Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slučajni susret

Bilo je lijepo i sunčano popodne kada sam rješio otići na kafu i sok i malo se osvježiti i par sati provesti u tom lijepom danu na još ljepšem mjestu. Bio je jedan prelijep etno-restoran na nekih 6, 7 kilometara od grada gdje se u njegovom ambijentu moglo lijepo odmoriti i prijatno osjećati.

Sjedeći u debeloj hladovini pomenutog restorana i ispijajući hladno piće u tom vrelom danu, mnogi su gosti, kao i prolaznici cirkulisali kroz taj restoran.

Tako sjedeći ugledah da se parkira jedna crna limuzina, sa još crnjim-tamnijim staklima. Iz tog crnila, pojavila se kao svjetlost neka plava dama u crnim sunčanim naočalama, a kad je zatvorila vrata, tada je otvorila i meni široko oči, jer njena kraća haljina i crne sjajne čarape su mi oduzele dah i privukle pogled. Pomislih u sebi..

. čija li si i blago onome ko te ima.. . ! ! !

Dok je prilazila restoranu, moje oči su letjele od njenog lica na njene noge i obrnuto, sa njenih nogu na njeno lice. Kad se u prolasku približila mom stolu, pogled sam upadljivo bacio na njeno lice, kao da joj tim pogledom želim poručiti koliko je lijepa, koliko bih je želio imati, koliko je poželjna…

Prolazeći pored moga zastala je. Skinula naočale, uzvratila pogled direktno u oči. Pomislih da je dovoljno arogantna neka osoba i da hoće da mi stavi do znanja pred svim gostima i tako me prospe pred svima njima o mom upadljivom gledanju u nju.
Ne, nije se desilo to, nego nešto sasvim suprotno i neočekivano lijepo za mene.
Pogledala me u oči i pitala da li se mi od nekud poznajemo?
Rekoh joj da ne bih rekao da se znamo iiiiiiiii da mi je jako žao što ne znam takvu ljepoticu
Ona mi reče: ‘’Možda sam ja pogriješila, a da slučajno nisi ti (i izgovori moje ime i prezime)?
Ja u šoku, zbog toga što ne znam tu ženu koja zna mene.

Rekoh joj da mi je jako žao što ja nju ne prepoznajem i ako bi mi rekla ime, možda bih se sjetio o kome je riječ, i ujedno joj ponudih da sjedne za moj sto ako već nema nekog ko je čeka.

Sjela je za moj sto, pružila ruku i rekla ‘’hajde da se upoznamo po drugi put, prvi put smo se upoznali kao srednjoškolci na jednom rođendanu kod te i te osobe ako se sjećaš, a ne znam da li se sjećaš das mo se te večeri malo i…. voljeli a isto tako i ljubili-prasnula je u smjeh hahahaha’’

Auuuu sjetih se. Pa ne bih te nikada prepoznao, promjenila si se zaista mnogo, koliko znam bila si crnka a sada si plavuša, a isto tako imala si dugu kosu a sada je nešto kraća a ti sama danas si prava dama a onda si bila mlada djevojka. I tu odsjedosmo dobrih 3 sata razmjenjujući priče o našim životima dugim 20 godina, tačno onoliko koliko se nismo vidjeli a ni čuli.

Zaista je izgledala raskošno u svojoj ljepoti i privlačnosti. Prosto nadmoćno je djelovala njena ljepota, koja je bila moćnija i od moga srca, želja i požude za njom koja se javljala svakog minuta više i više u meni.

Između ostalog mi je rekla da je tu došla prije nekoliko dana na godišnji odmor, da će biti tu na selu kod oca imajke još nekih 7 dana, gdje će sačekati muža da dođe iz Njemačke pa da odu na more.
Pomislih… 7 dana, 7 dana njenog boravka, 7 dana biće 7 dana moje nade…

Nakon ta 3 sata sjedenja, rekla je da mora da krene, da ne brinu njeni kod kuće što je nema i da razmjenimo brojeve telefona kako bi popili još nekad piće dok nije otišla na more pa za Njemačku.
Kad smo razmjenili brojeve, izašao sam sa njom do parking da je ispratim do njenog auta.

Pružila mi je ruku da se pozdravimo, rekoh joj da se nećemo ovde pozdraviti nego na jednom drugom mjestu. Ona se ozari u licu, zatečena mojim riječima i upita me šta mi to znači? ? ? ! ! !
Rekoh joj da takvu ljepoticu neću pustiti da ide sama do svog sela, jer ipak je ona sa mnom bila za stolom i želim da se bezbjedno vrati ocu i majci i prasnuo sam u smjeh hahahaha….
Počela se smijati i ona i rekla da mogu, ali samo do ulaska u selo. Tad sam joj pružio ruku kao znak dogovora.

Njeno selo je bilo na nekih 10 kilometara od mjesta gdje smo mi sjedili. Ali isto tako samo nekih 500 metara je bilo udaljeno sa magistralnog puta, što znači da joj je selo bilo na ‘’asfaltu’’ i samim tim pratnja nikome ne treba u to selo ni u pola noći a kamo li u sred bijela dana.

Rekoh joj da ne vozi baš brzo, nego da vozi polako, jer ću je možda u putu pozvati na telefon, da uspori, stane ili skrene ako ja procjenim da to treba ‘’iz bezbjedonosnih razloga’’, ona se tako slatko i iz duše smijala tim mojim riječima.

Rekla je: možeeee. Može, sve će biti kako kaže moj šef mog obezbjeđenja hahahahaha.

Vozeći se nekih 4, 5 kilometara u pravcu njenog sela, ja sam taj teren poznavao kao svoj džep i znao sam za svako skretanje i proširenje pored magistrale, tako da sam je pozvao i rekao da jako uspori, da na 500 metara ispred nje ima improvizovano proširenje. To jeste da skrene na taj neki improvizovani put i da nakon 100 metara se parkira tu na tom proširenju.

Skrenula je, skrenuo sam i ja, parkirao auto i zamolio je da se parkira tako, da njena bočna, lijeva strana auta bude okrenuta ka magistralnom putu (jako prometna magistrala). To sam namjerno rekao, jer su na bočnim staklima kao i zadnjoj šoferšajbni bila jako, jako crrrrrna stakla tako da se sa strane i od pozadi ništa nije moglo da vidi unutar auta.Malo me čudno gledala, ali me je ipak bez pitanja sve poslušala i auto ugasila

Jas am ušao kod nje i sjeo na suvozačevo mjesto, ona me još čudnije i misterioznije gledala, jer je znala da nisam tek tako sjeo i vrata zatvorio.

Rekoh joj pružajući ruku između naslonjača i njene glave… kako 20 godina prođe i kako prođe 20 godina od te naše kratke strasti i poljubaca. Tako kratko to potraja a tako dugo vremena prođe… Pa bih želio uz tvoje dopuštenje, da osjetim barem na kratko ukus tvojih usana id a ga pamtim cijeloga života, id a ga ne zaboravim kao te mladalačke poljupce iz srednjoškolskih dana.

Neeee, reče kao iz topa. To ne dolazi u obzir. Uozbilji se, jer nismo više ono što smo bili, zreli smo i porodični ljudi. Udata sam, oženjen s ii nikada nisam prevarila muža niti bih to učinila, prema tome, to zaboravi i… molim te izađi da idem kući!
Rekoh joj: ‘’dobro, poštujem tvoje riječi i stavove.

A da li ima nešto što bi ti mogla da ispoštuješ po pitanju mene, maker eto neka sitnica koja tebi ne bi predstavljala ništa a meni bi značila mnogo’’?
Reče mi: ‘’a šta to na primjer, dok ne čujem ne mogu unaprijed reći niti odobriti’’? ? ? ! ! !
Rekoh joj: ‘’na primer meni bi ispunilo dušu zadovoljstvo, ako već mi neda usne, da mi bar dad a je pomazim po koljenima id a barem na prstima i dlanovima nosim te osjećaje te prelijepe žene kada već na usnama ne mogu’’! ! ? ?

Skupi obrve, okrenu glavu od mene kao u revoltu i nakon 10-ak sekundi (kao da se premišljala) reče… slušaj, samo do koljena i koljena pomazi i ništa više niti dalje ne pokušavaj. Eto toliko ti mogu dopustiti mada je i to glupost koju svjesno pravim.

Rekoh joj ne brini ništa, kako ti kažeš dotle če i tako i da bude.


Pošto su joj koljena uveliko sijevala zbog kraće haljine, ja sam spustio ruku na njena jako stisnuta koljena, jako stisnuta da brani mojoj ruci da ih rašire id a možda krenu dublje. Međutim ja sam je mazio po koljenima jako nježno stim što sam prste svoje ruke spustao među njene noge prema listovima, kako bih nju tog straha oslobodio zbog međunožja, a ujedno kako bih je tim nježnim dodirima omekšavao, po malo palio a samim tim i nju otopljavao. Mazeći je tako od koljena do listova, i od listova do koljena, drugom rukom koja je bila iza njenog vrata, njoj sam joj uvijao kosu oko prsti i mazio po vratu. Datog trenutka dok sam od listova joj mazio čarape, prstima sam išao između nogu do koljena, kad sam došao do koljena, t sam počeo polako uvrtati svoje prste, kako bi malo razmakao njena koljena, međutim nisam uložio veliki trud, sama ih je malo razmakla, ali sasvim dovoljno da več moja ruka, prsti i dlan budu među njenim butinama, tik iznad njenih koljena.Nisam odmah htio praviti prodore ka njenom samom međunožju, nego sam je mazio tu po butinama dok ona nije počela tijelom mi odavati i govoriti mnogo toga, počelo joj se tijelo uznemiravati i stresati, a ja sam joj govorio da sklopi oči i uživa ak joj je lijepo. A ako nije, da prekinem id a se rastajemo. Samo me nijemo pogledala, nije ništa rekla i oči je sklopila. A ja sam se pripodigao, i usne svoje na njene stavio i ruku među noge joj dublje gurnuo. Noge je sama još više raširila kao i usne i onda je nastao vatreno-vreli vulkan strasti….

Počeli smo se žestoko ljubiti, tako das u naši sokovi sa naših usana i jezika padali po njenim sisama, koje sam ja razmazivao svojom rukom po njima. A jezikom svojim sam joj kupio karmin sa usana kao i sokove sa njenog jezika, dok sam rukom koja je bila među njenim nogama počeo milovati njenu macu preko čarapa i gaćica.

Počela se grčiti, dupetom miješati, i baš baš sokove iz mace ispustati. Napalila se žestoko kao i ja, mada je svoju jednu ruku držala među svojim nogama, braneći mi da joj zavučem ruku ispod čarapa i gaćica, da joj ne ulazim u macu. Nisam uopšte se ni napinjao da joj prstima dođem i uđem u macu, jer sam znao da mogu in a drugi način je napaliti i zadovoljiti i u svakom smislu ispuniti. Tako sam je samo mazio po maci preko čarapa i gaćica, gurajući prst-dva preko njih u nju, tako das u joj gaćice i čarape blago parale poi u maci id a je to nadraživalo i palilo mnogo, dok sam je žestoko ljubio i sise sisao i bradavice grickao.

Onda sam joj baš jače gurnuo dva prsta u macu preko čarapa koje su bile jako mokre od sokova njene mace, tako das am na vrhovima prstiju osjetio das u jagodice mojih prsti u njenoj maci zajedno sa njenim gaćicama i čarapama, i onda sam počeo i jače i grublje i brže da joj mazim macu i klitoris sa nabijenim jezikom duboko u njena usta.

A onda je jako zastenjala i jako se počela stresati, jer je tada počela svršavati. Svršavala je dugo i jako i vrištala još jače. Jas am klekao na pod auta kao bih gledao kako bijela bujica njenih sokova se probija kroz njene crne čarape a koju je i ona sama u strasti razmazivala po čarapama, jer je sama zavukla prste u gaćice i počela se samozadovoljavati dok svršava. Bio je to prelijep prizor kada gledaš bijelu, gustu bujicu koja se probija kroz njene crne čarape.

Kad je svršila i sebi došla, pitah je/rekoh joj: ‘’Eto damo, jeli šta boljelo, jeli ti bilo lijepo, jesi li koga prevarila, jesi li sebe i mene zadovoljila’’? Reče… jooooj ne pitaj me ništa, samo znam da mi je bilo neopisivo.
A ja joj rekoh… jebana nisi, muža prevarila nisi, a zadovoljena jesi kao što sam zadovoljen i ja.

Eto vidiš kako neke stvari mogu da nas seksualno zadovolje a da ne bude seksa. Nije sve u seksu, ima mnogo toga više u strasti gdje se može uživati nego u samom seksu.

A sad pošto žuriš kući, idi pa ćemo se čuti, to joj rekoh. A ona mene pita šta ću ja ovako napaljen is a njim tako nabreklim?
Rekoh joj: ‘’ja ću tebe nešto pitati, a tvoj odgovor meni će ujedno biti odgovor i tebi šta ću ja’’ Reče, pitaj.
Da li bi željela da mi ga izdrkap među tvoje noge naspram tvoje mace id a ti svršim po međunožju gdje su potekli i tvoji sokovi iz mace?
Ništa mi nije rekla, nego je sama rukom mi šlic otkopčela, ja sam klekao na sjedište, i ona mi ga je drkala i izdrkala među svoje noge, među koje sam joj istresao više mlazova guste sperme koje je prosto pobijelila njene crne čarape među njenim nogama.Kad sam joj svršio među noge i obrisao ga o njene butane, pitala me a šta ću sad ja sa ovom tvojom silnom sperrmom?
Rekoh joj… ja odoh a ti se u tom slatkom problem ili slatkoj nedoumici odluči šta ćeš sa njom.
A kad dođem kući, pozvaću ted a mi kažeš šta si uradila.
Poljubio sam je, zatvorio vrata, sjeo u auto i otišao kući.

Nakon nekih sat i po me pozvala i saopštila šta je uradila: ‘’Kad si ti otišao, tvoja sperma je još uvijek bila vrela kao i moja maca. A i ja sam bila jako vrela, pa sam tvoju spermu iskoristila za rarmazivanje po čarapama naspram moje mace i tako ujedno se dodirivala po njoj, i mazila sam se sve dok moje čarape nisu upile tvoju spermu id ok nisam po drugi put u roku od pola sata svršila…! ! ! ! !

(sve žene koje moje priče pale, ako žele da i njih palim lično kroz prepiske, mogu da mi se jave na –mejl- adresu DINAMITZADINAMITNU MANKY GMAIL TACKA COM).

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija