Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. "Ovo je definitivno moj poziv", pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

I tako, prošlo je nekoliko dana, i zove me telefonom jedna Marija fotomodel. Kaže, pronašla je moj oglas na Jooble sajtu. Imala je baš seksi glas. Dogovorili smo se oko njenog honorara, a na Viber mi je poslala 10-ak njenih fotografija sa prethodnih foto seansi.

Imala je 28 godina, i izgledala strava. A ono što je meni bio cilj sa erotskom fotografojom, je da posle prodajem slike na stranim stock photo sajtovima. Jedva sam čekao da dođe, da se upoznamo i da uradimo jedan foto sešn.

Došao je i taj dan. Pošla je iz Beograda sa svojim dečkom i sa drugom. Lako su me našli, jer sam im sve lepo objasnio telefonom gde sam. Lepo sam ih ugostio, popili smo kafu, jeli neke zdravije grickalice i tako. Odmah smo regulisali plaćanje. Njoj sam platio određenu sumu za slikanje, a njenom dečku za put.

Otišla je u toalet da se presvuče. Bila je jako zgodna ženska, vrlo lepa i seksi. Pustila je neku opuštajuću muziku na mobilnom i iznenada krenula da pozira. Bio sam pomalo zbunjen, jer mi je to bilo prvi put da fotografišem foto model. Ali, ona je bila iskusna u poziranju, pa mi je dosta pomogla time.

Na svakih nekoliko sekundi je menjala pozu, a moj zadatak je maltene bio samo da je fotografišem. Nisam morao da joj mnogo govorim gde i kako da pozira, ona se sama savršeno snalazila u svemu. Prava profesionalka.

Uradili smo tako fotografije u mojoj spavaćoj sobi, dnevnoj sobi, kuhinji i trpezariji, na terasi, u predsoblju. Ona je bila zaista jako dobro sređena i našminkana, i za svaki set fotografija je promenila odeću. Bila je u miniću, seksi suknji, štiklama, donjem vešu. Meni se najviše dopao deo snimanja kada je bila u donjem čipka vešu. Tada je pozirala pred spuštenim roletnama. Baš je lepa bila atmosfera, prigušena, romantična, seksi.

U jednom momentu smo se i ja i ona umorili, i ja sam rekao da možemo da prestanemo, da je to to. Otišao sam na kratko do toaleta i kada sam se vratio, imao sam šta da vidim: ona je bila skroz gola! Pored nje su bili njen momak i drug.

Ja sam stojao sa iznenađenim očima, i upitao otkud sad to, nismo o tome pričali. Njen dečko mi je odgovorio kako oni kao par traže pojedinca, i smatraju da sam okej lik. Želeli bi da se seksaju sa mnom. Ja sam, naravno, pristao. I ranije sam razmišljao o tome kako bih voleo neki grupnjak da mi se desi. I eto sad mi se to ostvaruje. I to u mom stanu gde sam živeo sam!

Pitao sam: "Mogu li.. . ? , pokazujući na nju. Njih dovojica su odgovorili: Naravno, samo navali, druže! ". Ona se osmehivala jebozovno izazovno, i ja sam joj prišao i zagrlio, počeo da je ljubim u usta, i da je milujem po bokovima, dupetu, butinama i pičkici. Zatim sam je ljubio po licu, vratu, ramenima, milovao joj divna leđa. Ona me je svo vreme milovala po kurcu preko trenerke. Digao se već jako. Zatim me je polako skinula.

Njih dvojica su već odavno bili goli.

Njen dečko je izlavio: "Ja ću prvi da je jebem, ja sam joj dečko, posle ćete vi". I ponosito joj prišao iza leđa, a ona mu se naguzila. Počeo je da je trpa, dok mi je ona pušila. Ijaao, ljudi, da znate samo, koje je to pušenje bilo! Sa jednom rukom mi ga je drkala i lizala, pušila, a drugom milovala jaja. Ja sam poludeo koliko mi je bilo dobro! On ju je jako jebao i tucao onako kako treba. Urlikao je: "Kurvo jedna, kurvetino, voliš sa više njih, jei? Evo, sad ćemo da te razvalimo! ".

Srećom fotoaparat/kamera mi je bio u blizini, te sam ga uzeo i počeo snimati taj prizor. Trpanje od pozadi i pušenje mog kuca. Bila je zaista ponizna i ženstvena, savršena za seks. Stenjao sam i uzdisao. Zaista sam uživao u svemu. Prišao je i njihov drug sa uzdignutom velikom kurčinom, čekajući na svoj red.

Ona je jednom rukom pušila čas njegov, čas moj kurac, naizmenično. Oooooh, kako smo samo uživali. Ona je govorila i preklinjala: "Tako je! Jebite me! Hoću svakog od vas u meni! Jebeni kurčevi! To volim! To mi treba! "

Kad sam to čuo, počeo sam da joj ga guram u usta brzo, i sve brže. Držao sam joj glavu i jako gurao kurac u njenu usnu duplju. Ona je ispuštala samo: "Mmmmm, mmmmmm, hhhmmmm.. .. ". A onda je njen dečko doživeo vrhunac i počeo da svršava po njenoj lepoj guzi i leđima. Ja sam onda rekao njihovom drugu: "Hajde sada, ti si na redu! ". Svi smo se kikotali i smeškali od uzbuđenja i zaista smo svi bili sretni zbog sveukupnog doživljaja. Nastavila je da mi puši, a njen drug zauzeo poziciju i gurao joj od pozadi. Njen dečko je dobacivao oduševljavajući se: To, to, jebite kurvu, jebite je, dobro je karajte! ".

Dtugar nije još dugo izdržao i rekao joj da se okrene. Ona je znala šta sledi. Izdrkala mu ga je i primila obilno svršavanje po faci. Ja sam je odmah uhvatio za dupe i počeo da joj guram u čmar. Mnogo volim da jebem u dupe, jer je to tesnije od pičke. Jebao sam je tako nekoliko minuta, milujuči joj sise i guzu. Vrištala je: "Napuni me, napuni me, jebi me u guzu, to! ". Nisam mogao više i zaista mi je bilo lepo u njoj da sam joj svršio u guzu. "Aaaaaaah, ooooooh, oooooh, uuuh, uuuh, aaahhh.. . ", svršavao sam divno.

Baš smo se lepo svi izmoroli i mnogo nam je lepo bilo. "Uuuuh, kako je bilo dobro! ", ja sam izdahnuo. Zatim smo seli da odmorimo. Ja sam predložio da napravimo nekoliko zajedničkih slika dok smo bili goli. Pristali su, naravno. Zatim smo nešto sitno pojeli.

Polako su se spremali za povratak nazad. Bilo mi žao što nisu duže mogli da ostanu. Rekli su da će da pojedu nešto u fast foodu ispod u mojoj zgradi, a ja sam ostao kući malo da odmorim i svedem utiske.

Prebacio sam istog dana fotografije sa fotoaparata na kompjuter, malo sredio neke fotke i poslao Mariji na email. Ona se oduševila sa slikama, i nije mogla da veruje da ih ima čak 300 komada! Čak toliko fotografija za jednu foto sesiju. Rekla je da jedva čeka naredna snimanja. I ja, bogami. :)

Na meni je sada bilo da odaberem najbolje fotografije i objavim ih na stranim stock photo sajtovima i pokušam da ih prodam, da zaradim nešto od toga.


Miloš Somborac © Sva prava zadržana
31. 01. 2023.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija