Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slučajan sex

Krenuo sam sa svojim prijateljima van u jedan kafić u koji stalno izlazimo i poznamo sve koji tamo isto izlaze, ali tamo su bile dvije nove cure koje su se na prvi izgled činile da imaju oko 25 godina. Jedna je imala plavu dugu kosu lagano kovrčavu, a ta ninfomanka je imala dugu, ravnu, crnu kosu do svoje lijepo oblikovane guze. Imala je na sebi neku crvenu, usku i kratku haljinicu. Pošto su došle cure od prijatelja naših ja i još jedan prijatelj smo ostali sami i odlučili da se krenemo sa njima upoznati. On je rekao da će plavušu, nema veze jer je meni bila crnka ljepša. Kada smo se upoznali saznao sam da ima 26 godina naravno ja sam rekao da imam 23, a ne 18 koliko imam i onako izgledam starije. Kako smo pričali tako smo počeli plesati ona je naravno bila okrenuta prema meni leđima i zavodno miješala guzom, samo mi je bilo na pameti da ga strpam u nju. Rekla mi je da joj nije baš najbolje tu i da bi mogli negdje drugdje, a ja sam se složio s time. Nisam mislio da je mislila da idemo kod nje u stan, kada sam došao tamo nije mi ništa bilo jasno, zašto me tamo dovela? Kada je skinula štikle kleknula ja i počela mi skidati hlače.

Što to radiš? -pitao sam u čudu.
Osjetila sam da imaš povećeg i moram ga probati! -rekla je i nasmiješila se

Nije da se hvalim, ali imam kurac od 21 cm. Izvadila ga i počela pušiti, tako ga je dobro pušila da nisam mogao vjerovati, to je bilo nešto najbolje i najbolji osjećaj u mome životu. Izvadila ga iz usta, primila me za njega i odvukla u sobu gdje je kleknula i nastavila pušiti. Svršio sam joj u usta i izvadila ga i još malo podrkala da je štrcnulo po njenim usnama i to je oblizala sve.

Ugodnog li iznenađenja. -rekla je i nasmijala se

Krenula me je dalje skidati i skidala je sve sa sebe, a ja sam ga drkao da se bolje ukruti. Naprčila se na krevetu, ja sam ju krenuo lizati. Imala je tako lijepu mladu i sočnu picu iz koje su tekli njeni sokovi. Nikada nisam vidio takvu picu koja se toliko vlaži. Svaku sekundu je sve jače disala i zatim mi rekla da joj ga stavim. Krenuo sam polako išlo je tako glatko i lagano zbog svih tih sokova. JAČE DAJ JAČE MI GA ZABI! ! ! Pojačao sam tempo i snažno sam ulazio u nju. Ahhhhh.. . aaa.. . samo nastavi.. . aaahhhh.. .. aaaa.. . aahhhh.. . Ti njeni uzdisaji su me još više napalili i sve sam brže i jače ga zakucavao u nju. Nakon 10 min takvog sexa sam se sve umorio malo i usporio sam. IZVADI GA! ! ! rekla je. Nisam ništa razumio i izvadio sam ga, ona me bacila na krevet i opkoračila i krenula se nabijati na moj kurac. Svaki put kad bi se nabila bi uzdahnula i zastenjala u istom trenutku. Tako smo se jebali oko 15 min. Usporila je i počela sve sporije nabija ti se, ali se onda nabila i na njega i miješala bokovima, a ja nisam mogao više izdržati i svršio sam u nju stenjuči. Ona je legla na mene i opustila se, a moj kurac je bio u njoj i od jedanput sam osjetio kako mi nešto teče po jajima, to je bila sperma koja je tekla iz njene pice. Ustala se sa mene i rekla da ju pričekam i izašla je iz sobe. Vratila se za manje od min i pokazala mi je lubrikant koji je imala i pila me sa smiješkom HOĆEMO? ? Naravno! -rekao sam. Krenula mi je opet drkati i pušiti da se ukruti zatim ga je namazala lubrikantom i rekla DAJ ZABI MI GA! ! ja sam ga stavio u njezin šupak nisam ni mislio da bi to išlo tako lako i jebao sam ju svom snagom koja mi je ostala, lupao sam svojim jajima po njezinoj pici, a ona je samo stenjala i uživala. Nisam se predao jebao sam ju dok ne bude svršila. Nakon nekih 10 min je konačno po prvi puta svršila i ja zajedno s njom u njezin šupak. Zatim smo ležali jedan pored drugoga i tako smo zaspali. Kada sam se probudio vidio sam nju kako mi drka nisam mogao vjerovati i počela ga je pušiti, opet još jedno ne vjerojatno pušenje i još jednom sam joj svršio u usta. Nakon toga se ustala sa kreveta i rekla da će skuhati kavu.

Kako smo pili kavu tako sam i saznao da je ninfomanka i da bi mogli to ponoviti. Dobio sam njezin broj i naravno nazvao ju. Nakon toga sam dobivao sex u bilo koje doba dana i noći, a i na bilo kojem mjestu, većinom sam ju u šupak jebao jer mi je to bilo njezino omiljeno mjesto za staviti kurac ali ni njena pica ni njena usta nisu loša što više su odlična. Tako je iz slučajnog sexa je nastala sex veza u kojoj uživam.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija