Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Silvana

Iako sam oženjen, uvek sam pokušavao da iskoristim prilike koje mi se ukazale, da pojebem nešto sa strane. Tako se i desilo da pojebem Silvanu, koja je bila žena mog najboljeg druga Zorana. Silvana je bila super riba, par predivnih sisa, neverojatna guza i noge. Ne znam kako ju je Zoran uspeo dobiti ali upala mu je sekira u med da ima takvu zgodnu i lepu ženu. Družili smo se dosta često, išli zajedno na letovanje, zezali smo se puno, pričali o svemu i svačemu, sve u svemu uvek smo se dobro zabavljali.

Zoran u tome nije gledao ništa loše i uvek bi i on, a i moja žena učestvovali u svemu tome. Palila me je neverojatno, imala je onaj jebozovni pogled u očima, mada je uvek izigravala da je verna Zoranu i da ga mnogo voli, nekako sam osećao da voli da se i ona kao i ja pojebe sa strane, imala je onaj jebozovni pogled u očima. Nisam baš bio ubeđen da se ne bi jebala sa drugim, ali ostalo mi je da sebi dokažem da sam u pravo. Bilo mi je pomalo neugodno, ipak je Zoran moj najbolji drug, ali ipak sam se palio na Silvanu.

Kada god smo išli zajedno na letovanje, bio sam toliko napaljen u njenoj blizini da sam koristio svaku priliku da pojebem moju ženu kako bi se makar malo ispraznio. Ali kada god bi bili opet zajedno sa njima, uvek me je obuzimala želja. A Silvana je uvek bila seksi, svaki put zategnuta u nešto, pokazivala je svoje savršeno telo. Konačno mi se ukazala prilika da budemo sami zajedno. Imao sam neki slobodan dan i kolima otišao u jednom velikom marketu koji se nalazio u blizini njihove zgrade.

Nije bilo nekom namerom, trebalo ja da kupim dosta toga, pa sam uvek tom prilikom išao u taj market. Na moju sreću u marketu sam naletio na Silvanu. Obradovao sam se našem susretu isto kao i ona, koliko sam video u njenim očima. Izašli smo zajedno iz marketa, ja sam svoje stvari ubacio u auto i ponudio joj pomoć sa kesama do njihovog stana, a Silvana je to naravno prihvatila sa zadovoljstvom. Bila je kao i uvek utegnuta. Nosila je neke crne helanke i preko njih majicu kratkih rukava sa velikim dekolteom, pripijena uz njeno savršeno telo.

Išao sam čas pored nje, kako bi gledao u njen dekolte, čas iza nje, bacao pogled na njenu zanosnu guzu, a ona je verojatno osećala te moje poglede i lagano vrckala guzom. Kada smo ušli u lift atmosfera je bila još napetija, kurac mi se digao i imao sam neopisivu želju da je istog časa pojebem. Jedva sam se uzdržao. Osetio sam da i Silvana ima takvu želju kako me je gledala jebozovnih očiju dok smo pričali onako neobavezno. Kada smo ušli u stan, naravno pozvala me je da popijemo kafu, što sam oberučke prihvatio.

To je bilo prvi put da smo nas dvoje sami zajedno. Dok je pospremala namirnice koristila je svaku priliku da se naguzi prema meni, a pritom kako smo pričali okretala je glavu da vidi dali je gledam. Otvorila je frižider i spremala namirnice u njemu, opet je bila onako jebozovno nagužena i nisam više mogao. Ustao sam sa troseda i došao iza nje. Silvana je primetila da joj prilazim i ostala tako nagužena ispred otvorena vrata frižidera mada je već pospremila sve u njemu. Prišao sam joj otpozadi i rukama uhvatio za bokove.

Malo se trgla, ali ostala u istom položaju izdahnuvši:Mmmmm, ti bi da se malo igraš? - rekla je. Nisam ništa rekao, ohrabrila me je njena pozitivna reakcija i samo sam joj privukao guzu prema meni i prislonio moj ukrućeni kurac onako preko odeće na njenu guzu. Uspravila se i uvila uz mene, njena ruka je potražila moj kurac i počela ga je maziti preko mojih farmerica. Uvukao sam ruku u njen dekolte i izvukao napolje njene predivne sise. Stiskao sam joj sise i njene ukrućene bradavice kada joj je zazvonio telefon.

Jooj ovo je Zoran - rekla je. Istrgla se iz moje ruke i javila. Hej, ćao .. .. . aha.. . da.. .. važi - pričala je sa mužem. Stajao sam iza nje dok je ona pričala. Završila je i okrenula se prema meni. Dolazi za dvadesetak-trideset minuta - rekla je. Uhvatio sam je za guzu i privukao k sebi. Nemoj molim te, uskoro dolazi - rekla je pokušavajući da se makne od mene. Privukao sam je jače i zabio jezik u usta. Malo se otimala ali ipak je bila isuviše napaljena. Prihvatila je moj jezik i dok smo se ljubili počeli smo skidati odeću.

Stigli smo nekako do troseda. Svukao sam joj i gačice i polegao je na trosed. Njena roze depilirana pičkica se je sijala od sokova. Bila je potpuno spremna za seks. Raširio sam joj noge koliko sam mogao i ušao u nju. Aaaaaaahhhhhh- glasno je uzdahnula. Počeo sam žestoko da je jebem. Bili smo jako napaljeni. Rukama sam masirao njene sise, a ona se nabilaja ispod mene na moj kurac. Moja jaja su pljeskale po njenoj guzi. Jebao sam Zoranovu "poštenu ženu" koja osim Zorana ne želi nikoga. Ipak sam bio u pravu.

Jebala se kao napaljena kurvica. Počela ubrzano da diše i meša pičkicom sa mojim kurcem u njoj. Aaaaaaahhhhh, joooooo- glasno je stenjala svršavajući. Nisam ni ja dugo čekao. Sperma mi je krenula iz jaja. Izvadio sam ga i počeo da je špricam spermom svuda, a na kraju sam joj ga uvalio u usta. Posisala je zadnje kapi sperme sa mog kurca. Kada je bila gotova ustala je i na brzinu pokupila svoju odeću koja je bila razbacana i otišla trkom u kupatilo da se sredi. Ja sam isto pokupio svoju i obukao se kako me Zoran ne bi uhvatio bez pantalona sa njegovom ženom.

Sredio sam se, a ubrzo se i Silvana vratila. Prišla mi je i strasno smo se poljubili. Pa šta kažeš, da skuvam onu kaficu a? - rekla je, sa velikim osmehom. Ubrzo je stigao i Zoran koji nije ni mogao naslutiti što se zbilo malopre. Silvana ga je dočekala poljubcem:Pogledaj koga sam našla u marketu - rekla je.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija