Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skrivena vatra 2

Nakon onog događaja u wc-u nisam je mogao izbaciti iz glave. Sjedio sam na poslu i razmišljao kako ću joj se javiti čim dođem doma. Samo sam mislio na to kako je želim pojebati. Bilo je oko jedan kada mi je mobitel zavibrirao. Pogledao sam na brzinu i vidio da je poruka od nje. Otvorio sam poruku i ugledao njenu sliku u majici koja jedva prekriva njenu pičku i kroz koju se njene sise ocrtavaju kao na dlanu, a njene bradavice žele razderati majicu. Pisalo je samo večeras imam kuću za sebe, dolaziš? Naravno odgovorio sam a kurac mi se istog momenta dignuo. Pošalji mi adresu rekao sam. Ubrzo je poslala točnu lokaciju i odbrojavanje je moglo početi. Došao je kraj radnog vremena i poletio sam doma da se pripremim za večeras. Odlučio sam ubiti oko kako bi vrijeme što brže prošlo.

Navio sam alarm u 7 utonuo u san…
Vrlo brzo je prošlo vrijeme te sam nikad sretniji zbog zvuka alarma izletio iz kreveta. Otišao sam se otuširati i obrijati. Obukao sam se na brzinu i nabacio na sebe pola boce parfema. Zgrabio sam nekakvo vino koje sam imao i krenuo prema njoj. Nije bilo puno prometa pa sam vrlo brzo došao do nje. Pozvonio sam a trema me prala kao da sam u srednjoj školi. Otvorila je vrata a na sebi je imala samo šlape i onu istu duksu koja joj je sezala do pola bedara. Kosa joj je još bila malo mokra i sva razbarušena. Ovaj puta nije imala naočale i njeno lice je još više došlo do izražaja. Bila je zbilja lijepa u faci kao malo koja žena. Pokazala mi je da se smjestim na kutnu u dnevnom boravku da će ona brzo. Uskoro se vratila s čašama i natočila nam je vino te donesla grickalice.

Zavalila se na kutnu i stavila noge u moje krilo. Imala je prekrasna tanka stopala s urednim žarko crvenim noktima. Posegnula je rukom do stolića iza sebe te joj se u tom momentu duksa lagano zadigla i vidio sam da ne nosi gaćice. Dohvatila je nekakvu kremu i dobacila mi. Hajde izmasiraj mi stopala. Upalila je nekakvu bezveznu komediju dok sam se ja prihvatio masiranja. Jako joj je pasalo i ispuštala je zvukove zadovoljstva. Prešao sam s lijeve na desnu nogu i gledao je dok je ona pozorno pratila film. Film je završio a njena pozornost je sada bila na meni. Dok sam joj masirao lijevo stopalo desnim je počela dražiti moje međunožje. Moj kurac je brzo bio dignut. Izvadi ga van rekla je. Otkopčao sam hlače i izvukao ga van. Vješto ga je primila svojim dugim nožnim prstima. Palcem i prstom do ga je stisnula i počela lagano drkati.

Osjećaj je bio fenomenalan. Nakon par minuta rekla je skini se. Bez pogovora sam ustao i skinuo sve sa sebe. Sjedni nasuprot mene rekla je. Poslušao sam je i bez pogovora sjeo okrenut prema njoj. Primila je stopalima moj kurac i počela ga drkati. Gledala me ravno u oči i zadigla duksu. Njena dlakava pička mi se ukazala pred očima. Prstima je lagano prelazila preko klitorisa dok mi je nogama drkala kurac. Nakon par minuta lagano ju je raširila prstima i rekla hajde spremna sam. Prišao sam joj i skinuo duksu s nje. Imala je fenomenalne sise. Bile su između dvojke i trojke ali jako podatne s malim nabreklim bradavicama. Prišao sam joj i poljubio je dok sam joj rukom dražio bradavice. Spustio sam se preko vrata do sisa na kojima sam se zadržao jer je uživala dok joj se bradavice grickaju.

Spustio sam se niz trbuh do pičke i kada je očekivala da ću je polizati zaobišao sam je i ljubio joj nutarnju stranu bedara. Osjetio sam kako je vlažna i kako curi. Raširi je rekao sam. Otvorila ju je prstima a ja sam krenuo jezikom provocirati njen klitoris. Nije prošlo dugo molila me da ju jebem. Prišao sam joj blizu i naslonio kurac na ulaz u pičku. Provocirao sam je nabreklim glavićem kojeg sam pomalo gurao u nju. Nakon par minuta podigao sam njene noge na svoja ramena i ušao u nju do kraja. Moja debela kurčina je jedva ušla u njenu usku pički. Počeo sam ubadati u nju polagano. Pridigao sam jednu nogu s ramena i počeo joj lizati palac. To ju je raspametilo. Uskoro je vikala jače. Nadvio sam se na nju dok sam joj noge ramenim pritisnuo skoro u visini njene glave. Nabijao sam je tako da sam skoro potrgao kutnu.

U jednom momentu sam pretjerao i izletio je van iz nje. Krenuo sam ga vratiti nazad ali je rekla čekaj. Zavukla je ruku i primila me za kurac. Namjestila ga je na ulaz u svoj šupak i rekla hajde ali samo polako. Pljunuo sam na njega i krenuo polako ulaziti u nju. Gledala me širom otvorenih očiju. Ušao je jedva do pola i počeo sam je polako jebati. Stenjala je i držala se za bradavice. Prstima sam joj dražio klitoris dok se polako prepuštala i moj kurac je bio skroz u njenom dupetu. Počeo sam ubrzavati a ona je vikala jače jače. Nabijao sam je dok su jaja udarala u nju. Počela je sama trljati klitoris i luđački svršavati. Nisam više mogao i napunio sam joj šupak do vrha. Iscrpljen sam legao na nju bez da sam i kurac izvadio…

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija