Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slučajna prolaznica!

Ovaj događaji mi se desio prošlog vikenda. Bio sam sa društvom izašao u grad na žurku koju je organizovao jedna naš prijatelj povodom rođendana. Ostali smo do kasno u noć i popili poprilično. Bio sam među zadnjim na žurci i kući me je trebao povesti moj prijatelj Saša. Kada sam krenuo njega nije bilo, otišao je bio ranije sa nekom djevojkom.

Bio sam poprilično ljut i krenuo sam ka autobuskoj stanici. Došao sam i počeo čekati. Čekao sam jedno desetak minuta kada se ispred mene parkirao jedan crni audi. Otvorio je prozor. Iza njega mi se ukazala slika prelijepe ženske osobe. Ponudila mi je prevoz, pristao sam. Krenuli smo uz neki neobavezan razgovor. Ta žena se zvala Anita. Na sebi je imala usku crnu mini suknju koja je isticala njene prelijepe duge noge i malo poveće dupe.

Gore je nosila bijelu kosulju sa par dugmića raskopčanih koja je isticala njene ogromne sise koje sam jasno mogao vidjeti kako vire iz brusa koji je bio mali za njih. Mirisala je opojnim mirisom koji bi hipnotisao svakog muškarca. Zbog svega toga i te njene prelijepe figure moj kurac se počeo buditi u hlačama. Imao sam stvarno veliki kurac. Bio je preko dvadeset centimetara dug. Sada se jasno ocrtavao preko hlača. I ona je to primijetila i počela se smijati.

Upitala me je šta to nosim opasno u gaćama rukom pokazujući prema mom kurcu. Htio sam da propadnem u zemlju od stida a moj kurac je bio sve više napet. Počeo me je boljeti koliko je bio tvrd, jer odavno nisam imao seks. Rekla mi je da me ovakvog ne smije pustiti na ulici jer bi mogao nekoga povrijediti. Dok je to izgovorila jezikom je prešla preko usana i onako kurvanjski se ugrizla za usnu na kraju.

Dovezla nas je do njene kuče koja je bila ogromna. Čim smo ušli u dnevnu sobu počela je da me ljubi kao luda. Skinula je sve sa mene u par poteza. Moj kurac se ponosno podigao ispred nje. Uzela ga je u ruku i počela snažno drkati. Bio je na maksimumu, rekla je da imam ogroman kurac i da još u životu nije vidjela ovakav. Spustila se na koljena i počela ga pušiti. Dok mi je pušila kurac gledala me je pravo u oči kao prava profesionalka.

Uvlačila ga je u usta koliko je god to moguće bilo. Ja sam joj u međuvremenu skinuo košulju i oslobodio njene velike sise napolje. Imala je ogromne sise sa tamnim bradavicama. Uzeo sam je za kosu i divljački počeo nabadati na kurac. Gušila se dok sam joj ga stavljao u usta. Nisam više mogao da izdržim, uzeo sam je za ruku podigao sa poda i okrenuo prema zidu. Jednim potezom sam skinuo tange sa nje i prislonio kurac otvoru njene pice iz koje je već curilo.

Stavio sam kurac u picu što je ona propratila sa velikim uzdahom zadovoljstva. Počeo sam je tucati, iako joj je pica bila vlažna nije bila dovoljna da moj veliki kurac stane u nju. Dok sam je tucao na uho mi je šaptala da želi da je razvalim večeras da mi je kurac kao u konja i druge gadosti koje su mene jako palile da sam počeo divljački da je jebem. Nabijao sam je iz sve snage da je sada počela da vrišti i moli me da usporim malo.

Nisam se obzirao nego sam nastavio da joj razvaljujem pičku. Njene sise su se tresle u ritmu moga nabijanja. Nastavio sam je tucati u toj pozi sve do trenutka kada je svršila uz jak uzdah da sam mislio da su nas komšije čule. Iz njene pičke je potekao potok sokova takodje da je moj kurac ispao iz nje. Pala je na pod sva znojava od iscrpljenosti. Rekla mi je da nije dugo vremena ovako bila izjebana.

Nisam bio još svršio pa sam joj rekao da želim da joj ga zabijem u dogi pozi. Iako je boljela pička pristala je i ponovo sam joj ga stavio u picu. Rukama sam je držao za kukove navlačeći na kurac sve jače. Sada je dahtala sve glasnije. Nekoliko puta sam je rukom udario po dupetu, što je nju jako napalilo. Nakon desetak minuta i ja sam bio pri kraju.

Rekao sam joj da ću svršiti. Rekla mi je da želi da joj svršim na velike sise. Uzeo sam kurac u ruku prinio ga njenim sisama i počeo da je špricam spremom. Kada sam izbacio i poslednju kap sperme uzela ga je u usta i oblizala ga. Rekla mi je da je ovo veče bilo fantastično i da želi još nekoliko puta da ponovimo. Nisam imao ništa protiv. Pozvala mi je taksi i dala broj telefona da se čujemo i dogovorimo za sledeći put.

Ocjena priče

3.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 7019

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija