Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Zauvijek drolja

Ocjena: 3.7

Ja mislim da u svakoj školi ima jedna cura koja je najveća drolja.

U mojoj školi je bila jedna vrlo droljasta cura. Uvijek je nosila uske traperice ili tajice da joj se istiće velika obla guza u koju su svi uvijek buljili,nosila je i uske majce da joj se ističu velike sise,bila je srednje visine i imala dugu narančastu kosu.

Jednog dana sam odlučio da ću ju pokušat zbarit i izjebat.Tako sam joj jednog dana prišao i poče malo pričati s njom i polagano flertovati u školi pa smo se dogovorili za cugu sutradan.

Otišli smo na cugu i počeli pričati o različitim temama i tako smo došli na temu seksa.Rekla je kako obožava seks i često se jebe dok ja još nikad nisam jebo.Pa mi je rekla da odem u toalet i da će ona doći za dvije minute.Otišao sam i čekao da ona dođe.


Kad je došla odma se spustila na koljena i počela mi drkat preko hlača dok me gleda u oči i govori "mmmm voliš kako ti trljam kurac?Kladim se da razmišljaš o meni svaki put kad drkaš zamišljaš kako me jebeš" Zatim mi je skinula hlače i lizala polu nadignuti kurac preko gaća.Skinula mi je gaće uhvatila kurac i počela ga pohlepno gutat dok mi je mazila jaja.Kružila je jezikom oko mog kurca dok ga je nabijala sve dublje u grlo.Onda je počela cuclati i lizati moja muda dok mi je kurac ležao na njenom lijepom licu.Kad je završila liznula ga je još jednom od jaja do vrha.


Zatim je skinula majcu i grudnjak pa sam ju uhvtio za sise i počeo bradavice lizati,cuclati,grickati, štipati i stiskati sise.Mjesio sam ih lagano i masirao dok sam ju ljubio po vratu i ramenu.

Nakon toga sjela je na wc i raširila noge i pokazala mi svoj ružičastu obrijanu picu. Kleknuo sam i počeo se žvaliti sa njenim mesnatim usnicama izlizao sam ih i zaslinio ih kao što je ona meni kurac ranije.Počeo sam joj klitić cuclati i drkati jezikom dok sam ju jebao kažiprstom.Zaslinio sam i drugi kažiprst i počeo joj čmarić jebati njime.


Kad sam završio naguzio sam ju i polako počeo pičkicu jebat dok joj stišćem ogromne guzove.Onda sam ubrzao tempo i jebe žestoko dok sam joj palac turio u šupak i po dupetu lupo koje se treslo kao žele.Jebao sam ju svom snagom i čulo se kako ju samaram po guzici, kako moja jaja lupaju od njenu pičkicu i kako glasno diše i stenje.Svršila mi je po kurcu i ispustila glasni vrisak.


Zatim se spustila na koljena i počela lizati svoje sokove s mog kurca.Počela mi je jaja mazit i stiskat dok mi puši što me natjeralo da joj kurac nabijem niz grlo i svršim cijelu rijeku vrele sperme.


Očistila mi je kurac i poljubila me pa smo se uredili i otišli iz kafića.


Nakon toga se nismo često viđali i tu i tamo smo se jebali čisto da se jebemo.(ovo se dogodilo u osmom razredu)Nakon osnovne škole se uopće više nismo viđali.


Ako vas zanima ta cura je uvijek imala loše ocjene ali je imala puno para pa je bila i razmažena.


Za 10 godina sam ju opet vidio u jednom strip klubu kako trese guzu i sise dok se trlja sa drugom prijateljicom. Gledao sam ih neko vrijeme dok mi nisu prišle i rekle da odem s njima u sobu.Došli smo u sobu sjeo sam na trosjed i obje su mi počele pohlepno pušiti.Jedna mi je kurac gutala dok mi druga liže čmar i jaja.Onda mi je jedna pocela na kurcu skakat dok mi je nabijala sise u lice a druga mi je jos lizala muda. Zatim sam legao na leđa i jedna mi je sjela na lice i druga na kurac i pocela su mijesat i skakat i međusobno se ljubiti i hvatati za sise.Kad sam osjetio da ću svršiti gurnuo sam ih obje na pod i svršio sam im po licu.Sve su jedna sa druge lizale i pljuvale jedna drugoj u usta. Platio sam im 1000 kn i otišao.

Dok sam napisao ovu priću nadigo mi se kurac pa sad idem izdrkat.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina