiti kurac. Ja sam uživao, ali bilo se teško kontrolirati na vožnju dok mi ga je pušila. Vozio sam tako i došli smo pred zgradu, sad je već bila, kao i ja, vrlo napaljena.

Uletili smo u stan i počeli se ljubiti, gurnio sam ju na krevet i pomaknuo gaćice u stranu te joj počeo lizati ribicu, lizao sam kao da ju nikad prije nisam vidio, več je bila vidno željna kurca pa sam prestao s lizanjem, ustao se te izvadio kurac i stavio ga u njenu vlažnu ribicu. Počeo sam ju tucati prvo polako, a zatim sam ubrzao. Vrištala je koliko joj je dobro i govorila: "Tooo...ahhh...ahh...ah...samo tako...mmm". To je bio dobar znak da joj paše. Nastavio sam ju tako tucati, kad je zazvonio netko na vrata. Pomislih si: "Pa dobro tko sad može smetat". Prvo nisam htio otici otvoriti nego sam nastavio tucati svoju trenutnu curu, no taj netko je nastavio zvonit. Na kraju sam se obukao na brzaka i otišao otvoriti vrata.

Otvorio sam vrata, a na vratima nije nikog bilo. Cuo sam klince kako trče po zgradi i zvone ljudima. Zalupio sam vratima i otišao do djevojke. Vidjela je da sam živčan. Uzeo sam ju grubo za bokove i okrenuo na sve četri. Rekao sam: "Želim te tucat odozada, da uživam u pogledu na tvoju lijepu guzu". Samo se nacerila i prije nego je išta izustils moj kurac je več jako ulazio u njezinu sočnu ribicu. Tucao sam ju brzo da stenje što glasnije. Lupio sam ju par puta po guzi na što je zastenjala.

Pošto sam bio ljut nisam ju pitao hoće joj smetati ako ju tucam u guzu, nego sam samo izvadio iz njene vlažne ribice i nabio joj ga odmah do kraja u guzu. Zastenjala je, ali nije rekla ni riječ. Počeo sam ju tako tucati u guzu. Tucao sam ju jako i vidio sam da ju boli, ali i da uživa. Stenjala je. Dok sam ju tako tucao lupio sam ju još par puta po guzi. Malo sam se nagnuo naprijed i počeo joj i sise mjesiti i stiskati.

Rekao sam joj da sam blizu. Rekla je samo nek ju tucam što duže mogu, a to sam i uradio. Tucao sam ju tako i osjetio da ću svršiti, počeo sam ju tucati brže i prije nego sam trepnuo počeo sam svršavati u nju. Ostali smo tako stajati dok mi se kurac nije skroz ispraznio. Zatim sam ga izvadio i legnuo pored nje. Rekla je: "Ovo je bilo odlično"

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija