Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Službeni put

Ocjena: 5

Nedavno sam morao na službeni put u glavni grad gdje uvijek odsedam u jednom slatkom hostelčiću. Kako se u njemu osjećam već odavno kao kod kuće nije bilo potrebe da me uvode u proceduru pa sam se samo uputio u sobu. Kao i obično bez puno galame sam se uvukao u sobu i raspremio pa legao na krevet malo predahnuti nakon putovanja. Nije dugo prošlo i čuo sam iz susjedne sobe uzdahe i jecaje strastvenog seksa. Nisam ni slutio koliko je mladi par uživao u svojim vratolomijama dok nisam izašao na terasicu zapaliti cigaretu. Tada sam proz otvoreni prozor vidio vitku plavušu obrijane pičkice kako leži na leđima s nogama privućenim na sise kako hvata dah dok ju dečko nabija iz sve snage. Samo ga je grlila i strastveno s jebačkim pogledom izazivala da je rastura.

Bez obzira na sve sjeo sam se na jednu stolicu tako da me ne vide, ali i da ih mogu promatrati. U jednom je trenutku cura zajahala dečka i u brzom ritmu gutala njegov već dobrahno uzdignuti kurac koji je jedva čekao eksplodirati. Nisam mogao izdržati pa sam se skinuo i počeo ga lagano maziti pa se kurac ubrzo dignuo u nebesa. Tada se cura okrenula prema prozoru i naguzila paq ju je dečko iz sve snage naguzio kao da sutra ne postoji. Cura je vrištala od užitka i gledala prema meni. Iako me primjetila samo se nasmijala i još je slađe stenjala što me izazvalo da se i dalje igram s kurcem. Davala je dso znanja dečku da je još jače i brze jebe u guzu dok su joj sise skakutale naprijed nazad.

Njen je dečko ubrzo snažno svršio i samo se bacio na krevet kako bi došao do zraka. Tada se cura dignula iz kreveta i po prvi put vidio njeno vitko, seksi i jebozovno tijelo koje je još više privlačilo na polumraku sobe. Nije see dala smesti pa je došla onako gola i znojna do mene sjela mi u krilo i rekla mi da se zove Meri. Šapnuo sam joj da se zove Jan i počeo je milovarti. Kako sam bio već dobrahno napaljen nije mi trebalo dugo da je smjestim na kurac i onako u sjedećem položaju ga miješa i uzdiše. Samo se naslonila na mene i jecala jebi me jebi me. Ubrzo se digla i klenula pred mene do je gutala pohotno kurac. U to vrijeme se pojavio njen dečko i straga se zabio u nju iz sve snage. Cura nije znala što ju je snašlo samo je stenjala i otvorenih očiju u čudu uživala u sendviču.

Ponovno mi je sjela u krilo naslponila se na mene i uzela kurac u guzu. Za to vrijeme ju je dečko nabio u pičkicu i u duetu smo je jebali dok mi je sa stenjanjem svršavala pored uha. Prvi put u životu sam doživio da se cura tresla od svršavanja i molila da ne prestajemo s jebanjem. Te su mi riječi zvučale kao slatka naredba jer sam je u tom trenutku dignuo i odveo u sobu na krevet gdje je legla na trbuh i s jakim uzdahom uzela moj kurac u guzu. Kad sam bio pri svršavanju samo sam je okrenuo na leđa podignuo noge na ramena i s bezobraznim je pogledom nastavio jebati u guzu. , Svršavao sam u nju jako obilno što ju je jako iznenadilo, ali i dodatno napalilo pa je uskoro i ona počela svršavati.

Kad smo došli do zraka legli smo na krevet, dečko joj je počeo lizati obrijanu pičkicu, a ja je mazio po cijelom tijelu. Lizao sam joj vrat i uši, mazio sise dok joj je dečko trpao tri prsta u pičkicu. Rastvorila je noge koliko je mogla i počela psovati i vrištati od ponovnog svršavanja. Na kraju se samo opustila i sa smješkom na licu rekla sjebali ste me do kraja.

Međutim, nisam mogao samo tako otići i natjerao sam je da mi ga puši u pozi 69. Iako vidno umorna pušila ga je kao da sutra ne postoji i dopustila mi da joj šaram po pičkici i guzi. Nisam izdržao pa sam joj otvorio pičkicu koliko je Meri dopustila i počeo joj gurati tri prsta unutra. Nedugo zatim sam joj uspio staviti i cijelu ruku što je kod nje dovelo do skrtanja i njene su tekućine u slapovima padale po meni. Da mi se oduži Meri je počela s jakim nadrkavanjem kurca i onda ga strpala u usta kad sam počeo svršavati. Okrenula se i kurvinskim pogledom se oblizivala kao kurvica.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina