Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slučajni seks sa mojom komšinicom!!!

Bio je to avgust mjesec prava vrućina u Zagrebu asvalt se užario a ja sam baš to ljeto morao ostati sam doma jer su moji starci otišli sami bez mene na more. Razlog zbog koga ja nisam pošao sa njima je taj da sam sedam dana prije nego su oni otišli dobio stomačni virus i morao sam da mirujem. Da bi moji roditelji bili spokojni da će sa mnom biti sve u redu, iako sam imao već osamnaest godina pobrinula se naša komšinica Milica. Ona je bila mamina najbolja prijateljica. Znale su njih dvije po cijeli dan provoditi zajedno pušeći cigarete i ispijajući kafe. Milica je bila žena četrdesetih godina duge crne kose i jako velikih grudi. Nikada u životu nisam kod žene vidio tolike sise. Ona ih je stalno ponosno izbacivala u prvi plan noseći uske majice ispod koje bi često znala da ne nosi grudnjak. Tada bi se njene bradavice jako odslikale a bile su bagami i one jako velike. Osim što je imala velike sise imala je i dupe pozamašno. Razvela se od svoga muža prije par godina i doselila se u naš kraj. Pošto sam bio jako bolestan ona je dolazila svako malo kod mene da vidi kako sam spremala mi da jedem. Tih dana je bilo jako vruće pa je i ona nosila oskudnu odjeću. Nije nosila nikako brus ispod majice tako da su sise slobodno maltile a dolje bi nosila neki kratki šorc. Od toga prizora iako sam ležao u krevetu kurac bi mi se digao jako. Jako su me palile starije žene. Često sam znao da gledam neki pornić sa milfarama pa da izdrkam mog pitona od osmanaest centimetara dužine i devet centimetara debljine.
Sve se desilo jednog popodneva, bila je užasna vrućina, ja sam se skinuo u bokserice i ležao na krevetu. Upalio sam bio neki dobar pornić da gledam i počeo polako da drkam kurac. Drkao sam ga nemilice kada se na vratima od dnevne sobe pojavila Milica. Nisam ni primijetio kada je ušla. Ona je već neko vrijeme stajala na vratima gledajući kako natežem moju ogromnu kurčinu. Kada sam je spazio već se preko šorca dirala po svojoj pici. Samo mi je rekla kako je prava šteta da ga ja rukama drkam i kako sam joj se trebao obratiti za pomoć jer je ona voljna da mi i u tome pomogne.
Prišla mi je i uzela moj kurac u ruku polako ga natežući. Nije skidala pogled sa njega govreći da u životu nije vidjela veći kurac. Nakon par trenutaka počela ga je polako pušiti. Imala je jako mala usta pa je samo mogao glavić da joj uđe. Pušila ga je jako dobro iako nije imala neku praksu sa kurčevima. Kasnije mi je priznala da je samo par puta pušila kurac. Lizala ga je svom dužinom od glavića pa sve do jaja. Dok mi je pušila kurac cijelo vrijeme me je gledala u oči. Imala je taj kurvanjski pogled iz očiju kao da je molila da je odmah izjebem. Ustala je i u par poteza skinula sa sebe majicu i šorc ostajući potpuno gola. Imala je uredno obrijanu picu koja je već bila jako mokra. Legao sam je na dvosjed i počeo ljubiti od usta prema sisama na kojima sam se zaustavio par trenutaka. Lizao sam joj ogromne sise štipao je za bradavice a ona je sve jače stenjala. Uvidio sam da joj je to jako godilo. Polako sam se onda počeo spuštati prema pici lizao sam je sa unutrašnje strane butine dok nisam došao do usmina. Počeo sam je lizati sve jače jebući je svojim jezikom. Nije više mogla da izdži pa je tražila da joj stavim kurac. Prinio sam ga otvoru njene pice i polako počeo da guram unutra. Iako je bila jako mokra bila je i jako uska pa je mogao svega do pšola da uđe. za nju je i to pola bilo mnogo. Kako sam joj polako širio picu tako sam počeo i da ubrzavam tempo. sada sam je počeo jebati sve jače i jače da su njene sise skakutale kao lude. ona je stalno govrila da usporima da ću je razvaliti a to je mene jako palilo. Sada sm je okrenuo da jebem zguza. Nabio sam je na kurac koliko je mogao uvatio za kosu i povukao prema sebi jer sam želio da vidim izraz njenog lica dok sam je nabijao neumorno na kurac. Pravila je ogromne grimase uvijajući se ispod mene sve dok nije počela da svršava. Svršila je kao luda kao da je neko slavinu ispod nje odvrnuo. Prebacila se sada ona na mene i počela me je jahati. jahala me je kao na rodeu, dok su njene sise skakutale gore dolje.
Od tog prizora sva sperma mi se sjurila da sam htio odmah da svršim. Rekao sam joj to a ona je skočila sa mene i primakla usta isplazila jezk tražeći da joj svršim u usta. Svršio sam ubrzo i sperma se razlila svukuda po njenom licu, kosi i ustima. Sve je ponosno polizala i progutala smiješeći se. Ostali smo da ležimo još par trnutaka na dvosjedu a zatim smo otišli zajedno pod tuš gdje mi ga je komšinica još jednom dobro popušila i ovaj put spermu izabcila na svoje sise. Nastavili smo da se jebemo svaki dan kod mene sve dok mi se nisu matorci vratili sa mora. Njena pica se već sada bila privikla na moj kurac a dala mi je da je i u dupe jebem.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija