Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sisata plavusa

Jako često nalazim ribe za jebanje po internetu ali sam ovaj put video nešto stvarno zanimljivo. Korisničko ime “Domino Kučka”. Na profilnoj slici je bila plavuša sa extra sisama, kao neka sponzoruša, u kožnim čizmama, rukavicama, tangama i lancima oko sisa. Pomislio sam da je profil lažan ali sam svejedno odlučio da je kontaktiram.

Nisam do tad dozvolio nijednoj ženi da dominira na meni ali me je ta ideja intrigirala. Gledao sam par pornića na tu temu i prilično me je palilo kad sam zamišljao da služim nekoj okrutnoj kučketini. Naša komunikacija je počela prilično opušteno. Polako smo prešli na razgovor o tome šta koga pali, a onda su stvari počinjale da budu sve konkretnije. Rekao sam joj da mi ne priča šta bi mi radila, hteo sam da bude iznenađenje.

Ja još nisam predložio da se vidimo kad mi je jednog dana stigla poruka od nje: “Budi na ovoj adresi večeras u 9”. Gledao sam pola sata u poruku i razmišljao da li da idem… I dalje sam mislio da je previše dobra i da me neko sigurno zeza. Ipak, u duhu “šta ima da izgubim” sredio sam se to veče i otišao.

Došao sam do njene zgrade, pozvonio na interfon. Odgovorio je seksi glas sa “treći sprat, stan 11”. Sad sam već bio u nekoj kombinaciji nervoze i uzbuđenosti. Očekivao sam neku debelu gaduru da mi otvori vrata i krene da se pravda zašto je stavila onu sliku na profil. Kad je otvorila vrata bukvalno sam zinuo. Ne samo da je to bila ona nego je izgledala još bolje nego što sam procenio sa slike.

Bila je sva u koži. Između kratkog minića i kožnih čizmi videle su se nakvarcane duge noge a sise su joj se sijale na svetlu, bila ih je namazala nečim, prava drolja. Pogledom mi je dala do znanja da uđem unutra. Prošao sam kroz vrata, čuo sam kako ih je zalupila iza mene. Potpuno neočekivano mi je uzela obe ruke i vezala lisicama iza leđa. Šapnula je “sada si moj”. Kad je to izgovorila, osetio sam joj miris sperme u dahu. Pre nego što mi je to i doprelo do mozga, uvukla me je u spavaću sobu. U njoj, na stolici zavezan momak, vidno iscrpljen, sa očito ispušenom kitom. To je objasnilo miris sperme u njenom dahu. Vezala ga je i pušila mu dok nije skroz malaksao od svršavanja.

Bacila me je na kolena. Sela je u kožnu fotelju i pritom dovukla mene sa sobom. Rekla je autoritativnim glasom “Sada ćeš meni da uradiš ono što sam ja ovom jadniku uradila. Lizaćeš mi pičku dok ti ne otpadne jezik”. Kako je to rekla raširila je noge i već kratka suknjica se skroz narozala na gore. Nije morala ni da je skine, pred mojim nosom se nalazila obrijana iskvarcana pičkica, tako mokra da joj je jedna kap polako curila niz nogu.

Držala me je za glavu tako da ne mogu još da je dohvatim jezikom. Miris njene pice me je izluđivao i ona je to znala. Krenuo sam da je molim da mi dozvoli da je zadovoljim. Uživala je u tome što patim. Posle par minuta moljenja samo mi je zaronila glavu duboko u svoju macu. Bila je tako ukusna, i kako sam je lizao i sve vlažnija. Razmazala mi je njene skove po celom licu. Lizao sam, sisao joj klitoris, gutao svaku kap koju sam mogao pokupiti. Osetio sam kad je svršavala, celo telo joj se grčilo. Posle petnaestak minuta sam počeo da posustajem, bio sam umoran, jezik je počinjao da me boli. Ali kad god bi usporio dobio bi jak udar bičem po leđima. Nije se uzdržavala, kad god me je udarila osećao sam kao da ce parče kože da mi otpadne.

Posle jedno sat vremena lizanja njene pičke, konačno joj je bilo dosta. Ustala je i vezala me za šipku od kreveta i otišla. Sobu je zatvorila i ostavila mene i drugog tipa unutra zaključane. Njemu su usta bila vezana pa nije mogao ništa da kaže. Bio sam u sobi par sati, povremeno sam čuo zvuk nekih emisija sa pink-a kako dolaze iz druge sobe, pa malo kako priča s nekim ne telefon. Na kraju sam zaspao. Ne znam koliko dugo sam spavao ali znam da me je probudio jak šamar po licu.

Kako sam se osvestio otkačila mi je lisice od kreveta i bacila na krevet na leđa. Popela se na mene. Okrenula se i rekla “sada ćeš da mi ližeš guzu”. Raširila je guzove i sela mi na lice. Namestila je čmar iznad mojih usta i počeo sam da ližem. Nisam tako nešto do sad radio ali mi nije smetalo, guza joj je bila perfektno čista i glatka. Jako ju je palilo kako sam lizao. Krenula je da mi hvata kurac koji je već bio nabreknut ispod farmerica. Nisam video ništa sem njenog vidljivo razvaljenog čmara. Odjednom, osetio sam kako mi otkopčava kaiš- Svikla mi je pantalone, pa onda bokserice i uzela ga u ruke. Osetio sam njene kožne rukavice na kurcu.

Krenula je da mi ga drka. Lizao sam svom snagom, a ona je bila sve napaljenija. Krenula je da uzdiše sve jače, znao sam da želi moj kurac u njenim ustima. Drkala ga e i onda sam samo odjednom osetio neverovatnu toplinu na glaviću. Stavila ga je u usta i krenula da guta. Čuo sam kako se davi dok pokušava da ga proguta celog, osetio sam kako balavi po njemu i kako mi pljuvačka curi po jajima. Osetio sam da ću da svršim ali nisam mogao da joj kažem da uspori pošto mi je nabila svoje dupe preko usta. Pušila je tako dobro da nisam mogao da zaustavim. Baš kad sam krenuo da svršavam bila ga je nabila do kraja u grlo. Zagrcnula se i sperma joj je izletela iz grla. I dalje sam prskao u njena usta, osetio sam kako sisa, htela je i zadnju kap. Kad sam završio olizala je i ono što je izletelo kad se zagrcnula.

Podigla je guzu sa mene i prišla mi. Bila je tako dobra, extra riba, debele usne, pušačke. Progutala je svu spermu ali joj se osetila u dahu. Rekla je da moram da je jebem. Gledala me je u oči na samo par centimetara od mene, i gurnula mi neku pilulu u usta. Rekla je da progutam i poslušao sam je. Šapnula mi je: “Sad kad ti se digne jebaćeš me satima”.

Polako je približila svoje usne mojima i krenula da me žvali. U pljuvački joj se jako osećao ukus sperme ali nisam mogao da se opirem i dalje sam bio vezan. Tako se dobro ljubila da sam skroz zaboravio na sve što je gutala do tad. Ubrzo mi se ponovo digao i bo je tvrd kao kamen. Nije prestajala da me žvali, samo je namestila pičkicu na moj kurac i nasela. Nije se odmah skroz do kraja nabila ali sam ja trgnuo i nabio ga do kraja. Njena usta su u potpunosti pokrivala moja i u tom trenutku sam osetio njen uzdah.

U usta mi je samo curela njena pljuvačka. Nije prestajala da me ljubi dok mi se nabadala na kurčinu. Onda je, ne prestajući da mi skače po kiti, malo podigla telo, skinula kočni grudnjak i dala mi da joj ližem sise. Bile su velike i lepo zategnute. Sise su bile dovoljne da me nateraju da opet svršim, rekla je da slobodno svršim u nju, da pije pilule za kontracepciju. Svršio sam kao lud duboko u njenu vrelu pičkicu. Kad sam prestao da svršavam ona je sam nastavila da se jebe na mom kurcu. Bio mi je jako osetljiv posle svršavanja ali se zbog tablete koju mi je dala uopšte nije spuštao. Nisam mogao da izdržim, osećaj je bio kao da vas neko golica po celom telu a ne možete da se izmaknete. Krenula je da se smeje. Znala je kako se osećam.

Jebala me je tako par sati, svršio sam tri puta inijednom nije prestala da se nabada. Na kraju mi se konačno spustio kurac ali je bio izmučen, boleo je na dodir sledećih par dana. Te noći me je još držala vezanog i ujutru sam morao ponovo da joj ližem picu dok nije svršila. Sada je našla nekog buržuja da je sponzoriše ali me i dalje zove svakih par dana da je ližem. Ponekad joj ližem pičku dok je momak jebe u guzu a nekad obrnuto. Kad sam dobar nagradi me pušenjem, mada obično svršim i dok mi drka dok joj ližem. Rekla je da će uskoro dati da je jebem i u guzu, jedva čekam a do tada moraću da se zadovoljim lizanjem i njenim pušenjem.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija