Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slovenka sa plaže

Malo je reći da obožavam ljeto. Em su mi apartmani puni, em je sve krcato polugolih žena raznih oblina. Osobno preferiram malo jače ženske, ali izbjegavam brak kao vrag tamjan.

Uživam se ljeti zavaliti u neki od kafića uz plažu ili na samu plažu pa mjerkati zgodne žene u kupaćim kostimima. Tako sam spazio i Anju. Plavokosu Slovenku velikog osmijeha, bujnih sisa i guze. Bila je u društvu sa još jednim tipom i ženskom.

U početku nisam znao koji je odnos među njima dok nisam skopčao da je upravo Anja treći kotač u priči. Naravno da nisam gubio vrijeme, pa sam se odmah bacio u akciju. Kao istovremeno smo došli na šank, pa sam ju galantno pustio da prva naruči, a kad je shvatila da nema kune već samo eure, ja sam se ponudio da platim račun. Prvo se nečkala, ali je uz moj široki osmijeh ipak prihvatila ponudu da platim. Malo smo pričali na šanku, a onda me upitala da li sam sam na plaži i na moj potvrdan odgovor me pozvala da se pridružim njenoj frendici koja je bila sa dečkom na plaži. Pristao sam i dok sam čekao svoje piće vidio sam ju u malom ogledalu iznad šanka kako me odmjerava, naročito stražnjicu. Samo sam se nasmiješio i kad sam dobio piće krenuo sam sa njom do njenog mjesta na plaži. Tamo me upoznala sa svojom frendicom i njenim dečkom, odnosno zaručnikom, jer su se trebali vjenčati u devetom mjesecu. Bili su OK, ali mene je interesirala Anja. Ubrzo smo ostali sami jer su ovi otišli u vodu, a ja sam saznao da je Anja medicinska sestra iz Ljubljane, ali da radi u Grazu. Imala je jednu burnu vezu iza sebe i sad je već par mjeseci sama, a to je značilo i bez sexa. Di ćeš bolje.

Nakon toga smo i mi otišli u vodu, ali smo se ubrzo držali samo plićaka, tj vode do njenih ramena, a meni do prsiju. Nastavili smo razgovor, a ona se u jednom trenutku odmakla da se kao makne nekim klincima na luftiću, te se tako leđima naslonila na mene i osjetio sam njenu ruku na svojim gaćama, točnije kako ide od stražnjice prema naprijed i zaustavlja se na kurcu pa prolazi prstima od glavića do jaja. Macan je bio u fazi mirovanja, ali bila zadovoljna onim što je napipala, a ja sam isto rukom krenuo po njenom boku do guze i samo rukom primio jednu čvrstu polutku. Odmah je trbuh naslonila na mene i ispod sisa mi počela drkati kurac preko kupaćih. Malo sam se spustio i rukom ušao u njene gaćice, te joj počeo trljati pičku. Ugrizla si je usnicu i zastenjala prigušeno, pa prošaptala da nije osjetila kurac mjesecima. Predložio sam da odemo do moje kuće malo niže u mjesto, a ona je odmah pristala.

Na plaži smo se pozdravili sa njenim frendovima, a vidio sam kako joj je frendica namignula, a Anja se samo nasmiješila i mi smo otišli. Do kuće smo išli zagrljeni, a moja ruka je počivala na jednoj njenoj sisi, dok je ona uspjela ugurati ruku u moje mokre kupaće gaće i stiskati mi guzu.

Čim smo ušli u kuću odmah sam ju privukao na sebe i počeo ju ljubiti usput skinuvši sa nje grudnjak i oslobodio joj one bujne sise. Sagnuo sam se i počeo ih ljubiti onako slankaste, dok si je ona odvezivala gaćice. Zatim je odvezala moje i oslobodila moj kurac iz gaća. Odmakla se i sjela na stolicu, pa me privukla i počela mi ga pušiti. Kako je samo mumljala i mljackala dok ga je pušila. Ubrzo je bio tvrd i uspravan u svih svojih 20 centimetara dužine. Podigao sam ju sa stolice i odveo u dnevni, te ju smjestio na trosjed četveronoške, a ja sam izvukao kondom iz ladice, navukao ga i smjestio se iza nje. Raširila si je guzove, a ja sam se sagnuo i oblizao onaj prostor od šupka do pičke sa par svijetlih dlačica, protrljao joj klit i namjestio kurac na ulaz u pičku. Polako sam ulazio u nju, a kad je cijeli ušao samo je duboko uzdahnula, a ja ju primio za bokove i počeo se sve jače zabijati u nju. Njena guza je pljeskala po mojim butinama, a jaja su lupala po njenoj pički, te je uz nježno dahtanje i moje ubrzano disanje to bilo jedino što se čulo narednih par minuta. Onda je uz glasni vrisak jako svršila i iz njene pičke se sve cijedilo niz njene butine. Na taj prizor ni ja nisam ostao ravnodušan, pa sam uskoro punio kondom svojim sokovima.
Kad sam ga izvukao okrenula se, skinula kondom i počela mi lizati kurac. Lagano ga je drkala i pušila, a onda mi prst gurnula u šupak, pa počela masažu prostate. Opet mi je kurac bio tvrd kao kamen, pa me natjerala da sjednem, a ona me opkoračila i sjela mi u krilo prije toga uvukavši moj kurac u svoju pičku. Bolji osjećaj nego sa kondomom moram priznati.
Počela se ljuljati naprijed nazad, pa samo bokovima raditi i to je tako trajalo dobrih dvadesetak minuta. Ja sam joj prstima rovario po uskoj guzi, a ona je opet uz vrisak svršila. A kad sam ja krenuo svršavati u njenu pičku zabila mi je usta u vrat i osjetio sam njene zube ba vratu. Nije me bilo briga jer je osjećaj bio fenomenalan.

Nakon toga smo otišli pod tuš i opet smo se pojebali i tamo, da bi se napokon smirili, pa je ona otišla natrag uz dogovor za tu večer.
Narednih desetak dana nije bilo poze koju nismo isprobali, a meni su jaja presušila, tako da ću biti miran neko vrijeme.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija