Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sisata susjeda 2

Nakon što sam mislio da je više nikada neću vidjeti dogodilo se čudo vidio sam opet moju sisatu susjedu nakon dugo vremena.
Otišao sam na igralište sa prijateljima malo zaigrati košarke vraćao sam se kasno te u putu sasvim slučajno i neočekivano vidio nju moju sisatu susjedu.
Jako sam bio sretan što sam je vidio, no ona kada je mene vidjela i nije baš bila sretna.

Rekla mi je gledaj Marko ono što se bilo dogodilo između nas je bilo i nesmije se više dogoditi.
Bila je jako ljuta što je meni bilo jako čudno zato što sam je kao mali kada sam imao 7-8 godina uvijek vidio nasmješenu pa je tako pamtim.
Uspio sam doći nekako do riječi budući da je bila bijesna i brbljava te sam joj rekao da odemo negdje pa popričamo o svemu onome što je bilo, rekla je nije problem možemo kod mene u stanu popit kavu i popričati za stolom.

Došli smo u njezin stan sjeo sam za stol ona je tamo u kuhinji kuhala kavu, stavila je kavu ispred mene i tu je počela priča.
Pričao smo jako dugo no ono što sam ja htio saznati od nje je da li se naljutila zbog mene pa nije više dolazila ljeti u moj grad jer inače dolazi samo ljeti, odgovorila je da jest ali i radi posla nije mogla doći.
A zatim sam htio postaviti ono najvažnije pitanje a ona kao da je pročitala moje misli te odgovorila sva sreća pa nisam zatrudnila jer zadnje što se sjećam da sam joj svršio u pičku .

Opet mi je ponovila što je bilo bilo je jer ja imam 20 godina i ona 50 godina ne možemo imati ništa.
Rekao sam joj da u životu treba uživati i iskoristit svaki dan te joj priznao da me napaljuje njena veća guza a i sise i da sam s njom izgubio nevinost.
Ona je izrečila oči ostala u čudu te rekla meni kako sam kao mali kada sam imao 7-8 god bio dobar a sada sam napaljena budala i da me više neprepoznaje.
Govoreći njoj šta me pali kod nje kurac mi se nadigao skinuo sam hlače te bokserice i počeo drkati kurac .

Ona je rekla šta to radiš rekao sam joj toliko živiš sama i znam da ti fali kurca, ponovno sam je upitao treba li u životu uživati? Odgovorila je da treba ali da ne mora biti to samo seks a ja sam odgovorio iskoristi svaku priliku koja je ispred tebe .
Ustao sam i došao do nje i rekao sam vidi ga da li bi ga voljela popušiti okrenula je glavu rekla je spremi to u gaće a zatim krajičkom oka pogledala a onda lagano glavu ispravljala prema kurcu.

Rekla je kako je sladak a zatim ga malo dotaknula rekao sam sada je tvoj a ona je rekla ma daj spremi to u gaće a zatim nije mogla izdržati pa ga je lagano drkala gore dole.
Drkajući mi ga lagano gore dole izvadio sam joj velike sise iz haljine koje jedva stanu u haljini a zatim sam brzo svršavao jer sam se bio sjetio kako sam sanjao kako mi ga drka sisama i baš kao u snu svršio sam joj po velikoj sisi.

A onda sam čuo nešto neočekivano od nje mislim da si bio upravu da treba uživati u životu nisam mogao vjerovati da čujem to iz njenih usta.
Morao sam ići jer je kasno bilo zapitati će se moji roditelji gdje sam.
Ispratila me je do vrata sa onako izvađenim sisama iz haljine i pošpricane mojom spermom te mi odgovorila da već sutra mora ići i da će doći tek ponovno sljedeće ljeto pitao sam je ima li whatsapp odgovorila je da ima te sam je dodao i rekao tako ćemo se čuti dok ne dođe to ljeto.

Došla je zima dopisivali smo se stalno slali jedno drugome vruće slike, te mi je pala jedna ideja da dođe opet ovdje pa da budemo tih 4 dana skupa u njezinom stanu .
Uspio sam je nagovoriti uzela je slobodne dane budući da je radila, svojim roditeljima sam izmislio kako sam se odavno dogovorio da idem sa prijateljima u Italiju i da me neće biti 4 dana.

Sutra ujutro čekao sam je ispred njezinoga stana i ona dolazi sa osmijehom na licu govoreći bit će na lijepo ovih 4 dana i taman da se malo odmorim nasmješio sam se klepno sam je jako po guzici koja se jako zatresla .
Kada sam ušao sjeo sam na kauč ona nam je uzela dvije pive sjela sa velikom guzom na mene i pitala me voliš li pivo rekao sam da a zatim počela trljati guzom i rekla a voliš li ovo odgovorio sam još više gdje sam jako brzo svršio.

Rekla mi je da počela piti tablete protiv trudnoće i da joj mogu svršiti sada gdje hoću, sretan sam što nisam više trebao paziti, htio sam da nam budu ta 4 dana savršena pa sam rekao da ta 4 dana hodamo goli po stanu pa tako se znalo desiti dok je ona mjesila tjesto u kuhinji gola znao bi doći do nje stavit joj kurac u guzicu uhvatiti njezine sise i tako ja naguziti ali općenito ta 4 dana sam joj volio jebati zguza i svršavati tu.

Svašta smo radili čak sam joj brijao pičku .
Zadnji dan tj 4 dan rekao sam joj da mi je rođendan bila je u čudu čestitala mi je rođendan a zatim smo proslavili uz pivo, sok, kolače a onda sam joj predložio jednu igru pošto mi je rođendan odgovorila je da može koju god ti hoćeš.
Igra je bila tako šta napišemo na papir šta hoćemo u seksu zamotamo papirić pa izvlačimo.

Prva je ona na redu bila da izvlači izvukla je papirić gdje sam napisao da mi ga popuši ostala je na tren zbunjena no odmah je počela pušiti lagano ga je nadigla zatim ga je htjela rukom prodrkati rekao sam joj nema toga to ne piše na papiriću a zatim sam je počeo jebati usta stenjala je jako a zatim sam joj svršio u grlu zakašljala se jako , pogledala je na sat rekla je trebala bi brzo na autobus jer zadnji dan rekao sam ove sada je mene red pa ću te otpratit do autobusa.

Izvukao sam papirić da joj poližem pičku raširila je noge koliko je mogla a zatim sam joj rekao sada ćeš vidjeti kako se liže pička .
Lizao sam luđački cuclao klitoris stenjala je jako a onda je samo iz pičke prsnulo ...Otišla je na autobus brzinski ja sam je otpratio i rekla je da će gledati kada opet može uzeti slobodni pa ćemo opet ponoviti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija