Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skidanje nevinosti 2

Ubrzo nakon seksa sa Danijelom u naš razred je došla jedna zgodna djevojka iz Šibenika. Zvala se Lea, bila je plavokosa, manekenske građe, sise odlične prava petica a tek guzovi. Oduvjek je nosila uske trenerke na kojoj bi se njeni guzovi oscrtavali, kao u rasnih crkinja. Na samu pomisao na njenu savršenu guzu kurac bi mi se u sekundi nadigao do maksimuma preteći da u svakom trenutku eksplodira. Lea je bila san svakoga muškarca u školi, svi su se ložili na nju.

Bio je to još jedan u nizu dosadnih dana u školi. Toga petka Lea je izgledala totalno drugačije nekako kao holivudska diva. Dan nikako da prođe. Jedva sam čekao da se završi da idem kući za vikend. Na kraju dana prišla mi je da me pozdravi. Nikada do tada nisam pričao sa njom. Moji drugari su me sa ljbomorom gledali dok su prolazili pored mene. Upitala me je da li sam slobodan ovaj vikend. Ja sam odgovrio da jesam. Odlično odgovori ona jer trebam da joj pomognem nešto oko matematike. Dogovrili smo se da dođem kod nje u subotu oko sedam uveče.

Nikada mi u životu nije dan sporije prolazio. Osvanula je i subota, cijeli dan sam bio nešto nervozan u iščekivanju kada će doći sedam sati. Istuširao sam se i krenuo prema njenom stanu. Došao sam do stana gdje živi i pozvonio na vrata. Ubrzo je izašla ona u nekom šorcu i triko majici. Sise samo što nisu ispale iz majice. Kurac mi se već počeo da budi. Ušao sam u dnevnu sobu kada me je tu sačekalo iznenađenje. Tu su bile i njene dvije drugarice Tatjana i Blanka. Tatjana je bila malo punije građe, imala je veće guzove i sise nego Lea ali isto nekako jebozovna na svoj način. Blanka je bila potpuna suprotnost mrašava ali isto lijepe građe. Po samom mom ulasku njih dvije su se počele smijati jer su vidjele moj nadignuti kurac preko hlača. Sjeo sam pored njih. Započeli smo neke bezvezne teme dok nas Tatjana nije prekinula u tome. Rekla mi je da su njih tri zvale me da provjere da li je istina ona što je Danijela za moj kurac govorila da je ogromni. Samo sam se nasmiješio i ustao. Svukao sam hlače i kurac je izletio napolje. Izvolite se sme uvjeriti dodao sam. Sve tri su nepomično gledale u moj kurac. Ništa nije slagala doda Tatjana, on je još i veći nego što sam mislila. Nije on još toliko veliki dodah ja tek će poslije biti. Šaljivo im odogvrih kako nije u redu da sam ja jedini totalno svučen da bi trebale i one da budu. Lea se prva svukla a za njima i njih dvije. Izgledala je kao prava boginja duge plave kose sa ogromnim sisama i zategnutim dupetom. Pomislo sam kako će biti dobro je izjebati.

U tom trenutku za mene je usledio još jedan šok. U sobu je ušla neka starija djevojka potuno gola(kasnije sam saznao da je bila prva godina fakulteta i da joj je Lea platila da se jebe sa mnom). Zvala se Milica. Bila je viša od mene sise solidna četvorka a guzovi poveliki. Lea mi je rekla da želi da njih tri gledaju kako jebem Milicu. Milica je čučnula ispred mene uzela mi kurac u usta i počela pušiti. Bila je prava profesionalka. Pušila ga je žestoko, uvlačila ga je u usta koliko je mogla. Moj kurac je rastao u njenim ustima i sada je bio u punoj veličini. Njih tri su ga gledale sa čuđenjem. Pa on je sada još veći reče Lea.

Poslije jedno petominutnog pušenja Milica leže na tepih i reči mi da želi da je jebem sa mojm debelom kurčinom. Želi da joj razvalim njenu picu. Ali nisam ja htio odmah da pređem na stvar, želio sam da i ona malo uživa. Počeo sam da grickam zubima njene bradavice i polako da se spuštam do njene pice. Kada sam došao do pice počeo sam da je ližem. Uživaja je vidio sam, uhvatila me je ruka za kosu i sve više nabijala na picu. Posle deset minuta samo se stresla, svršila je bila. Svaka čast reče mi onako kurvanjski za ovo ćeš biti posebo nagrađen. Naciljalo sam moj kurac na njenu pičku i počeo nabadati je. Kurac mi je ulazio samo do pola. Kako se samo dobro nabijala svaki udar moga kuraca je osjetila i primala ga primičući njenu pičku mome kurcu. Gvorila mi je stalno kako sam odličan, kako je dobro jebem, kako imam ogromnu kurčinu.

U trenutku sam pogledao prema Lei, njih tri su uzivale mazeći se po svojim sisama i pičkicama dok sam ja jebao Milici. Od te slike mi se sve pomutilo, uhvatio sam Milicu za noge i stavio ih na moja ramena i počeo da je nabadam svom silinom. Počela je da vrišti da usporim da ne može da mi primi cijeli kurac da ću je razvaliti. Ja sam je jebao jedno deset minuta tako. Rekla mi je da nisam normalan nimalo i okrenula mi se da je jebem zguza. Uhvatio sam je za guzove i počeo navlačiti onako jako. Ubrzo je ponovo stresla svršavajući obilato. Njeni sokovi su bili svuda po mome stomaku. I ja sam ubrzo svršio po njenim leđima. Sručili smo se oboje na tepih, pogledala me je poljubila i rekla da sam bio nevjerovatan. Tražila mi je broj telefona na rastankui ja sam joj ga dao. Ubrzo je otišla a ja sam ostao sa njih tri u sobi. Kurac mi je idalje stojao uspravo. Pa tebi nikad nije dosta dodade Lea. Ja odgovrioh da pored tako seksi djevojaka moj kurac je stalno podignut.

Lea mi je prišla i počela ga pušiti, ali nije mogao toliko da uđe u njena usta svega malo više od glavića. Ali to pušenje je bilo za mene fantastično. Pušila ga je jedno pet minuta. Rekla mi je da legnem na leđa i ja sam je poslušao. Njenu picu naciljala je na moj kurac i počela se nabijati na njega. Bila je jako uska. Svakim ubodom sam osjećao kao širim njenu pički. Ona je sklopila oči i uzdisala uživajući. Njene ogromne sise su se njihale a ja sam ih svojm rukama gnječio. Ona je samo još više počela uzdisati. Nabijala se u početku polako a zatim pomalo brže. Blanka i Tatjana su idalje mazile svoje pičkice. Ja sam se osjećao kao kralj jer jebem djevojku iz snova. Rukama sam uhvatio njene kukove i počeo je još više natezati. Pošto joj je pica bila jako uska to me je više napalilo pa sam i ubrzo svršio a sa mnom i ona. Pala je samo preko mene i ostala da leži na meni jedno deset minuta. Rekla je da je stvarno moja kurčina nevjerovatna.

Posle jedno pola sata sam se obukao i krenuo kući. Njih tri su idalje ostale gole u dnevnoj sobi. Lea me je onako gola ispratila do izlaznih vrata. Na rastanku me je poljubila i rekla mi kako će od sada se samo njih tri jebati sa monom a posebo ona. Tako je i bilo a o tome u nekom drugom nastavku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija