Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skrivena uvala mi

Lako smo pronašli put prema uvali za koju smo čuli da je divlja nudistička plaža. Par parkiranih vozila govorilo nam je da u uvali nećemo biti sami. Ana je iz auta uzela ruksak sa hranom i vodom a ja ostalu opremu za kampiranje. Pola sata nam je trebalo da se spustimo do uvale. Ali vrijedilo je svakog truda. Čisto more prekrasna uvala koja je bila dobro razvedena. Radovalo nas je i to da smo primjetili da su dva šatora podignuta te da ako odlučimo ostati preko noći nećemo biti sami. Tražeći mjesto di ćemo se kupati onako obučeni prošli smo kraj para koji se prepustio maženju. Uskoro smo pronašli mjesto. Polako smo odložili stvari te polako se počeli skidati sa mjesta na kojem smo mogli vidjeti par koji se seksao i par koji se sunčao malo dalje od nas i koji je promatrao taj isti par.

Polako smo otkrili svoja naga tijela. Ana je iz ruksaka dohvatila kremu za sunčanje i polako je razmazivala po tijelu posebno posvećujući pažnju sisama pici i guzi. Kurac mi se potpuno ukrutio Ana je bez oklijevanja uzela ga u ruku i lagano ga je počela drkati. Vidjevši da nas oba para promatraju polako se spustila i obuhvatila glavić usnama. Da bi ga za koji trenutak čitavog stopala u usta. Polako je krenula sa pušenjem pri čemu je vodila računa da se vidi kako mi puši kurac Ne znam zbog čega sam više uživao u prekrasnom pušenju ili zbog njihovih pogleda Preko oka sam vidio da par koji se seksa ubrzava pokrete a njihovi uzdasi su sve glasniji a drugi par se isto prepustio maženju pri čemu nisu skidali pogleda sa nas. Ana je sve strastveni pušila. Osjetivši da mi se bliži vrhunac na glas je rekla To dragi napuni mi usta.

Nakon čega sam počeo svršavati u njena usta. Nakon što sam svršio Ana se neko vrijeme igrala sa spermom u ustima a Onda je polako progutala. Izmijenili smo poglede sa parom koji se seksao i vidjeli odobravanje u njihovom pogledu a onda smo promatrali par koji se bio sunčao a sad se prepustio maženju. I oni su nam uputili osmijeh a onda su potpuno opustili kočnice. Uživali smo u njihovim uzdasima. Uskoro smo Ana i ja otišli na kupanje dok smo plivali rekli smo da ćemo tu provesti vikend. Vidjevši da u blizini našeg mjesta ima već podignuti šator. Izašavši iz mora Ana i ja smo krenuli sa uređivanjem mjesta za šator. Nije prošlo previše vremena kad su nam se pridružili najprije par sa desne strane Ivo i Maja a onda i par sa lijeve strane Marko i Paula. Nakon kraćeg upoznavanja krenuli smo sa podizanjem šatora pri čemu smo hvalili jedni druge u izvedbi.

Nakon što smo podigli šator Ana ih je ponudila sa pićem. Uz čašicu smo nastavili razgovor Uskoro smo otkrili da nam je svima prvi put da smo se upustili u sex na otvorenom da nas neko promatra. Svi smo se složili da nam se svidjelo. Kroz razgovor smo se potpuno opustili. Žene više nisu skupljale noge nego su sa ponosom pokazivale svoje međunožje a nama je potpuno nestala nelagoda blizine drugog kurca čak smo uživali u zajedničkom dizanju u pogledu na pice svojih partnerica. Uskoro smo svi troje imali ukrućene kurce. Svi smo bili obdareni Cure su se nešto dogovarale uskoro smo i shvatili šta. Legle su jedna do druge i rekle što čekate Svo troje smo jedva dočekali namjestili smo se poviše naših žena te polako rukom namjestili glaviće na ulaz u pice. Polako smo počeli istovremeno ulaziti a onda smo najprije lagano a onda sve brže ševiti naše žene.

Uživao sam u zvuku koji proizvodi kurac koji ulazi u vlažnu pičku i udaranju jaja te stenjanju. Miris mora pomiješan sa slankastim mirisom znoja i najljepši miris uspaljenih pica ispunio mi je nosnice Naše žene su nas poticale i tražile da svršimo van pica. Prvi je svršio Ivo pri čemu je spermom zalio Majin stomak a onda smo istovremeno svršili Marko i ja. Naše žene su lagano rukom razmazale spermu po čitavom tijelu te se nastavile sunčati a mi smo otišli na plivanje. Nakon nekog vremena i žene su nam se pridružile. Po izlasku iz mora dok smo spremali ručak poveli smo razgovor o svemu i svačemu. Polako smo počeli pričati o izmjeni partnera bisex iskustvima što je nagovještavalo zanimljiv nastavak.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija