Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skidanje nevinosti

Sve se desilo u trećem razredu srednje škole. Školska godina je tek bila počela a ja nisam sve do tada nikada imao seks, sva moja iskustva bila su vezana za porno časopise. Ne mogu reći da nisam bio poželjan kod djevojčica iz škole jer je svako primećivao dječaka vitke građe, crnokosog i nadasve jako obdarenog među preponama. Mi dječaci oduvjek smo voljeli da na časovima fizičkog vaspitanja virimo kroz ključaonicu i gledamo djevojčice dok se presvlače. Tako sam i ja jednom to pokusao i bio uhvaćen od strane Danijele koja je išla u moj razred. Uhvatila me je za ruku povukla u stranu i rekla mi da je sačekam ispred škole poslije nastave a ako to ne uradim da će me reći razrednoj. Ja sam samo klimnuo glavom u znak odobrenja.

Kada se završio poslednji čas svi su napustili školsko dvorište, jedino sam ja ostao da čekam Danijelu. Ona je izašla poslednja. Bila je to djevojka duge crne gose, povelikih guzova a sise neka prosječna trojka. Nije bila neke manekenske gradja ali nije bila ni loša. Kada me je ugledala da je čekam nasmješila se i povukla me za ruku da je pratim iza škole. Rekla mi je pošto sam ja virio da vidim njih gole ona sada želi da vidi moj kurac kako izgleda. Ja sam se protivio u početku ali kada mi je zaprijetila da će me reći razrednoj. Pristao sam, u sebi sam pomislio ako hoćeš da ga vidiš kučko evo ti ga i svukao hlače a sa njima i bokserice. Moj kurac koji je bio jako debeo i dug 18 centimetara( mjerili smo ga svako ljeto ja i drugari)je izletio napolje. Ona ga je pogledala i rekla šta je ovo sunce ti poljubim, pa ovo je pravo čudovište. Pogled nije skidala sa njega dobrih pet minuta. Onda je uzela ga u ruku i počela da ga drka polako. Kurac mi je sve više rastao i sada je bio u punoj veličini. Ja sam se osjećao kao da sam na sedmom nebu, jer prvi put u životu mi djevojka drka kurac. Pokušao sam da je dirnem do njene pice onako preko hlača ali nije dala samo je odbacila moju ruku. Spustila se na koljena i počela ga da puši. Nije mogao puno ući u njena malena usta samo glavić je ulazio. Stalno mi je ponavljala kako je veliki i debeo da ne može ga ni u usta staviti. Ja sam je uhvatio za kosu i počeo sam da ga jače nabijam u njena usta ali se brzo odmakla. Rekla mi je polako hoćeš da me udaviš sa ovom tvojom batinom. Pušila mi ga je jedno dobrih deset minuta. Ubrzo sam svršio počeo sam da špricam svukuda po njenom licu i kosi. Nikada u životu nisam tako obilato svršio. Ustala je ali i dalje nije skidala pogled sa moga kurca držeći da u rukama on je i dalje bio tvrd. Rekao sam joj da bi i ja trebao da dobijem za uzvrat nešto. Tada mi je rekla da je mogu uhvatiit za sise. Stavio sam ruke na njene sise preko majice. Bile su čvrste onako jake, stiskao sam ih koliko sam mogao. U jednom trenutku rekla mi je da je dosta i da mora otići kući i da o ovome nikome ne govorimo.
Došao sam kući, istuširao sam se i legao da gledam tv. Stalno sam razmišljao o današnjem događaju kako mi je Danijela pušila kurac. Negdje uveče stigla mi je poruka na telefon da izađem ispred haustora. To je bila poruka od Danijele. Istrčao sam iz stana rekavši mojima da idem do druga da nešto vidim i da se brzo vraćam. Ona je već bila čekala dolje. Rekla mi je da ne može da prestane da razmišlja o mome kurcu i da želi da je izjebem noćas. Otišli smo u obližnji park i sakrili se iza negog žbunja. Tu je bilo poprilično mračno a i jedna mala drvene klupica. Ona se samo naguzila preko te klupice skinuvši trenerku do koljena i rekla mi da joj gurnem moju kurčinu i picu ali polako. Ja sam tada prvi put ugledao njenu picu, bila je udredno obrijana. Prišao sam od pozadi i počeo da ga uvlačim. Već na samom startu je počela da viče kako je razvaljujem i kako ne može da ga prima koliko je velik. Ja sam polako ulazio i izlazio a ona je sve više vlažila. Rukama sam počeo da mijesim njene sise, tada je skinula i gornji dio trenerke i sise su ispale vani. Tražila mi je da je sada malo brže jebem. Ja sam ubrzao a ona je sad već počela da jako uzdiše i da se dere kako je razvaljujem. Sve me je to više napalilo da sam je uzeo za kosu i počeo da je još jače nabijam. Pomislio sam da ću joj kurcem raspoloviti njenju pičku. Jebao sam je tako jedno deset minuta dok njie svršila. Samo je pala na trvu sa klupice. Pogledala me je u oči i nasješila mi se i rekla da imam opasno oružje, ali ja nisam bio gotov. Rekao sam joj da legne na klupu na leđa. Iako se protivila malo govoreći da sam je već izjebao dobro pristala je na kraju. Uzeo sam je za noge i ubacio ga ponovo u pučku. Jebao sam je koliko sam mogao. Ona je molila da prestanem jer ne može više da je sve boli ali mene je to još više palilo da sam još više ubrzavao tempo. Njene sise su tresla na sve strane. Jebao sam je tako jedno deset minuta. Ubrzo sam i ja svršio izvadio sam ga i počeo svršavati po njenon stomaku. Bilo je jako puno sperme, jedan dio je završio na njenom licu. Ustala je obrisala se i rekla mi da stvarno nikada nije ovako izjebana bila iako se već jebala sa starijim nekoliko puta.

Otpratio sam je do njenoga haustore. Na rastanku mi je rekla da će se za moju kurčinu ubrzo pročuti među svim rubama u školi, što se i na kraju desilo. Poljubila me je onako sočno u usta za kraj i otišla u haustor.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija