Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sljemenska avantura - nastavak

Ujutro me ponovo probudila Stela. Ušla je u sobu i nježno me poljubila. Nije čak bilo niti rano, negdje oko 9h. Nakon burne noći spavao sam kao mrtav.

- Jutro ljubavniče. Završila sam s poslom. Slobodna sam do 18h. Ako nemaš nekih planova mogli bi kod mene provesti popodne, no prvo moramo vidjeti što s mojim autom.
- Stela, rado, ali s kime živiš, ne mogu samo tako…
- Jasno da ne, ali moji su na skijanju u Austriji tjedan dana tak da sam sama doma. Onda?
- Onda kad krečemo gospođice?
- Hajde se spremi, ja ću malo urediti sobu na brzaka pa idemo.
Polako sam skupljao svoje stvari i počeo se oblačiti. Stela je za to vrijeme namjestila krevet, sve malo poravnala i dotjerala sobicu pa smo krenuli ka autu. Ceste su bile očišćene. Danas je ipak veliki događaj ovdje.
- Slušaj Stela, imam frenda koji bi mogao pomoći. Nazvat ću ga da vidimo ako može doći
- Super, hajde pokušaj.
Nazvao sam. Njuška se javio.
- E Njuška si budan? Ja? Nikad budniji. Ne, ne nisam doma, slušaj , usluga mi treba…
S Njuškom sam sve dogovorio. Prekaljena ljudina, sve će za frenda napraviti. Krenuli smo prema dolje. Napravili smo cijeli krug po Sljemenskoj cesti, skroz dolje pa opet prema gore jer je sljemenska cesta jednosmjerna, sve do Stelinog auta. Njuška je stigao u svojoj poderanoj Nivi nekih 15 minuta nakon nas. Nije nas mogao promašiti. Njuška se sparkao ispred Stelinog auta, uzeo nekakvu sajletinu s kukama i krenuo prema Steli.

- Bok, ja sam Njuška.
- Haha, dobar ti je nick, ja sam Stela.
- Daj mi objasni na koju foru tako lijepa cura završi s ovakvom barabom?
- Ma tenks Njuška, ne moraš me više hvaliti – i zagrlimo se onako frendovski.
Njuška je bio frend kojeg se ne nalazi samo tako, bio je uvijek tu kad treba. Tako je bilo i ovaj puta. Zakačio je Stelin auto, sjeo u razjebanog rusa i krenuo. Čula se neka škripa, ali rus je izvukao Stelin auto od šale. Nisam imao što nego promatrati sa strane. Stela je uto otvorila prozor i predložila:
- Marko, ajd reci Njuški da se nađemo na Kraljičinom zdencu pa ćemo nešto popiti. Jesi za?
- Može Stela.
Tako je i bilo, krenusmo Njuška, Stela pa ja, svatko u svom autu. Kad smo stigli, sjedosmo za stol.
- Šta je golupčići? Sad ste na sigurnom a? A ti, nisi mi frende rekao da imaš tako zgodnu curu.
Stela se nasmiješila i spustila pogled, kao sad joj je neugodnjak. Pogledam ju i kažem Njuški:
- Kad bi ti rekao? Niti ja ne znam da mi je Stela cura.
Stela me trknula nogom ispod stola i svi se nasmijasmo. Pričali smo tako neko vrijeme, a onda je Njuška ustao i rekao:

- Ljudi, moram gibat. Vi se nemojte opet negdje sjebat jer danas više nemam vremena. Ok?
Pružio nam je ruku i otišao. Ostali smo samo mi i još jedan par nekoliko stolova dalje. Pričali su nešto. Tip nam je bio okrenut leđima, a cura prema nama. Nije nas to smetalo. Počeli smo se ljubiti u dobroj atmosferi restorana. Cura je svako malo tipu preko ramena pogledavala prema nama. Golicalo nam je to maštu. Pitam ja Stelu:

- Šta ti misliš, o čemu razmišlja ona cura?
- Nemam pojma. A ti?
- Ne znam, ali kao da očekuje da će nešto vidjeti. Pa neka vidi onda.
Uhvatim Stelu oko struka lijevom rukom i počnem je filmski ljubiti. Drugom rukom preko tkanine počnem joj milovati trbuh i sise. Curi za drugim stolom su ispale oči. Tada mi je Stela provukla ruku ispod stolnjaka koji je visio preko stola i otkopčala šlic. Izvadila kurac i počela ga drkati. Uzdahnuo sam da se i tip okrenuo. No odmah se okrenuo natrag i nastavio brbljat curi. Ja sam u međuvremenu trljao Stelinu pičku koju je sve ovo jako uzbuđivalo, baš kao i mene. Cura nije mogla vidjeti, ali je bilo jasno da je shvatila što radimo. Nije to mogla podnijeti, ustala je i otišla na WC. Uto ustane i Stela te ode za njom. Nije ih bilo 10 minuta. Kad su se vratile, cura je sva zajapurena sjela za svoj stol. Pitao sam Stelu šta se u WC-u događalo.
- Ušla sam i začula curu kako ubrzano diše. Cura se samozadovoljavala. Pitala sam je jel drka i priznala je. Rekla je da više nije mogla izdržati kad sam ti počela drkat kurac.
- Daj nemoj zajebavat Stela. Stvarno?
- Da. Rekla je i da nikad nije bila tako napaljena i da je onaj njen kreten nizašto, da je dosadan. Rekla je da je uživala u nama. Pitala sam je onda jel bi željela da ti popušim kurac pod stolom, a da ti onako ovlaš digneš stolnjak kad ćeš svršavati? Sva se zajapurila od te ideje i rekla da može te izletjela van. Eto, takvu je sad tamo vidiš.
- Meni se ideja sviđa – promumljao sam
Stela me zatim ponovo uhvatila za kurac i počela ga nadrkavat. Ruke su joj bile klizave od mog balavog kurca. Uto je naletio konobar koji možda je, a možda i nije primijetio da mi Stela i dalje sitnim pokretima pod stolom drka. Pokupio je što je trebalo, a Stela je spustila glavu na moj kurac i počela pušiti. Prije no što sam sklopio oči pogledao sam curu preko puta i namignuo joj. Pocrvenila je. Imala je ruku ispod stola i drkala pretpostavljam jer ju je izvukla i gledajući me oblizala prste. Njen je glupan bio na WC-u u to vrijeme srećom. Jako me uzbuđivalo sve to. Šapnuo sam Steli da ću svršiti i da pripazi. Pomaknuo sam stolnjak i cura je jasno vidjela kako sperma leti dok je Stela skuplja ustima. Držala me za kurac koji se grčio i natezala kožicu preko glavića da iscijedi zadnju kap sperme. Zatim se uspravila i oblizujući prste vidjela njenog tipa da se vraća i gleda ko tele ne znajući šta se tu dogodilo. Cura je jako dobro znala da Stela liže spermu sa svojih prstića. Cura je pukla, ustala je kao podbodena i rekla mulcu da odmah idu. Ja sam i dalje bio željan Stele, njene pičke i svega što je imalo veze s njom. Stela je također bila željna kurca i štrcanja u sebi jer je to obožavala. Uživala je u mirisu i okusu sjemena. Oduvijek sam želio takvu ženu. Damu na ulici, zadnju kurvetinu u, pa dobro, ne baš samo u krevetu. Puni želje, platili smo i odjurili k Steli.

A kod Stele? Sve ćeš saznati, ali u sljedećoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija