Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Snježne radosti

Palo je puno snijega, čak i više nego što je uobičajeno kod nas. Taj dan sam išao obići jednu kuću u planini koju smo iznajmljivali, a cesta je bila puna snijega, tako da sam stavio i lance na Land Rover, iako sam imao zimske gume i pogon na sva četiri. Nakon što sam ušao već visoko u planinu odjednom ugledam auto u snijegu. Bio je malo povučen sa glavnog puta, jer su se na tome mjestu mimoilazili kamioni šumarije, pa nije smetao, ali mi je bilo čudno što tu radi.
Stao sam kraj auta i izašao van. Odjednom vidim da se vrata od auta otvaraju i da izlazi jedna osoba, a dok nije progovorila nisam shvatio da je žensko kako je bila zamotana.

Bila je oduševljena što je netko naišao, a onda se iz auta izvukla još jedna, također ženska osoba, koja je dijelila njeno oduševljenje. Kad sam pitao šta tu rade, objasnile su mi da su bile u jednoj kući u planini za vikend i da je već počeo jako padati snijeg kad su se vračale i pošto im je pukla guma, uspjele su stati sa strane, ali nisu mogle skinuti kotač, pa su se grijale u autu dok nisu ostale bez goriva.

Samo sam uzdahnuo i rekao im da pokupe sve vrijedno iz auta i ukrcaju se kod mene, pa kad obavim sve gore onda ću ih prebaciti do grada, a auto ćemo naknadno kad prođe snijeg. Složile su se i ukrcale u auto. Nakon par minuta, kad je toplina u autu počela djelovati, počele su skidati slojeve odjeće sa sebe, te sam primjetio da su jako zgodne i jako mlade. Te smo započeli razgovor o tome kako su dospijele ovdje.

- Kako to da ste Vas dvije završile ovdje? -upitao sam sa smješkom i nastavio- Više mi djelujete kao gradske cure.
- A eto...trebao je to biti vikend u planini sa našim dečkima, ali kreteni su ostali kreteni i nisu se ni pojavili -rekla je Maja koja je sjedila na suvozačkom mjestu, te nastavila- Srećom pa smo išli sa našim autom.
- Da...nas dvije smo došle ujutro, a oni su trebali doći poslijepodne kad završe sa poslom -dodala je Helena sa zadnjeg sjedala.
- Pa što se niste spustile onda natrag?
- Ma nismo htjele...nakon što smo se posvađale sa njima preko telefona odlučile smo ostati preko vikenda i ....eto -dodala je Maja.
- No dobro, nadam se da će sve biti u redu i da će sve sretno završiti -dodao sam i zaustavio se pred velikom brvnarom- Stigli smo. Uđite unutra dok me čekate.

Izvukle su se iz auta, te su ušle zamnom u kuću. Iako nije bila grijana kuće od drveta imaju prednost što zadržavaju toplinu, pa je u njima ugodno. Ja sam otišao uključiti centralno, te sam provjeravao instalacije i cijevi, da nešto nije puklo prije nego otvorim vodu. Kad sam došao do dnevnog njih dvije su nešto šaputale i smješkale se, te sam ih upitao:

- Šta je tako zanimljivo?
- Ti -rekla je Helena- Zgodan si, znaš!?!
- Daaa...otkud sad to?
- A eto...primjetile smo -dodala je Maja.
- Bravo -rekoh i zakolutah očima- Još ću se i umisliti.
- A daaajjj...pa stvarno tako mislimo!!! -rekla je glasno Maja, a na moj pogled ispod oka podigla je Helenu, te su mi prišle- Moramo ti se nekako zahvaliti -rekla je i stisla se uz mene, a Helena sa druge strane.
- Uostalom, dečki su nas ostavili na cijedilu, a nas dvije napaljene -rekla je mazno Helena i počela mi maziti stražnjicu, dok je Maja počela maziti moj kurac- Uostalom, tko zna da li si ikad imao dvije odjednom?

Ja sam stajao kao oduzet, a njih dvije se nisu dale smetati time, te su me brže bolje oslobodile hlača, gaća i majice, te sam stajao gol nasred sobe, a Maja je uzela moj kurac i strpala ga u usta i svojski ga pušila, dok mi je Helena ljubila leđa i mazila guzu, tj svojim noktima grebla po njoj. Nakon nekoliko trenutaka sam konačno došao k sebi, te se i ja aktivno uključio. Privuko sam Majinu glavu jače na svoj kurac, a Helenu povukao ispred sebe, te ju počeo ljubiti i primio ju za pozamašnu sisu ispod majice. Ona mi je uzvratila i počela se skidati, te je ubrzo bila potpuno gola, a Majino pušenje je dalo rezultate i kurac mi je bio kao od kamena, te se i ona odmakla i počela se skidati. Dok se ona skidala, ja sam Helenu odveo do trosjeda te ju nagnuo na naslon, a kad se naguzila protrljao sam joj picu prstima i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu vruću rupicu i počeo ga polako zabijati u nju, a ona je počela vikati:

- Da...daaa...rasturi mi pičku...jebi me jebi...

Odjednom sam osjetio Majinu ruku na mojim jajima i njen jezik na mojem šupku, te sam se trznuo jer mi to nikad nijedna nije radila. Sa šupka je njen jezik prešao na moju guzu, te me ljubila po guzi i milovala moja jaja. Ja sam dotle držao Helenu za bokove i zabijao joj kurac duboko u njenu picu, a ona je samo dahtala i stenjala pod mojim naletima.
Uskoro je Maja ponovo počela lizati moj šupak i ubrzo gurnula svoj prst unutra. Nisam siguran šta se desilo, ali odjednom sam svršio u Heleninu picu i napunio ju spermom, a u tom trenu je i ona svršavala, te smo se oboje tresli u orgazmu. Nakon toga Maja nas je razdvojila, te uzela moj kurac ponovo u svoja usta i počela ga lizati kao luda i ubrzo je bio ponovo spreman. Maja je legla na trosjed i raširila noge, a njena dlakava pica je bila sjajna od njenih sokova. Nisam dugo čekao već sam ga odmah zabio do kraja u nju. Ona je samo jauknula i zabila mi nokte u leđa i rekla:

- Nju si rasturio, a mene još žešće....

Pogledao sam ju i samo se nasmijao, te sam ga počeo zabijati kao hidraulična pumpa i zabijao sam ga sve jače i jače, dok joj je Helena lizala i grickala bradavice na sisama koje su bile manje od Heleninih, ali čvršće. Nakon par minuta takvog nabijanja Maja je svršila već dva puta, te sam joj se odlučio malo osvetiti. Izvukao sam kurac i njene pice i onako sluzavog ga spustio do njenog šupka. Zadigao sam joj noge i počeo ga uguravati u njen uski šupak. Ona je vikala i cvilila, ali nisam popuštao i napokon sam ga ugurao do kraja, te ju nastavio jebati, dok je ona uzdisala, a Helena joj milovala picu. Ja sam stavio ruku na Heleninu guzu i zabio prst u njen šupčić, a ona je odmah veselo zavrtila sa njom, te sam shvatio da ga voli dobiti tamo. To i Majino uzdisanje sa stezanjem njeog šupka su učinili svoje i svršio sam po drugi put, ali prvi put u Majinu guzu. Odmaknuo sam se od nje i rekao:

- Ne radi drugima što ne želiš da tebi rade -te se nasmijao, a i ona se je osmjehnula.
- Neću moći dva dana sjediti nakon ovoga.
- Moći ćeš -rekao sam i dodao- Ali na mom kurcu.

Helena je ustala i prišla mi, te šapnula:

- Meni možeš guzu rasturiti kako hoćeš.
- Bez brige... i hoću, još večeras. Spavat ćete kod mene, a sad se obucimo i da siđemo prije mraka.

Na brzinu smo se obukli i spustili se sa planine do moje kuće, te smo nastavili snježnu avanturu....ali o tom potom :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija