Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Službeni put

Nedavno sam morao na službeni put u glavni grad gdje uvijek odsedam u jednom slatkom hostelčiću. Kako se u njemu osjećam već odavno kao kod kuće nije bilo potrebe da me uvode u proceduru pa sam se samo uputio u sobu. Kao i obično bez puno galame sam se uvukao u sobu i raspremio pa legao na krevet malo predahnuti nakon putovanja. Nije dugo prošlo i čuo sam iz susjedne sobe uzdahe i jecaje strastvenog seksa. Nisam ni slutio koliko je mladi par uživao u svojim vratolomijama dok nisam izašao na terasicu zapaliti cigaretu. Tada sam proz otvoreni prozor vidio vitku plavušu obrijane pičkice kako leži na leđima s nogama privućenim na sise kako hvata dah dok ju dečko nabija iz sve snage. Samo ga je grlila i strastveno s jebačkim pogledom izazivala da je rastura.

Bez obzira na sve sjeo sam se na jednu stolicu tako da me ne vide, ali i da ih mogu promatrati. U jednom je trenutku cura zajahala dečka i u brzom ritmu gutala njegov već dobrahno uzdignuti kurac koji je jedva čekao eksplodirati. Nisam mogao izdržati pa sam se skinuo i počeo ga lagano maziti pa se kurac ubrzo dignuo u nebesa. Tada se cura okrenula prema prozoru i naguzila paq ju je dečko iz sve snage naguzio kao da sutra ne postoji. Cura je vrištala od užitka i gledala prema meni. Iako me primjetila samo se nasmijala i još je slađe stenjala što me izazvalo da se i dalje igram s kurcem. Davala je dso znanja dečku da je još jače i brze jebe u guzu dok su joj sise skakutale naprijed nazad.

Njen je dečko ubrzo snažno svršio i samo se bacio na krevet kako bi došao do zraka. Tada se cura dignula iz kreveta i po prvi put vidio njeno vitko, seksi i jebozovno tijelo koje je još više privlačilo na polumraku sobe. Nije see dala smesti pa je došla onako gola i znojna do mene sjela mi u krilo i rekla mi da se zove Meri. Šapnuo sam joj da se zove Jan i počeo je milovarti. Kako sam bio već dobrahno napaljen nije mi trebalo dugo da je smjestim na kurac i onako u sjedećem položaju ga miješa i uzdiše. Samo se naslonila na mene i jecala jebi me jebi me. Ubrzo se digla i klenula pred mene do je gutala pohotno kurac. U to vrijeme se pojavio njen dečko i straga se zabio u nju iz sve snage. Cura nije znala što ju je snašlo samo je stenjala i otvorenih očiju u čudu uživala u sendviču.

Ponovno mi je sjela u krilo naslponila se na mene i uzela kurac u guzu. Za to vrijeme ju je dečko nabio u pičkicu i u duetu smo je jebali dok mi je sa stenjanjem svršavala pored uha. Prvi put u životu sam doživio da se cura tresla od svršavanja i molila da ne prestajemo s jebanjem. Te su mi riječi zvučale kao slatka naredba jer sam je u tom trenutku dignuo i odveo u sobu na krevet gdje je legla na trbuh i s jakim uzdahom uzela moj kurac u guzu. Kad sam bio pri svršavanju samo sam je okrenuo na leđa podignuo noge na ramena i s bezobraznim je pogledom nastavio jebati u guzu. , Svršavao sam u nju jako obilno što ju je jako iznenadilo, ali i dodatno napalilo pa je uskoro i ona počela svršavati.

Kad smo došli do zraka legli smo na krevet, dečko joj je počeo lizati obrijanu pičkicu, a ja je mazio po cijelom tijelu. Lizao sam joj vrat i uši, mazio sise dok joj je dečko trpao tri prsta u pičkicu. Rastvorila je noge koliko je mogla i počela psovati i vrištati od ponovnog svršavanja. Na kraju se samo opustila i sa smješkom na licu rekla sjebali ste me do kraja.

Međutim, nisam mogao samo tako otići i natjerao sam je da mi ga puši u pozi 69. Iako vidno umorna pušila ga je kao da sutra ne postoji i dopustila mi da joj šaram po pičkici i guzi. Nisam izdržao pa sam joj otvorio pičkicu koliko je Meri dopustila i počeo joj gurati tri prsta unutra. Nedugo zatim sam joj uspio staviti i cijelu ruku što je kod nje dovelo do skrtanja i njene su tekućine u slapovima padale po meni. Da mi se oduži Meri je počela s jakim nadrkavanjem kurca i onda ga strpala u usta kad sam počeo svršavati. Okrenula se i kurvinskim pogledom se oblizivala kao kurvica.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija