Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skrivena vatra

U zadnje vrijeme počeo sam primjećivati jednu djevojku koju prije nisam viđao na mjestima na koje smo izlazili. Od kad sam je prvi put ugledao znao sam da je moram pojebati. Privlačila me nekako životinjski. Prvi put sam je ugledao kada je bila u društvu mojih poznanika s kojima sam sjeo za stol. Bio je neki gluvi dan usred tjedna i bili smo jedini stol u kafiću. Glazba je bila prigušena i moglo se razgovarati normalno. Razabrao sam da se zove Ana i da studira nešto preko volje zbog roditelja iako je već na pragu tridesete. Na prvu je djelovala nekako samozatajnu i vjerojatno nikome osim meni ne bi ni zapela za oko. Izgledala je kao da je ustala iz kreveta da skoči do trgovine po nešto što je zaboravila. Nosila je staru preširoku trenirku, duksu dva broja veću i kosu je pomalo nemarno zavezala tako da je onako razbarušena jedva stajala u hrpi.

Imala je jako lijepe crte lica i nosila je naočale koje su davale dozu tajnovitosti njenom liku. Raspravljalo se o svačemu i ona bi se povremeno ubacila. Nisam mogao skrenuti pogled s nje i nadao sam se da nitko neće skužiti. U jednom trenutku je posegnula u torbu po nešto i duksa se tako posložila da joj je jasno ocrtala sisu. Bilo je jasno da ne nosi gurdnjak, a njene ne prevelike ali čvrste sise su zapalile moju maštu. Osjetio sam da mi kurac počinje rasti ali srećom i ja sam imao trenirku podosta široku. Nisam mogao skinuti pogled s nje što je ona u trenutku kada se okrenula nazad i shvatila te joj se omaknuo mali osmjeh. Mislim da je namjerno nakon toga namjestila duksu da joj se sise ocrtavaju i svako malo je ispod oka gledala da li je gledam. Moj kurac je već bio sasvim tvrd i sve je teže bilo to sakriti.

Mislim da je to i shvatila jer je zadržala pogled na mojim preponama i lagano se oblizala. Rekao sam sam sebi da moram do wc-a da nekako smirim svoju erekciju. Nespretno sam se ustajao od stola na suprotnu stranu od ostalih kako bi im leđima bio okrenut dok sam odlazio na wc. Srećom i konobar je gledao u mobitel i ništa nije imao sa mnom.

Ušao sam u wc i došao do pisoara. Izvadio sam kurac i krenuo pišati uz zvuk olakšanja. Završio sam taman kada sam se ga otresao i krenuo vratiti u hlače netko me zgrabio za ruku i rekao kuda žuriš s tim? Bila je to ona. Maknula je moju ruku i primila me za kurac. Privila se uz moja leđa, osjetio sam njene sise stisnute uz mene i njen dah na uhu. Moj kurac je pulsirao u njenoj ruci. Šapnula je samo ne okreći se. Počela ga je lagano drkat.

Njen dah na vratu me palio i suzdržavao sam se da ne špricnem odmah. Ona ga je navlačila sva brže. Osjetila je kako se grčim i trzam. Šapnula je reci kada budeš blizu. Izdržao sam možda dvije minuta kada sam rekao svršit ću. Pustila je kurac iz ruke i rekla okreni se. Okrenuo sam se, a ona je bila već na koljenima i prije nego sam išta rekao već je kurac bio u njenim ustima. Nekoliko laganih trzaja i bio skroz u njenom grlu. Nabila ga je u grlo luđački nekoliko puta i kada je osjetila da ću svršiti rukama me zgrabila za guzove i privukla se do samih jaja. Svršio sam kao nikad u životu. Pumpao sam spermu u potocima duboko u njeno grlo. Sve je progutala i polako ga izvukla. Jezikom je očistila sve s njega i uredno ga vratila u hlače. Ustala se i pogledala me u oči. Daj mi svoj mobitel.

Izvukao sam ga bez razmišljanja i pružio joj. Nešto je tipkala i ubrzo ga vratila nazad. Izdržao si duže nego sam očekivala. Spremila sam ti svoj broj javi se. Okrenula se i otišla van kao da ništa nije bilo.. .

Vratila se za stol a ja sam ostao zbunjen i s osmjehom na licu. Odlučio sam malo sačekati da baš ne ispadne da smo došli u isto vrijeme. Nakon par minuta vratio sam se i ja za stol. Ona se ponašala kao da se ništa nije ni dogodilo. Nije čak ni pogled skrenula prema meni.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija