Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slovakinja za pamćenje

Radno ljeto, kao i svake sezone na moru, svodilo se na spavanje, tuširanje i posao, pa ispočetka. Tu i tamo bi se našao koji slobodan dan kad bi se šef smilovao. A i taj sam provodio većinom u spavanju, tek ponekad na plaži, ako je bilo dobro vrijeme.

Inače, ja sam u braku, dvoje djece, fakultetlija, pa je svaka lipa bitna i zato ne pitam za prekovremeni rad jer šef sve plaća. Imam 48 godina i zahvaljujući dosta napornom poslu imam zavidnu figuru i kondiciju, a i macan je solidan sa svojih 20 centimetra. I još jedna stvar.. . do sada nikad nisam švrljao sa strane, ali eto, desilo se, a i vrijedilo je.

Taj slobodan dan sam već planirao da provedem na plaži, jer je bilo lijepo vrijeme, a i boju malo da uhvatim. Nisam išao daleko, već odmah ispod kuće gdje sam bio smješten na takozvanu obiteljsku plažu. A i bila je to. Vriska dječurlije mi nije smetala, a ja sam ionako škicao mame, ne one mlade, jer sigurno ne bi željele starca kao ja, već one iznad 35. To je bio nekako moj domet i ispod toga ne bih ni išao. Proveo sam skoro par sati na plaži kad je došla ona.. . sa mužem i dvije kćeri, naravno. Bila je predivna. Vidjelo se na njoj do je dobrano prošla tridesetu i da je blizu četrdesetim, a kasnije sam doznao da ima 39. Predivna valovita kosa boje meda od kadulje i plave oči, donekle zategnuto tijelo, osim blagog trbuščića koji mi je bio jako sexy. Ne znam kako, ali primijetila je da ju promatram, a i ja sam vidio da ona mene promatra. Par puta sam išao u vodu da pokažem svoje tijelo u dobroj kondiciji, i malo žalio što nemam one uske kupaće, već ove neke havajke, šarene i široke, pa da istaknem i macana. Onda je i ona išla u vodu, sa klinkama, naravno, a u jednom trenutku je išao i suprug, noseći nekakvu masku za ronjenje i perje, pa sam skužio da je nekakav geek. Poslije sam saznao da je informatičar, tj programer, i da radi u Bruxelesu za neku jaku IT firmu. Ništa posebno, ali dobra plaća. U jednom trenutku je izašla sama iz vode i došla na svoj ručnik, nekih 6 do 7 metara od moga i spustila se na njega okrenuvši mi stražnjicu. One kupaće su se uvukle između guzova i osjetio sam kako mi se diže. Dok sam buljio u nju okrenula se i nasmiješila mi se, pa se sjela okrenuta prema meni i malo raširila noge, kao da se suši. Imao sam nesmetan pogled na njeno međunožje, a ja pogled nisam skidao, a ni ona sa mene. Uto su uz ciku klinike dotrčale na ručnike, pa ih je morala brisati i ogrtati, a desetak minuta kasnije je stigao i mužić sav zadihan kao da je plivao do Cresa i natrag preko kanala. Nakon petnaestak minuta su klinke i on kartali, dok je ona ležala iza njih zadigavši desnu nogu, pa sam opet imao pogled na onu šarenu tkaninu koja je pokrivala mjesto njene pičke. Nisam mogao više, pa sam ustao i krenuo u vodu na hlađenje. Gledala je za mnom, a ja sam pokušavao sakriti poludignuti kurac dok ne uđem u vodu.

Uskoro sam bio u vodi i nekih pedesetak metara od svog ručnika, uz neke stijene koje su tu stršale iz vode, te se hladi, kad sam vidio da ona ulazi u vodu i prvo pliva ravno, a onda skreće prema meni. Kako se približavala meni se radila knedla u grlu, jer šta sad. Drugo je škicati na plaži, ali ovo..

Uskoro je bila uz mene i na dobrom engleskom pozdravila te se predstavila, pa sam doznao njeno lijepo ime.. . Karolyna. Da je iz Bratislave, medicinska sestra, za muža sam već rekao, koliko joj klinke imaju godina, koliko ona ima, a isto tako i ona o meni. Pošto sam do sada bio već nekoliko puta u Bratislavi imali smo neku temu, dok ona iznebuha nije upitala da li mi se sviđa. Klimnuo sam usta suhih kao da sam u pustinji, a ne u vodi, pa je ona rekla da se i ja njoj sviđam, te je nestalo onih dva metra između nas neke sigurnosti i osjetio sam njene prste na svom trbuhu i kako se spuštaju do gaća, pa u njih i vade mi kurac, a onda.. . onda počinje najbolje drkanje kurca u mom životu. Spustila se do brade u vodu kako se ne bi vidjelo što radi i svesrdno mi drkala kurac. Natezala je kožicu preko glavića usput se oblizujući i gledajući me direktno u oči. Naravno da nije trebalo dugo i počeo sam ipaljivati torpeda u vodu. Ona je pokupila spermu nekako i prinjela ju svojim usnama, pa oblizala i zaključila kako je dobra, ali malo slana, na što smo se oboje nasmijali, a onda je rekla da sam ja na redu i nekako se smjestila u vodi uz one stijene i raširila noge. Prošao sam prstima uz njena glatka stegna i odmaknuo gaćice ušavši odmah prstima u jako vruču pičku i dosta usku moram priznati. Počeo sam joj zabijati tri prsta u pičku, a palcem sam pokušavao trljati klitoris. Trzala se sve više i više na kraju zatvorivši oči i uranjajuči pod vodu svršila mi obilno na ruku. Sad sam ja izvukao prste iz njene pičke i oblizao ih zaključivši kako je izvrsno, ali malo slano. Još je tražila da joj malo pomilujem obje sise, koje su bile mekane, ali tvrdih bradavica, pa smo krenuli van. Onda me upoznala sa mužem i klinkama, pa sam ostatak popodneva sjedio sa njima na plaži, a ona je koristila svaki trenutak kako bi mi pokazala svoju pičku na danjem svjetlu i dobroj vidljivosti. Sviđalo mi se nema šta.

Potajice mi je dala svoj e-mail i da joj se javim. Javio sam se odmah čim sam došao u sobu. Malo smo komunicirali tako narednih dana, a onda je rekla da joj muž ide na dva dana u Belgiju, pa bi se mogli ponovo naći. Odmah sam šefa upitao za slobodno i jedva dobio, jebi ga, ipak je sezona. Pozvala me kod sebe, jer su klinke bile na plaži, pa sam sav namirisan došao do njenog apartmana. Čim sam ušao bacila se na mene potpuno gola. Njene sise su bile napete, a pička obrijana, te sam ju odnio do kreveta i bacio ju na njega. Skinuo sam se i odmah zaronio između njenih nogu. Lizao sam ju dugo i još bih da me nije zaustavila, jer je ona htjela moj kurac. Izvukla je kondom iz svoje torbe i navukla mi ga, a onda me opkoračila i polako se nasjela na njega. Rekla je da je moj veći i širi od onog što ima njen muž. Nisam mogao potvrditi to, pa sam šutio. Započela je sa intenzivnim nabijanjem na moj kurac i uskoro je prvi put svršila, a onda sam ju maknuo sa sebe i okrenuo ju na sve četiri, pa joj ga zabio sa guza u pičku. Stenjala je i dahtala tražeći da radim to jače i žešće, a ja sam se trudio ispuniti želju. Pljuskao sam ju po guzi i jebao ju, a kad sam joj gurnuo svoj naslinjeni prst u ružičasti šupčić samo je ciknula i svršila po drugi puta, a ja nastavio sa štemanjem njene pičke. Nikako da svršim. Promijenili smo još tri poze i svršio sam napokon dok su mi njene noge bile na ramenima.

Čim sam ga izvukao okrenula se skinula kondom sa kurca i počela mi ga pušiti. Cmakala je i slinila po mom kurcu koji se malo oporavio, pa je opet stajao, na njeno oduševljenje. Ponovo je tražila da ju jebem, ali sad bez kondoma. Htjela je da kad mi dođe uzme moj kurac u usta i da svršim u njih. Nisam imao ništa protiv.

Jebao sam ju narednih pola sata u nekoliko poza, a nakon par njenih orgazama je stigao i moj, te sam ga izvukao iz natečene pičke i onako sluzavog joj ga zabio u usta. Jebao sam ju u usta još skoro minutu prije nego sam svršio i napunio joj usta spermom. Sve je slasno progutala.

Nakon toga smo završili, jer je morala klinkama na plažu, a i ja sam imao nešto za obaviti. Vidjeli smo se još jednom kad joj se muž vratio, ja sam ih pozvao na večeru, a nakon dosta pića i njene ruke u mom krilu morali smo se pozdraviti.

Prošla su već tri tjedna i čujemo se preko maila svaki dan. Koji put mi pošalje slike svoje mokre pičke kako ju buši dildom, sisa, guze, a jučer mi je poslala video kako drka i zabija si vibrator u pičku, te obilno svršava. Dogovaramo se da se nađemo ove zime u Bratislavi, samo kako da ženi to objasnim, ali ispričati ću Vam kako je to prošlo ako do toga dođe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija