Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Školska obljetnica s Macom

S velikim sam se očekivanjima vozio na proslavu 10-te obljetnice mature jedne cijele generacije i za tu su priliku u školsko dvorište postavili šator sa šankom, stolovima, sve što treba za feštu. Veselio sam se susretu s curama i dečkima iz mog razreda, mnoge već godinama nisam vidio, a pogotovo s Macom, curom za kojom sam onda slinio i napeto sam iščekivao saznati da li je još uvijek u potrazi za pravim kurcem. Bila je divljakuša i teško ju je bilo „svladati“, jedino smo to jednom uspjeli Mišo i ja s našom prvom MMŽ trojkom.


Bio je lijep ljetni dan i biciklima smo se vozili na kupanje. Završili smo na takozvanom „jebodromu pod bukvom“ jer kad god bi se nešto poduzimalo s nekom curom onda bi se išlo na to mjesto u šumu, bila je tu jedna bukva i ispod nje nešto veća travnata površina na kojoj se mogla raširiti dekica i tako to. Nešto je mistično bilo u njoj, jer bi svim curama pod njenom krošnjom oslabio obrambeni mehanizam i postajale su vrlo voljne i pohotne.
Čim smo došli raširili smo svoje deke, Maca se skinula i ostala u bikiniju, kojega je nosila umjesto donjeg rublja, a Mišo i ja u kupaćim gaćicama, tada je u modi bila marka Speedo. Nakon nekog vremena Maca se počela igrati sa svojom bocom za vodu. Ta igra u kojoj bi se boca zavrtila, a onaj prema kojem bi vrh bio usmjeren kad bi se zaustavila trebao je nešto napraviti upravo je tada ulazila u modu.


Mišo je prihvatio i rekao: “Može, ali ovaj put do kraja, ne priznajem mekane metode“, pri tom je mislio samo na ljubljenje i šlatanje. Maca se nasmijala:“OK idemo onda“ rekla je i zavrtila bocu. Kad se zaustavila ciljala je u mene. “Skidanje“ povikala je Maca. Svukao sam se i zavrtio sad ja nadajući se da će se sada zaustaviti na Miši, da ne bi sam sa stojkom sjedio pred Macom. Peh, zaustavilo se na Maci i ona je svukla grudnjak bikinija. Maca je opet zavrtila i opet se zaustavilo na njoj, slavili smo, dolje s gaćicama.


Sunce koje se probijalo kroz granje bilo je usmjereno na njene crvenkastoblonde stidne dlačice na njenom Venerinom brežuljku. Sljedeća vrtnja se zaustavila na Miši, odmah je svukao gaćice i oboje smo se bacili nadok nije u svakoj ruci držala oba naša kurca. “S kojim ću početi ? “ pitala se i ponovo zavrtila bocu. Mišo je bio sretnik i počela mu ga je pušiti Bio sam zavidan, no Mišo mi je pokazivao glavom prema njenoj guzi i onda sam shvatio.


Počeo sam ju grickati za guzu i na kraju sam s jezikom završio u njenoj rupici, što mi je činilo tako veliko zadovoljstvo da sam, ne pitajući ju, kleknuo iza nje i gurnuo ga joj u pičku. Napaljivam od Mace Mišo i ona počeli su mijenjati položaje pa ju je sada on jebao u pičku, a meni su ostavili njen šupak, no on mi je bio preuzak i nikako nismo uspjeli ju dobiti u sendvič, šteta. Osjećao se posramljeno i kao luzer, no nadao sam se uspjehu sljedeći put, ali nisam očekivao da će toliko potrajati do sljedećeg puta i da to možda bude danas. Tada nisam ni slutio da će mi partner u trokutu MMŽ biti njen muž, a ne Mišo, no krenimo redom.


Već prilikom ulaska u školsko dvorište Maca me snimila i bacila mi se oko vrata i ostala je uz mene dok smo išli do šanka i uz čašu vina me je pitala:“Sjećaš li se još onog pod bukvom i gdje ti je prsten? “ „Uvijek se sjetim bukve i moje blamaže, u međuvremenu sam se razveo i opet sam solo, a prsten nosim na jednom drugom mjestu“ odgovorio sam. „Ajmo do bukve, to želim vidjeti“ rekla je. Je li to bio poziv za jebačinu, ne znam, ali sam ga ja tako shvatio.


Napustili smo mjesto slavlja, ušli u moj auto i nakon ¾ sata ležali smo goli na prostirki, koju uvijek imam smotanu u autu, ispod bukve i nismo se dodirivali dok ja nisam pitao:“htjela si vidjeti prsten? “. Rukom sam dodatno uspravio već dignuti kurac tako da više nije mogla ustuknuti- Nagnula se nad njega i pitala:“ znaš što sad slijedi? “. Nisam bio siguran što misli, jer bi prije dok je pušila uvijek voljela gledati kako sperma šprica iz njega, nikad nije htjela da joj svršim u usta. No ovaj puta nije bilo natrag, niti ga je vadila dok nisam svršio unju i zaurlao od strasti i snage orgazma da je lišće počelo padat s bukve.


Dok smo se oblačili pitala me:“voliš li još uvijek trojke? “, “Ja da“ odgovorio sam „ ali bivše nisu bile za“. Onda dođi samnom, moj muž već dugo čeka na jednu takvu priliku. Nije dugo trebalo da dođemo do nje, do njene otmjene kuće „uhu“ pomislio sam „nije loše, dobro se udala“. Predstavila mi je Juru, tako se zove njen muž i u njemu sam prepoznao jednog od starijih dečkiju, koji su nama mlađima uvijek preotimali i odvodili cure, a poznata je stvar da su cure uvijek radije išle za starijim dečkima nego za vršnjacima, mi smo im bili klinci.


Odvela me na kat i njemu rekla „dođi s nama“. Završili smo u spavaćoj sobi i pitala me“ hoćeš li moći još koji put“. Morao sam se nasmijati, jer sam nakon razvoda puno „vježbao“ i mogao sam s dovoljno odmora između i do 5 puta.


Nije dugo čekala, svukli smo se, popušila mi ga je dok se nije digao i onda me zajahala upravo kad ee Jura pojavio. Bio je gol i nosio je ispred sebe kurac na kojem bi mu svaki muškarac pozavidio, na zbog duljine, već zbog impozantne snage kojom je zračio. Prije nego što bi rekao „britva“ stao je iza Mace, ona se naslonila grudima na mene, kako bi mu olakšala ulaz i osjetio sam ga kako ulazi. Primila ga je bez glasa i nije uzmicala ni dok ju je guzio kao parnjača, on u guzu, ja u pičku, bio je konačno sendvič o kojem sam sanjao cijelo vrijeme. Nisam je nikada vidio tako razjebanu, ali zadovoljenu. To nije bilo zadnji puta, često smo puta poslije to ponavljali uvijek s istom strasti i zadovoljstvom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija