Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skijanje i lizanje

Došla je sezona skijanja i ja sam kao instruktor radio na jednom poznatom skijalištu u Italiji, gdje su dolazili mahom naši građani. Bilo mi je super, jer ću puna tri tjedna provesti na snijegu koji sam obožavao, a zbog toga sam uzeo i godišnji odmor.

Čim sam stigao javio sam se u upravu i dobio odmah desetak skijaša u školu skijanja. Bili su to uglavnom stariji, oko 40+ godina, ali nije mi bio problem. Upoznao sam ih odmah sa pravilima na skijalištu, te im odmah rekao da ako bude netko konzumirao alkohol da taj dan ni ne dolazi na poduke.
Nakon dva dana otpala su dva starija muška jer je to njima bilo gubljenje vremena, a boravak u baru na vrhu skijališta im je bio draži, jer su se mogli vratiti žičarom. Ostalo mi je njih osmero, pet žena i tri muška koja su već znali skijati, ali su bili malo nesigurni. Ženske su bile interesantne na svoj način. Tro su bile primorke, a dvije iz Istre. Te dvije mora da su bile frendice od rođenja, jer su bile nerazdvojne. Svaka od 40 godina, vidio sam da su oženjene, ali ih nije ništa sprječavalo da mi se upucavaju.

Moram reći da nisam izgledao loše. Visok, crn, zelenih očiju, razvijen i 30 godina. I slobodan. Jednu večer sam sjedio u hotelskom baru pijuckajući čaj sa rumom, jer inače nisam pio alkohol, kad su se pojavile njih dvije, Nadja i Elena. Vidjelo se na njima da su malo popile, a kad su me spazile odmah su se smjestile za moj stol. Ja sam uapio isključiti svoj iPad prije nego su sjele, tako da je vide moj profil na jednoj društvenoj mreži. Mislim, bile su zgodne, ali nisam petljao sa udatim ženama.

Sjele su za stol, svaka sa jedne moje strane i započele razgovor koji je u početku bio općenit da bi nakon pola sata skrenuo na osobne teme. Ispitivale su me o curi, ljubavnom životu, a onda je Nadja stavila ruku u moje krilo i tiho rekla:

- Znaš, ovaj.. Ja i Elena bi trebale nekoga da nas malo opusti nakon napornog dana na skijalištu.. -stisnula mi je kurac preko trenirke i nastavila- Vidim da imaš sve ono što nama treba.. pa ako si zainteresiran..
- Dobiti ćeš ekstra bonus.. -sad mi je Elena šaptala na drugo uho i stavila svoju ruku kraj Nadjine.

Šutio sam jedno vrijeme i razmišljao, a onda zaključio 'Hja dobar seks ne može škoditi', pa sam samo kimnuo glavom, a Elena je rekla:

- Samo nas prati..

Uskoro smo bili u njihovoj sobi, sa velikim bračnim krevetom, a one su zaključale vrata i odmah se počele skidati. Ubrzo su bile samo u čipkastim gaćicama i grudnjacima, a moram priznati da su bile jako sexy i dobro građene. Obje su imala poveće sise, koje su malo visile, ali čvrste na dodir, te lijepe stražnjice i lijepe noge. Ja sam se krenuo skidati i ubrzo sam bio u boksericama, a mojbkurac se ocrtavao u njima. Bio se malo digao, ali ne potpuno, no dovoljno da njima zacakle oči i da se počnu oblizivati. Prišle su mi i skinula bokserice, tako da je kurac bio sad slobodan, pa su ga odmah počele maziti i ljubiti, a uskoro i drkati. Ubrzo je kurac bio tvrd i uspravan, pa se prvo Elena riješila donjeg veša i ugledao sam obrijanu picu, a onda i Nadija, te sam ugledao i drugu obrijanu picu. Obje su legle na krevet jedna do druge, pa minje Nadija rekla:

- Volimo da nas se liže.. -obje su raširile noge i ja sam sw sagnuo prvo do Nadije, te ju počeo lizati, a Eleni sam gurnuo prst u picu i počeo ju trljati njime.

Nakon pet minuta lizanja Nadije, prebacio sam se do Elenine pice, a prst stavio u drugu picu. Lizao sam kao lud, a Elena je dahtala. Nadija se spustila do mog kurca i počela ga pušiti, pa sam uskoro znao da ću svršiti. A to se ubrzo i desilo, pa sam bez objave svršio Nadiji u usta. Ona se malo zagrcnula, ali nije se odmicala i sve je gutala. Dotle je i Elena svršila od mog cuclanja i grickanja njenog klita, pa sam i ja bio zaliven njenim sokovima.

Povukle su me na sredinu kreveta, te je Nadija objahala moju glavu, tako da sam lizao njenu picu, a Elena je malo drkala moj kurac i zatim se nasadila na njega. Uskoro se počela nabijati na njega kao da joj je to zadnji seks u životu. Malo sam se zabrinuo zbog nedostatka kondoma, ali ako njima nije bilo bitno nije ni meni. Elena se nastavila nabijati na moj tvrdi kurac uz sve glasnije stenjanje, a nakon par trenutaka je svršila i osjetio sam kako stišće moj kurac svojom picom. Niz moja jaja su se cijedili njeni sokovi, a na mojem licu je Nadija obilno svršavala pa sam jedva stizao pokupiti sve njene sokove.

Obje su se digle sa mene i klekle na krevet jedna do druge, a ja sam se uspravio na koljena i stao iza Nadjine raskošne guze i stavio joj kurac u picu, te ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati u picu. Stenjala je pri svakom mom ubodu do kraja u njenu picu, a njena guza je lupala po mom trbuhu. Znao sam da neću dugo izdržati, pa sam uskoro, iz predostrožnosti, izvukao kurac iz njene pice i malo ga prodrkao, te svršio po njihovim guzama i picama. Čim san stao okrenule su se prema meni i oblizale mi kurac, a onda jedna drugoj guze i pice.

Tu večer sam morao svršiti još par puta i sad sam morao svršavati u njihove pice. Tijekom narednih dana smo se svakodnevno jebali kod njih u sobi, a na odlasku su rekle da im se obavezno javim kad dođem natrag. Obećao sam da hoću, ali to što se onda događalo je za drugu priču.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija