Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slatka pica

Drugo jutro sam došao po Suzanu ranije nego obično, a ona me je već čekala. Bila je u širokoj suknji sa bijelim najlonkama i isto takvoj bluzi, te jaknici i cipelama sa visokom petom. Brzo se smjestila u auto i dala mi veliki poljubac, vrckava kao da joj nisam jučer šupak rasturio.

Čim smo krenuli stavila mi je ruku na kurac i počela ga stiskati, te mi je prošaputala:

- Stani na starom mjestu.. -znao sam što želi, baš kao što je jučer najavljivala.

Ubrzo smo stali na našem starom mjestu na sporednoj cesti i ona je izašla van, te se naslonila rukama na auto i izbacila guzu na van. Ja sam joj prišao s leđa i izvukao kurac iz hlača koji je ona već dobrano nadrkala, pa je stajao spreman. Zadigao sam joj suknjicu i vidio da ima samostojeće najlon čarape i golu guzu bez gaćica, baš kako sam ju zatražio. Zavukao sam ruku između nogu i osjetio da je pica mokra, pa sam ju još malo protrljao, na što je ona uzdahnula i zadržala malo dah, a onda sam namjestio kurac na ulaz u picu i gurnuo ga odmah do kraja unutra bez finesa, jer bi inače zakasnili na posao. Primio sam ju za bokove i počeo ju jebati žestoko. Nije nam trebalo puno i uskoro smo oboje svršili, te sam joj napunio picu svojim sokovima. Izvukao sam kurac iz njene pice i bio je prekriven zajedničkim sokovima, a ona se brzo okrenula i oblizala mi ga, a na moj upitni pogled samo je rekla:

- Ne možeš prljavog kurca na posao.. -pa me poljubila, a ja sam osjetio okus naših sokova na svojem jeziku.

Izvukla je gaćice iz torbice i brzo ih obukla namignuvši mi, a ja sam se samo nasmijao na to, pa smo sjeli u auto i odvezli se na posao. Prije nego smo stigli samo mi je rekla da bi mogao navratiti do nje u ured pod pauzom jer bi voljela da ju pojebem na uredskom stolu. Nisam baš bio siguran u to, ali sam samo rekao 'Možda' i široko se nasmješio.

Na poslu je bilo sve uobičajeno do pauze, a prie pauze mi je došla poruka od Suzane da dođem do nje u ured pod pauzom i da gore nema nikoga. Nevoljko sam došao gore, jer nisam htio da me netko vidi, pa sam ušao u njen ured. Sjedila je za stolom i podigla pogled, a kad me vidjela samo se nasmješila, ustala i prošla kraj mene i zaključala vrata, te mi rekla da sjednem na njeno mjesto. Sjeo sam, a ona je klekla kraj stolice i otkopčala mi hlače, te izvukla moj kurac iz njih i počela ga odmah pušiti. To je super radila i uskoro je bio tvrd kao kamen, a onda se ona sjela na stol i raširila noge, te sam primako stolicu bliže i ona je noge naslonila na moja ramena, a ja sam počeo lizati njenu slatku picu koja je curila i curila. Dahtala je i stenjala dok sam ju lizao i cuclao joj klit, a onda se stresla u orgazmu, ali nije vrisnula već je samo zastenjala, a ja sam pokupio sve njene sokove. Zatim mi je rekla da se odmaknem od stola i spustila se do stolice i zajahala me namjestiši se tako da je moj kurac samo kliznuo u njenu picu. Stresla se kad joj je ušao do kraja, ali se ubrzo pribrala i počela se nabijati na moj kurac odižući se i spuštajući po mom kurcu. Ja sam joj držao guzu, a jedan prst sam joj uspio ugurati u šupak, pa se počela trzati i stenjati, te stiskati svoju picu i ubrzo smo oboje svršili, a ona se opustila i nabila na moj prst, te ga stisla svojim čmarom da ga ne izvlačim iz nje.

Međutim morali smo se brzo urediti jer će pauza uskoro biti gotova, pa bi netko mogao naići. Poljubili smo se i ja sam otišao natrag u radionu, a ona se prihvatila svog posla.

Jedva smo dočekali kraj radnog vremena, pa smo uskoro bili kod nje u kući. Ona si je u autu već namazala šupak sa vazelinom, pa sam ju zgrabio čim smo ušli unutra, zadigao joj suknju i namjestio kurac na ulaz u njen šupak i onako još u hodniku, joj ga utjerao u guzu. Vrisnula je kad je ušao glavić, ali je odmah i počela dahtati i vikati da ju jebem i da ne stajem. Ja sam ju poslušao i počeo joj širiti šupčić svojom kurčinom, a ona se uhvatila za vrata od dnevnog dok sam ju ja guzio. Uspio sam ugurati skoro cijeli kurac u njenu guzu i sad sam ju jebao žestoko, a Suzana je stenjala i stenjala, dok je iz njene pice curilo u potocima. Nakon desetak minuta žestokog guženja sam joj svršio u guzu i napunio ju spermom, barem onim što je ostalo u jajima. Izvukao sam kurac iz njene guze i odmaknuo se, te naslonio na zid. Suzana je još bila pognuta i vidio sam da su joj butine mokre od sokova njene pice koja je i dalje curila. Polako se uspravila i pogledala me sa smješkom:

- Drugi put pričekaj da dođemo do spavaće sobe..
- Sorry, ali mi se žuri -rekao sam i ja sa smješkom, pa dodao- Sad moram ići jer malog vozim na neki dječji rođendan, pa se vidimo sutra. Može?
- Nema problema -rekla je dok je stajala uz vrata od dnevnog, pa dodala- Sad će mi pasati topla kupka da smirim svoju guzu kako si ju rasturio..

Poljubili smo se, pa sam otišao.

Nastavili smo se družiti i dalje, a nakon dva mjeseca mi je rekla da je ostala u drugom stanju, ali da ne zna čije je. Od mene ili od Sanjina, te da se ne uzbuđujem previše, jer će ionako u brak sa Sanjinom, ali da se mi možemo i dalje jebati kao da se ništa ne dešava. Nakon par mjeseci je otišla na porodiljni, a ja sam svaki dan navračao na pušenje i jebanje njene guze, pošto sada u picu nije dala, ali meni je bilo svejedno pošto su mi jaja bila redovno pražnjena, a i njoj je bilo dobro da bude izjebana, pošto ju Sanjin nije htio jebati u guzu jer se njemu to gadilo.
Kad je rodila vidjeli smo da mala ima istu krvnu grupu kao i ja, ali je potajno ona napravila test, te se ustanovilo da je Sanjin otac. Sreća ili ne, ali ja sam kod Suzane uvijek mogao doći na dobar seks, a čim se vratila na posao odmah sam joj ga utjerao u picu u njenom uredu, kao dobrodošlicu što je nju oduševilo. I dalje nam je super, pa dok traje traje, ne prisiljavamo se na ništa, a naši ništa ne znaju i svi sretni.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija