Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sin moje rođakinje

Ovog ljeta sam posjetila svoju rođakinju s kojom njegujem dobar i srdačan odnos. Slavila je okrugli rođendan i pozvala me je na proslavu. Ima sina koji ima 21 godinu. Ja imam 55, ali sam još uvijek atraktivna, imam seksi figuru i zaobljenja na pravim mjestima. Za vrijeme dok sam bila kod njih primijetila sam da me je, Hrvoje, kad god je mogao pažljivo promatrao i mjerkao, pogotovo dok bih se oblačila nije skrivao da ga zanima moje poprsje. Mislila sam si da je to za jednog 21-godišnjaka sasvim normalno. Meni je to godilo i koristila sam svaku priliku da gapokazivanjem svojih oblina malo zapalim.


Jednog prijepodneva sunčala sam se u njenom vrtu, potpuno gola, odjevena samo u sunčane naočale jer je kuća bila prazna. Hrvoje je ranije došao s faksa, ali sam to primijetila tek kad sam začula zvuk otvaranja balkonskih vrata njegove sobe i primijetila kako me poskrivećki promatra iza zavjese. Kako sam imala sunčane naočale nije moga znati da sam ga primijetila.


Htjela sam provjeriti zanimam li ga zaista i počela sam si lagano prstom masirati moju, stidnim dlačicama lagano obraslu, pičkicu i zatim sam gurnula kažiprst u nju, već dobro ovlaženu. Primijetila sam kako si trlja kurac preko hlača i mislim si da bi sada najradije sišao k meni dolje u vrt. Odjednom sam ustala i malo još prošetala po vrtu puštajući moje cice da se klate i dodatno ga napaljuju, prije nego sam se uputila u kuću, u svoji sobu koja je bila odmah do njegove. Legla sam se na krevet nastavljajući ono što sam počela u vrtu, a vrata sam ostavila malo otvorena kako bi se iz hodnika bez problema moglo gledati što se radi na krevetu.


Odmah sam ga primijetila kad je došao u hodnik i gledao kroz lagano pritvorena vrata i nakon nekog vremena sam postala toliko napaljena i uzbuđena da sam povikala:“ Hrvoje, vidim te, uđi, ne boj se, ništa ne skrivam i ne grizem! “ prestravljen je zbrisao natrag u svoju sobu i tiho zatvorio vrata. Ustala sam i pošla u njegovu sobu i vidjela ga kako crvenog lica leži u krevetu i moli:“Predivna si i vrlo seksi, morao sam te gledati, nemoj reć to mami i tati. “Ne boj se dragi moj, ne brini se, nitko neće saznati za ovo. Zar nemaš curu? “pitala sam ga, nastojeći ga umiriti.


„Nemam“ rekao je i nastavio“ bojim im se i pristupiti, osloviti ih, ne znam što da radim onda, što one očekuju od mene, kako da ih milujem, dodirujem, ništa ne znam“ ispovijedio mi se. “To ti je vrlo jednostavno“ rekla sam mu „pokazat će ti teta, ako želiš, ali se prvo svuci. “ Svukao se dok bi rekao keks i legao se na krevet. Ono što sam vidjela bilo je vrlo obećavajuće. Batina mu je bila barem 20-tak cm dugačka i 5 cm u promjeru. Uzela sam ga u ruku, bio je tvrd, čvrst , uspravan, pravi. Stresla sam se od uzbuđenja, bez obzira na moje iskustvo i kurce koje sam imala.


Ljubim ga gurajući mu jezik duboko u usta i masiram mu penis, što mu se jako svidjelo. Stenjao je i stalno vikao da to je tako lijepo. Nije prošlo puno vremena prije nego što je povikao:“dolazi mi! “ Usmjerila sam mu ga tako da istrese sjeme na moja prsa. Dugo nisam vidjela toliko sjemena odjednom i priznao mi je da je to prvi put da ga je žena dovela do svršavanja i špricanja. “


No, onda je sigurno još nešto ostalo unutra“ rekla sam i počela mu ga strastveno pušiti. U trenutku je opet bio tvrd, a ja sam mu ga dudala i drkala sve dok se nije, nakon 5 minuta, po drugi put svršio uz glasno stenjanje opet na moje grudi, iako sam se dvoumila da mi svrši u usta, ali sam mu taj užitak odlučila ostaviti za neki drugi put.


„Tako, sad si ti na redu, leći ću se tu na krevet, a ti ćeš mi lizati pičić i igrati se s njim“ Nakon nekoliko početničkih nespretnosti i mojih uputa i objašnjenja brzo je shvatio što i kako mora lizati i doveo me do 1. orgazma, što ga je jako obradovalo jer je i malo mojih sokova spricnulo iz moje mačkice. Polizao je to i progutao uz napomenu da mu se sviđa okus i da ga jako uzbuđuje. Kako se bližilo podne, vrijeme kad se moja rođakinja vraća kući morali smo prestati. “Još ću ti toga pokazati, samo mi moraš obećati da o tome nećeš nikome pričati. “


Sljedećeg je dana bila subota i ona i muž su trebali otputovati na neku feštu u susjedni grad i planirali se se vratiti predvečer i pitali su me bi li me smetalo da ostanem sama. “Nema problema, slobodno prođite, nisam mala, snaći ću se“ odgovorila sam. Čim su otišli prošla sam u njegovu sobu. Čekao me je, zagrlio i poljubio. „Molim te, masiraj mi kurac kao jučer“ molio je i sa zadovoljstvom sam mu uslišala želju. Kao i dan prije usmjerila sam mlazove njegove sperme na moja prsa. Oblizala sam ga do čistoga, nadrkavala ge ne dajući mu da se spusti.


Zatim sam se legla na krevet, raširila noge i povukla ga na sebe. Držeći ga za kurac naciljala sam ga na ulaz u moju vlažnu, masnu pičkicu i gurnuo ga je polagano unutra i počeo me lagano i pažljivo ševiti. “Da li je dobro ovako? “ pitao je. “Da, dobro to radiš, samo me jebi sad malo brže i guraj ga dublje u mene i kad vidiš da sam svršila ostavi ga duboko u meni“ Nije dugo trebalo i onako dobrano narajcana i našpanana još od prethodnog dana svršila sam uz glasno kričanje, nitko nije mogao čuti, pa sam si dala oduška.


Brzo je naučio kako s tako velikom batinom dovoditi žene od orgazma do orgazma. Onda sam mu rekla da se legne na krevet i da ću mu pokazati još neke položaje u kojima se može dobro ševiti. Nasadila sam se na njegov kurac i u jednom se potezu nabila na njega do kraja, bilo je luđački uzbudljivo nasađivati se i kliziti po jednom tako potentnom i tvrdom kurcu. Kako sam ja sportski tip i u dobroj kondiciji oslonila sam se petama na rub kreveta tako da se mogu izdići nad njim da je njegov glavić skoro vani i zatim se sa svojom moćnom guzom srušim jednostavno po njemu, kao da padam. Dosta dugo mogu izdržati u tom položaju tako da nema kurca kojega ne mogu dovesti do svršavanja.


Bio je oduševljen mojom izdržljivosti i tempom kojim sam jahala po njemu i izdražo je 4 minute da bi uz dugački krik i grčenje, uzdizanje zdjelice i nabijanja duboko u mene najavio je svoj 2. orgazam. Brzo sam skočila s njega i uvukla ga u usta i nisam mu ostavila drugu mogućnost nego da se istrese u moja usta. Predivno je bilo osjetiti osjetiti u ustima tu količinu sperme ištrcane iz tog predivnog mladog kurca. Poslije sam ga još oblizala dok zadnju kap iz njega nisam iscijedila.


Zračio je veseljem i nekim ponosom što je ušao u svijet muškaraca i nešto ovako uzbudljivo još doživio i osjetio nije. Krenula sam ga još malo pušit i osjetila sam da opet raste i postaje tvrd. Ništa nije bolje od tvrdog kurca. “Sad ćešme jebati s guza“ rekla sam mu i narihtala se i ništa mu više nisam trebala objašnjavati, talentiran je brzo uči. Zabio mi ga je s guza u jednom ubodu do korijena, osjetila sam udarac do pod bradu, doslovno. Jebao me nemilosrdno, ja sam se masirala po klitorisu i imala sam još nekoliko vezanih orgazama. On je definitivno bio spreman i za 3. svršavanje.


„Želiš li svršiti u mene? “ pitala sam ga. “Rado, uzbuđuje me ta pomisao“ procijedio je ne prekidajući jebanje“. „Onda me napuni, želim osjetiti u sebi tvoju vruću spermu, udri, ne štedi me, razbucaj me“ povikala sam iščekujući punjenje uz svoj ne znam koji već orgazam koji me je grčio, tresao. On je jebao nezaustavljivo, čula sam kako sve brže i isprekidanije diše, uskoro je i prestao disati, mahnito je ubadao u mene da bi uz grleni uzvuk osjetila kako ta vruća sperma doslovno šprica iz njega u jakim mlazovima i puni moju pičkicu, cijedeći se niz korijen njegove batine van. Ludo i nezaboravno.


Ležali smo iscrpljeni i uspuhani čekajući da se smirimo, da se disanje normalizira. Zahvaljivao mi se što sam ga uputila u tajne seksa i što sam mu dozvolila da me napuni. Kasnije smo se još nekoliko puta pojebali i svaki put je bio sve bolji. Posjeta kod moje rođakinje neća ostati zaboravljena, stalno ću je pamtiti kao uzbudljivu i nezaboravnu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija