Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Snježna idila

Nisam baš ljubitelj snijega, ali kad je već tu iskoristim ga za skijanje sa ekipom. Tako je bilo i ove godine, tradicionalno Italija i Ravascletto, punih sedam dana guštanja na skijama. Standardna ekipa, od tri para, te Martina i ja, a od ovaj put i Jelena. Inače, Martina i ja nismo bili par, znali smo se od srednje škole, a ona je ove godine prekinula sa dugogodišnjim dečkom, pa je sad išla sama. Jelena je inače bila frendica od Martine i Blanke, koja je bila cura od Ivana, mog kolege sa faksa.

I tako smo iznajmili kombi i uputili se u Italiju. Uobičajena zajebancija koju je Jelena tek polako shvaćala, ali smo skužili da je jako vickasta i genijalna za društvo. Brzo smo se skompali, pa smo se nekako Martina, ona i ja družili prva dva dana. Kako smo iznajmili jednu od onih predivnih planinskih kućica, tako smo imali brdo prostora, a pošto je meni bio rođendan napravili smo malu feštu i sad se jelo, pilo, pjevalo i zajebavalo do duboko u noć, a onda se svi polako povukli na spavanje osim mene, Martine i Jelene. Ja sam pokupio smeće i prazne boce i čaše, te sve odnio van u kantu za smeće čudeći se kako sam uspio ostati dovoljno trijezan, jer to mi se nikad nije dešavalo.

Vratiši se unutra skoro sam pao na guzicu. Martina i Jelena su se ljubile i mazile, a Martinina ruka je bila ispod Jelenine suknje i mogao sam samo zamišljati gdje su njeni prsti. Stajao sam tiho i gledao kako se ljube i miluju, dok mi se kurac u gaćama dizao i postajao sve tvrđi, a moje gaće premale. Imao sam solidan kurac od 23 centimetra, te sa širokim glavićem, kao rođen za ženske pičke, kako se jednom izrazila moja bivša, kojoj moj kurac nije bio dovoljan već je mene zamijenila sa dvojicom kolega sa posla, istovremeno, naravno.
I tako sam sad stajao u tišini uživajući u prizoru ispred mene koji nikad nisam doživio uživo. Taman je Jelena izvukla Martinine solidne trojke iz grudnjaka kad su me primjetile, a onda se pogledale i nasmijale, te me pozvale k sebi. Stajao sam tren ili dva, a onda se stvorio na trosjedu između njih dvije. Za tren su bile na meni i ni sam nisam znao koju ljubim, crvenokosu Jelenu ili plavu Martinu. Onda sam osjetio njihove ruke na mom napetom kurcu, a zatim i šapat Martine na mom uhu:

- Ovo će ti biti najbolji poklon za rođendan odavno.. .
- Ohhh da.. -uspio sam reći prije nego su mi Jelenine usne zatvorile moje.

Zatim je moj kurac bio van hlača i njih dvije su se bacile na njega. Čuo sam uzdahe dok su ga lizale i hvalile veličinu. Zatim je Jasna prepustila moj kurac Martininim usnama, a ona je skinula svoje gaćice i stavila mi ih na nos, pa sam stavio ruku među njene noge i trljao joj malo već mokru pičku, a onda je odmakla Martinu i popela mi se u krilo, te se nasadila na moj kurac. Oslonila mi se na ramena i počela se nabijati na mene. Uto je Martina nestala, a onda sam osjetio njenu dugu kosu na svjim golim butinama i njene prste na svojim jajima, te vrele usne na mjestu gdje su se spajali moj kurac i Jelenina pička. Mislio sam da bi me ovo moglo dovesti do preuranjenog orgazma, ali su njih dvije znale šta rade, pa je Martina stisla korijen mog kurca gurnuvši jedan prst u Jeleninu guzu i ova kao da je podivljala na meni. Nakon dvije minute je počela svršavati, a Martininu ruku su zalili njeni sokovi. Zatim se Martina popela na mene, jer se u međuvremenu riješila svojih tajica, pa se sa svojom uskom pičkom nasadila na mene, a prije nego je počela sa nabijanjem samo je rekla tiho:

- U mene možeš svršavati, bez ikakave brige..

Nakon toga je započela svoj rodeo i nisam izdržao ni par minuta kad sam počeo svršavati u njenu pičku. Praznio sam se dugo jer već dugo nisam ništa posebno pojebao, a Martina je bila oduševljena mojim svršavanjem. Digla se sa mene i sad su se njih dvije bacile na moj kurac, te ga oblizale od sperme i njihovih sokova, a onda se Martina naprčila i Jelena se bacila na lizanje njene pičke dok je ova samo stenjala, a ja iskoristio priliku i gurnuo kurac Martini u usta. Nije imala ništa protiv toga, a ni moj kurac također. Zatim je Jelena predložila da se prebacimo kod njih u sobu, pošto su one najdalje na kraju hodnika.

Pokupili smo svoje stvari, a ja sam samo navukao gaće dok mi je kurac virio iz njih i pokrio sam ga majicom. Ubrzo smo bili u sobi i sad mi se ponovo Martina koja je skinula sve sa sebe, pa sam vidio da ima potpuno obrijanu pičku, baš kao i Jelena, nabila na kurac dok je Jelena sjela na moje lice i sad sam ja nju lizao dok su si one ljubile međusobno sise i usne. Martina je onda pustila Jelenine sise, podigla si noge i sad se nabijala na mene, a Jelena se spustila niže kako bi mogle lizati kurac koji je ulazio i izlazio iz Martinine pičke. Ubrzo je i Martina svršila, a onda se Jelena našla na njenom mjestu, pa me sad ona jahala dok smo se Martina i ja ljubili. Ni njoj nije trebalo dugo da svrši, ali sad ja nisam svršio, pa su se njih dvije bacile zajednički na moj kurac i jaja. Ubrzo su ga dovele do vrhunca i ja sam špricao u njihova usta i po licima. Nakon toga su mi oblizale kurac i svoje lica, pa smo se zavalili u krevet, svaka sa jedne strane, u mojem zagrljaju i tako smo zaspali.

Buđenje je bilo vrhunsko, uz dobro pušenje i svršavanje po njihovim licima, a nakon toga svi pod tuš i oblačenje uz moje iskradanje do moje sobe, pa odlazak na skijaške padine. Tijekom boravka tamo, to smo napravili još jednom, ali sam sad svršavao i u Jelenu. Martina mi je rekla da su njih dvije već duže vrijeme zajedno, a zato joj je propala i veza sa bivšim, koji je bio izuzetno posesivan i ljubomoran, pa čak i na Jelenu.
Pitao sam ju da li želi da nastavimo druženje i nakon skijanja, ali mi je rekla da će mi se javiti. Prošla su dva tjedna i još mi se nisu javile, ali ne gubim nadu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija