Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Snježina kćer Lana

Sinoćnji sex sa Snježom bio je ponovno žestok i savršen. milf">Milfara je bila jako napaljena i željna da je brutalno izjebem pa sam i njoj i sebi priuštio nezaboravnu jebačinu. Ovaj nedjeljni dan proveo sam na plaži opuštajući se u moru a poslije toga u predvečerje otišao sam do grada na piće. Dok sam šetao iz jednog kafića začuo sam kako netko doziva moje ime. Pogledao sam, bila je to Lana, Snježina kći koju sam jutros upoznao za doručkom. Sjedila je sa prijateljicom i pozvala me da im se pridružim, naravno poziv sam sa zadovoljstvom prihvatio i bilo mi je izuzetno ugodno u takvom lijepom društvu.

Malo smo se zezali, smijali kao da se znamo godinama a poslije par koktela otišli smo na pizzu i završnicu noći proveli u koktel baru. Na odlasku kući Lana je rekla prijateljici da ću je ja odvest kući jer ionako sam gost u apartmanu njene mame pa idemo u istom pravcu. Na povratku kući valjda i zbog alkohola opustili smo se i počeli o svemu pričati. Rekla mi je da se mlada udala , da ima sedmogodišnju kćer itd. Kad smo se dotakli teme sexa, onako razočarano govorila je da je muž skoro više ne dotiće.

Rekao sam -" ne mogu vjerovat, izgledaš savršeno" na to je uzvratila -"a izgleda nakon osam godina braka dođe kod nekih parova do zasićenja" moj odgovor bio je -"iskreno nije mi jasno, bomba si, nema muškarca koji se za tobom večeras nije okrenuo". Došavši pred kuću mislio sam se oprostiti ali me Lana preduhitrila pribila uz ulazna vrata i zažvalila me. Uzvratio sam poljupcem i dok smo se hvatali prišapnula mi je -" želim da me izjebeš kao moju mamu. Lagano sam bio šokiran njenim riječima zaustavio je i pitao o čemu priča.

Nasmijala se i rekla -" ajde ne pravi se da ne znaš, mama mi je poput najbolje prijateljice, o svemu pričamo, pa mi je rekla da si je tako dobro izjebao da bolji sex nije nikad imala". Ne znam jel od alkohola ili čega već ali njene riječi su me napalile. Uzeo sam je za ruku i uveo u apartman. Ljubeći se skidali smo odjeću sa sebe. Ubrzo je Lana ostala samo u tangama pa sam je položio na krevet. Odmah sam počeo ljubiti i lizati njene lijepe sise. Bradavice su joj se brzo ukrutile pa sam uživao grickati ih zubićima.

Ajme kako je lijepo mirisala. Jezikom sam klizao njenim tijelom pa preko stomčića došao do njenih tangica. Lagano sam je jezikom preko gačica lizno po mačkici. Tad je rekla -"skini mi tangice i poliži pičku, gorim sva". Skinuo sam ih i počeo lizat njenu mokru i vruću pičku. Prodirao sam duboko, izluđivao je jezikom a ona je stenjala dahtala i uživala. Tad sam jezikom prešao preko dobro nabubrenog klitića, namjestio usne na njega i počeo ga usisavat, dva prsta gurno sam u njenu pičku.

Brzo je počela svršavat a ja sam izvadio prste i polizao ih da osjetim okus njenih sokića. Onda je rekla-"okreni se na leđa hoću da ti obradim kurac". Spustila se dolje izvukla ga iz bokserica i izustila -"aaah kakvu dobru kurčinu imaš" i stavila ga u usta. Počela ga je žestoko pušiti, oblizivati, cuclati glavić pa se spuštala do jaja sisala ih pa nazad do vrha. Znala ga je jako dobro obrađivat, osjetilo se da je željna kurca. Ubrzo mi je kurac bio tvrd ko kamen spreman za Laninu pičku.

Polegao sam je, podigao joj noge, nagnuo se prema naprijed namjestio kurac na rupicu i prodro unutra. Odmah je počela glasno stenjat uz riječi-"hoću da me jebeš jako i žestoko da mi puca pička" zatvorila je oči i prepustila se strastima. Kurac mi je klizio u njenoj pički, sve jače i žešće zakucavao sam ga do kraja. Nakon nekoliko minuta promijenio sam pozu. Podigao sam Lanu okrenuo je, naguzio i zguza je počeo svom snagom jebati. Sad je već vrištala jer sam je žestoko ubijao kurcom.

-" aaaa toooo, aaaaa kako je dobro" povremeno bi govorila uz vriskove. Naposljetku počela je svršavat na kurcu i rekla da joj napunim pičku. I dalje sam žestoko razbucavao njenu pičku pa došao do vrhunca i obilje sperme istresao u nju. Uhhh izvadio sam ga, Lana se okrenula strasno me poljubila i rekla -"bilo je savršeno, baš ono što mi je trebalo nakon ne znam koliko vremena" pa se spustila i bacila na lizanje njenih sokića i moje sperme sa zamazanog kurca. Nakon tuširanja legli smo u krevet.

Tad mi je priznala da se tako napalila kad joj je mama Snježa ispričala kako sam je razvalio kurcom da je samo tražila načina da dođe u posjet za vikend i da nađe način da i nju tako izjebem. Ujutro me probudilo njeno lickanje kurca. Rekla je da želi i jutarnju jebačinu. Naravno ispunio sam joj želju, to jutro je bila dobro izjebana i sretno otišla svojoj kući. A ja sam prije odlaska iz Istre još jednom razvalio gazdaricu Snježu .. .. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija