Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Službeni put

Radim u privatnom sektoru. Moja firma se bavi izradom softvera i pristojno zarađujem.

Oženjen sam nekih dvadesetak godina. Moja supruga je brineta, visoka oko stoosamdeset cm. Iako je rodila dvoje dece još uvek izgleda veoma zgodno, čak bi se moglo reći izazovno. Obožava da se oblači izazovno. Dekolte ili kraća haljina, dovoljno seksi ali u granicama ukusa. Svesna svoje lepote i manekenskog izgleda gde god se pojavi izaziva pažnju. Naš seks je redovan i kvalitetan. Obožava oralni seks, naročito da ga prima, što nije ni čudno.

Na raznim mestima smo imali seks.

Otkad su nam deca porasla imamo više vremena za sebe.

Tako je bilo i prošle nedelje kad smo otišli u Sarajevo na neki simpozijum. Tačnije, bili smo smešteni u jednoj vili na Jahorina.

U ovo doba godine, za razliku od zima, taj deo sveta je za pravi odmor, a i za puno seksa u miru i tišini.

U petak smo došli i smestili u vilu. Otišli smo na večeru i u povratku u šetnji mazili jedno drugo kao pre dvadeset godina.

Došli smo u vilu. Otišli na kupanje u veliki jaccuzi.

Pored se nalazio sto za masažu. Moja supruga je posle kupanja legla na stomak, onako gola. Blago je raširila noge. Ja, takođe go, počeo sam da ja masiram lagano od ramena pa po leđima i nogama. Spuštajući ruke preko njenog okruglog dupeta koristio sam priliku da lagano dodirujem njenu mačkicu. Nakon određenog vremena okrenula se na leđa. Njene još uvek uspravne grudi, neka četvorka, prosto su izazivale. Privukao sam usta i počeo lagano ljubiti njene već nabrekle bradavice. Počela je ubrzano da diše i lagano stenje. Kad sam video da je uzbuđena do te mere da joj treba staviti kurac i jebati je, popeo sam se na što podigao joj noge i počeo da je obrađujem.

Vrištala je od sreće i zadovoljstva. Nakon nekih desetak minuta rekla je da joj obradim mačkicu ustima. To je bio signal da pređemo u našu spavaću sobu.

Legla je na krevet i raširila noge. Njena mačkica, sa kratkim dlačicama, još uvek vlažna, očekivala je moj jezik i prste. Kao i uvek, stimulaciju klitorisa je najbolji način ženskog orgazma. Sišao sam, lizao i ljubio klitoris moje drage koja se uvijala od zadovoljstva. Dva prsta su joj bila u mačkici i u jednakom ritmu klizila napred nazad.

Tražila je da joj ga ponovo stavim. Poslušao sam je i gurnuo sam svojih osamnaest cm. Ubrzo je svršila, a i ja.

Dok smo ležali, pala mi je na pamet jedna ideja. Poželeo sam da joj ponovo ljubim mačkicu, ali sam se setio da bih mogao koristiti i jednu od igračaka koje redovno nosimo sa sobom. Nisam joj ništa rekao. Ustao sam i pošto je bilo ugašeno svetlo dohvatio dildo koji je bio deblji i veći od mog kurca.

Legao sam joj između nogu i počeo daljoj ližem klitoris ponovo. Rekao sam joj da se samo opusti. Nakon ponovne stimulaciju klitorisa, stavio sam joj jedan, A onda i drugi prst. Počela se da se ponovo uvija. Nastavio sam da joj ljubim i mazim klitoris, A lagano sam izvukao prste i stavio dildo u nju. Taj dildo je bio iznenađenje za moju dragu. Samo je upitala šta je to. Rekao sam joj samo da se opusti i uživa. U jednakom ritmu sam sad ubacivao veliki debeli dildo a moja draga je počela da vrišti i viče, toooo, uuuuuuh. Nikada pre nije toliko vrištala.
Kako je dildo ubrzavao sve je bila glasnija.

Ubrzo je svršila uz takav vrisak da je sreća što je vila usamljena.

Nakon par minuta me je poljubila i rekla da će mi se sutra odužiti za odlično veče.

Odgovorio sam da mi se može odužiti i odmah.

Spustila se do mog i počela da prelazi rukom preko kurca. U trnu se ponovo podigao. Kao i uvek igrala se prvo sa glavićem, a onda i sa jajima. Lagano je stavljala moj ponos u usta. Lizala ga je tako stručno sa donje strane da sam osetio da ću ponovo da svršim. Onda ga je celog stavila u u. Upozorio sam je da ću da svršim. Izvadila ga je i nastavila stimulaciju rukom. Kad sam svršio, isprskao sam je po licu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija