Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slučajnost

Bilo je ljeto, sjedio sam ispred svoje kuće i sunčao se. Ispred moje kuće prolaze neka žena oko četrdsetak godina i neka mlada djevojka oko dvadesetak godina.
Gledali su nešto na mobitelu, te pitale mene , gdje se nalazi jedna trgovina obuće i odjeće.
Rekao sam im da nije ovdje, da se nalazi skroz drugdje. Na što će ona da joj Gps pokazuje da se ovdje negdje nalazi. Rekao sam, gospođo cijeli život ovdje živim i znam gdje se šta nalazi. No ona opet po svome , ona želi provjeriti sada kada je već tu , da li je zbilja tu ta trgovina koju traže.
Umorio sam se , objašnjavajući joj ali i dalje pokušavam biti ljubazan. Nije bilo teško zaključiti da su to Majka i kćer. Jedna i druga su bile top. Kćer je bila plavuša oko 165 cm , nosila je neki sporski crveni šorc na sebi .

Držala je ruke na kukovima , i povremeno zabacivala svoju plavu kosu , koja je sjajila na suncu. Kao da je zavodila. Dok je Majka bila napor ali dobar milf , crne kovrčave kose i kratki jeans šorc na sebi.
Znate šta gospođo , moram prema gradu pa vas mogu odbaciti to te trgovine ako želite.
Ona će na to , joj hvala ti , hodamo več dva sata , baš vam hvala.
Mama je sjela na suvozačevo mjesto dok je kčer sjela iza . Dok smo se vozili morali smo nešto pričati, upitali me da li imam curu , i da li mi se sviđa njezina kčer.
Rekao sam da mi se sviđa, bilo joj je drago , ali i njezinoj kčeri također . Pa je tako i kćer rekla da joj se sviđam.
Odjedanput majka je stavila ruku na moje bedro , bacila neku foru o nešto vezi mene i njezine kčeri. A onda stavila je ruku na moj kurac.

OSjetila je nešto da skače , nije na to prešutila.
OHO reče ona, ima tu nešto za nju a možda još za nekog? možda za mene?
Došli smo do trgovine , parkirao sam auto na parkingu od te trgovine. Nisu htjele izači, moramo ti se nekako odužiti , mama mi je otkopčala šlic i stavila kurac usta.
Mmm rekla je, kćer je samo gledala , a zatim prešla na suvozačevo sjedalo sjela na mamu.
Mama je uhvatila moj kurac za korjen, dok ga je njezina kčer stavljala usta i pušila.
Joj vidjeti će nas netko, ma tko te ima vidjeti u ovoj vukojebini reče mama. A onda ga ona ubaci usta i počne pušiti .
Ja sam počeo maziti rukom picu njezine kćeri. Uvukao sam lagano ispod šorca, bila je tako vlažana.
Hoćeš li sjetsi na njegovu kitu , upitala je kčer. Oh da rekla je, skinula je šorc i krenula da sjedne na njega , dok je mama držala kurac ravno kako bi naciljali njenu picu.


Budi oprezan kaže mama , nemoj svršiti u nju. Počela je da skače na njega , mama je njezine sise lagano počela da mazi. Još je jedanput mene upozorila da ne svršim u nju.
Pica joj je bila jako uska, osjetio sam kako udara u picine zidove. Je li uživaš srečo upitala je mama svoju djevojčicu , i dok je kcer naskakala , mama je mazila njezinu picu i moju kitu.
Cijelo je vrijeme je nešto pričala , što je mene više i više napaljivalo. Pogledala je u mene , vdijela da se grčim i zatvaram oči.
Silazi s njega svršit če kaže mama, uzela je moj kurac , usmjerila prema svome licu a ja sam počeo svršavati po maminom licu. Razmazala je spermu po svome licu a potom svojim rukama naamazala lice od svoje kčeri.
Uzela je moj kurac , koji je već bio mlitav i uljepljen od sperme, Uhvatila ga ponovo za korjen i rekla svojoj kčeri da lizne glavić.

Na što je kčer to i uradila liznila je , i svidio joj se okus.
Je li sada idete u trgovinu upitao sam, na što će majka da , ali nečeš nas se još riješiti.
Tražimo apartman , predpostavljamo da ti imaš, imam naravno govorim ja, eto vidiš mi smo gosti . Sačekaj nas tu pa ćemo se dogovoriti.
Rekao sam im vas se čovjek zaista ne možete riješiti .. Nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija