Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zauvijek drolja

Ja mislim da u svakoj školi ima jedna cura koja je najveća drolja.

U mojoj školi je bila jedna vrlo droljasta cura. Uvijek je nosila uske traperice ili tajice da joj se istiće velika obla guza u koju su svi uvijek buljili,nosila je i uske majce da joj se ističu velike sise,bila je srednje visine i imala dugu narančastu kosu.

Jednog dana sam odlučio da ću ju pokušat zbarit i izjebat.Tako sam joj jednog dana prišao i poče malo pričati s njom i polagano flertovati u školi pa smo se dogovorili za cugu sutradan.

Otišli smo na cugu i počeli pričati o različitim temama i tako smo došli na temu seksa.Rekla je kako obožava seks i često se jebe dok ja još nikad nisam jebo.Pa mi je rekla da odem u toalet i da će ona doći za dvije minute.Otišao sam i čekao da ona dođe.


Kad je došla odma se spustila na koljena i počela mi drkat preko hlača dok me gleda u oči i govori "mmmm voliš kako ti trljam kurac?Kladim se da razmišljaš o meni svaki put kad drkaš zamišljaš kako me jebeš" Zatim mi je skinula hlače i lizala polu nadignuti kurac preko gaća.Skinula mi je gaće uhvatila kurac i počela ga pohlepno gutat dok mi je mazila jaja.Kružila je jezikom oko mog kurca dok ga je nabijala sve dublje u grlo.Onda je počela cuclati i lizati moja muda dok mi je kurac ležao na njenom lijepom licu.Kad je završila liznula ga je još jednom od jaja do vrha.


Zatim je skinula majcu i grudnjak pa sam ju uhvtio za sise i počeo bradavice lizati,cuclati,grickati, štipati i stiskati sise.Mjesio sam ih lagano i masirao dok sam ju ljubio po vratu i ramenu.

Nakon toga sjela je na wc i raširila noge i pokazala mi svoj ružičastu obrijanu picu. Kleknuo sam i počeo se žvaliti sa njenim mesnatim usnicama izlizao sam ih i zaslinio ih kao što je ona meni kurac ranije.Počeo sam joj klitić cuclati i drkati jezikom dok sam ju jebao kažiprstom.Zaslinio sam i drugi kažiprst i počeo joj čmarić jebati njime.


Kad sam završio naguzio sam ju i polako počeo pičkicu jebat dok joj stišćem ogromne guzove.Onda sam ubrzao tempo i jebe žestoko dok sam joj palac turio u šupak i po dupetu lupo koje se treslo kao žele.Jebao sam ju svom snagom i čulo se kako ju samaram po guzici, kako moja jaja lupaju od njenu pičkicu i kako glasno diše i stenje.Svršila mi je po kurcu i ispustila glasni vrisak.


Zatim se spustila na koljena i počela lizati svoje sokove s mog kurca.Počela mi je jaja mazit i stiskat dok mi puši što me natjeralo da joj kurac nabijem niz grlo i svršim cijelu rijeku vrele sperme.


Očistila mi je kurac i poljubila me pa smo se uredili i otišli iz kafića.


Nakon toga se nismo često viđali i tu i tamo smo se jebali čisto da se jebemo.(ovo se dogodilo u osmom razredu)Nakon osnovne škole se uopće više nismo viđali.


Ako vas zanima ta cura je uvijek imala loše ocjene ali je imala puno para pa je bila i razmažena.


Za 10 godina sam ju opet vidio u jednom strip klubu kako trese guzu i sise dok se trlja sa drugom prijateljicom. Gledao sam ih neko vrijeme dok mi nisu prišle i rekle da odem s njima u sobu.Došli smo u sobu sjeo sam na trosjed i obje su mi počele pohlepno pušiti.Jedna mi je kurac gutala dok mi druga liže čmar i jaja.Onda mi je jedna pocela na kurcu skakat dok mi je nabijala sise u lice a druga mi je jos lizala muda. Zatim sam legao na leđa i jedna mi je sjela na lice i druga na kurac i pocela su mijesat i skakat i međusobno se ljubiti i hvatati za sise.Kad sam osjetio da ću svršiti gurnuo sam ih obje na pod i svršio sam im po licu.Sve su jedna sa druge lizale i pljuvale jedna drugoj u usta. Platio sam im 1000 kn i otišao.

Dok sam napisao ovu priću nadigo mi se kurac pa sad idem izdrkat.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija