Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Snaha za pet 2

Pola sata nakon našeg okršaja stigli su Vinka i Bruno. Jelena i ja smo se ponašali kao da se ništa nije desilo. Ja sam bio izvaljen na ležaljci uz bazen, a Jelena je preslagivala one haljine koje je donijela, pa kad su Vinka i Bruno stigli riješile su se Brune i njih dvije se upustile u raspravu oko haljine.

Bruno mi se pridružio kod bazena i malo smo popričali o odijelu, te minje pokazao slike na mobu gdje ga je mama snimila u odijelu. Ostatak dana je prošao mirno, pa su Bruno i Jelena otišli kod njenih da ona odnese one haljine, inače, izabrala je svjetloplavu jer joj paše uz oči i Brunino odijelo. Vinka i ja smo ostali sami, pa smo rano večerali, a onda se izvalili na terasi. Nešto kasnije su stigli Bruno i Jelena, pa su nam se pridružili na terasi, te smo mirno razgovarali i pijuckali vino, a onda se izgubili u kuću na spavanje. Prije nego se Jelena popela na kat šapnula mi je:

- Ono je bilo samo uvertira, svidjelo mi se.. -te me je pomazila po kurcu i otišla za Brunom na kat.

Kasnije sam ležao u krevetu i razmišljao o svemu dok je Vinka spavala iscrpljena od hodanja po trgovinam sa Brunom. U jednom trenu sam začuo ciku, pa sam tiho izašao na hodnik i čuo Jelenino stenjanje iz sobe i Brunu kako ju utišava dok joj ga je, kako sam zaključio po zvukovima, uguravao s guza. Osjetio sam mali žalac ljubomore, ali sam se samo sam sebi nasmješio i vratio u krevet, te zaspao sa mislima na Jelenine sise i pičkicu.

Naredna dva dana se ništa nije događalo, ali onda sam jedno popodne ostao sam kod kuće. Vinka i Bruno su otišli na sastanak sa Jeleninim roditeljima u jedan hotel da utanače sve oko večere i smještaja gostiju koji nisu odavde. Jelena je bila na fakultetu, a ja sam imao majstore cijeli dan. Završili su nekih pola sata kako su moji otišli, pa sam razmišljao da li da odem za njima, ali sam se odlučio otuširati i malo odmoriti. Ionako ja sve plaćam pa će Vinka voditi računa o svemu.
Bio sam pod tušem i kad sam izašao gol van u kupaonici je bila Jelena, potpuno gola. Malo sam zastao, a onda ju upitao:

- Šta ti nisi na fakultetu?
- Bila sam, ali sam znala da Brune i Vinke neće biti sada doma pa sam došla ranije. -gledala me pohotno, pa nastavila- Rekla sam da nismo još gotovi.

Prišla mi je i čućnula ispred mene, te uzela moj kurac i počela ga pušiti. Ubrzo je bio tvrd i spreman za njenu mladu pičkicu. Pustila ga je i naslonila se na veš mašinu izbacivši guzu prema meni. Stao sam iza nje i namjestio kurac u njenu pičkicu, te ga gurnuo odmah do kraja, jer sam znao da tako voli. Zastenjala je, ali je odmah počela ići meni u susret. Primio sam ju za bokove i počeo ju jebati. Stenjala je dok sam ju punio svojim kurcem, ali je željela da ju jebem i stalno je tražila jače i brže jebanje. Nisam posustajao i jebao sam ju žestoko, a onda sam osjetio da ću svršiti i zabio sam ga još parbputa do kraja i počeo ju puniti spermom. Zadovoljno je prela dok joj je sperma ulazila u pičkicu. Izvukao sam kurac iz nje, a ona se odmah okrenula i počela mi lizati kurac, te ga je ubrzo očistila od sperme. Zatim me je povela do njihove spavaće sobe i legla na krevet raširivši noge. Pozvala me prstom:

- Hajde, želim još te sperme u svojoj pički..

Prišao sam joj i kleknuo između njenih nogu, te namjestio kurac ponovo između njenih usmina koje nisu bile tako velike kao kod Vinke, te ga odmah gurnuo do kraja unutra. Odmah me obgrlila nogama, pa smo se malo ljubili, a ja sam joj masirao sise jednom rukom dok sam drugom bio oslonjen na krevet. Osjetio sam kako svojim vaginalnim mišićima stišće moj kurac u svojoj pički, kao da ga cijedi, pa sam ju počeo jebati. Isprva polako, ali sam postepeno ubrzavo tempo.

Stenjala je ispod mene dok sam ju jebao gurajući kurac do kraja u nju. Bila je nezasitna i samo je željela da joj punim pičkicu u nedogled. Ali imao sam i ja svojih limita, pogotovo nakon napornog radnog dana sa majstorima. Malo je duže trajalo, ali sam nakon dvadesetak minuta napokon svršio u njenu pičkicu i nakon nekoliko trzaja napokon istresao svoja jaja u nju. Izvalio sam se na krevetu i rekao:

- Ne mogu više.. barem ne danas..
- Bez brige.. -rekla je sa smješkom- .. ima još dana i vremena za nastavak.

Dala mi je sočan poljubac, a ja sam otišao ponovo pod tuš, te na terasu sa bocom hladnog vina i par čaša. Ona je dotle promjenila posteljinu koju smo namočili našim sokovima.

Ovo se nastavilo i dalje, te traje i danas. Iako je u drugom stanju i dalje se pojebemo, normalno kad mi nema žene i njenog muža, tj mog sina. I dalje je pohotna, a neki dan minje rekla da će me jebati i kad ću morati popiti koju Viagru da se digne. Na moje zadovoljstvo, barem neće varati mog sina sa nekim drugim, jer sve ostaje u familiji.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija