Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SOBA 24 - 1. DIO PRIČA IZ MAŠTE

Soba broj 24, ovaj put. Sve čega se sjećam je to da sam se probudila u sobi crvenih zidova, sa crnom posteljinom na velikom bračnom krevetu, sa malom odvojenom kuhinjom i stolićem za ručavanje; to je sve što sam vidjela u tim prvim trenucima nakon buđenja.. I naravno, vidjela sam da sam oskudno obučena, u crnoj čipkanoj spavaćici i crnim tangicama, kosa mi je bila spuštena i pomalo raščupana od spavanja.. . Milion pitanja se motalo po mojoj glavi; Ko me doveo ovdje? Kako da pobjegnem? Čemu služim? Ko me je obukao; sjećam se da sam jučer nosila haljinu, jučer? Koji je dan? Vrijeme? Možda je prošlo i više dana; kako god, nisam dobila nijedan odgovor niti sam mogla znati da li je prošlo više od jednog dana, pa čak ni u kojoj sam državi, gradu.. .. Čim sam ugledala vrata, lagano sam se prošetala do njih i pokušala ih otvoriti, i shvatila sam da su blindirana; zaključana.. . Vratila sam se nazad i sjela na krevet; pogled mi je privukao ormar koji je bio otvoren; prošetala sam do njega i vidjela korzete, spavacice, haltere, carape, sexy ves, a desno od ormara bio je mali stolic, na kojem su bile zakacene lisice, povezi za oci, bic.. . Shvatila sam da sam zarobljena u toj sobi; i da sam zapravo robinja za uživanje.. . Oduvijek sam o tome maštala; ali ipak, kad sam se našla u takvoj situaciji nisam se baš osjećala prijatno, zbog uzbuđenja i euforije, straha i neugodnosti, želje i osjećaja da mi je jedna od velikih zamisli i želja ostvarena, ali s kim? Sama sam u sobi, zaključana, ne čujem ništa osim svog disanja; i čekam.. . Prošla su 3h kako se nisam pomjerila sa kreveta, gledajući u prazno i maštajući da li će danas, po prvi put, neko ući u sobu, i na koji način bi to moglo biti, pošto sam zaključana i usamljena. , oskudno obučena, na satenskoj posteljini, sjedim i čekam.. . Pokušavala sam da zaspem; gužvala sam posteljinu, pokušavala zvati u pomoć, osjećala sam da me neko čuje ali ne želi odgovoriti.. . Sati su tekli, nisam znala na koji način privući pažnju nekoga na sebe da mi dovede nekog, makar ja bila žrtva, makar bila robinja, samo da ubijem ovaj strah i euforiju.. . Možda je i ta strast bila djelovanje nekih od opijata; ko zna šta mi je tad sve teklo kroz krv.. . Za nekoliko minuta čula sam otključavanje brave, i od straha nisam mogla da se pomjerim sa kreveta; ležala sam nepomično na leđima; pokrivena satenom, ne željevši da određena osoba koja ulazi u sobu odmah na prvu vidi sve što posteljina krije.. . Moj pogled ga je očekivao; vrebao, čekao; i najednom se začulo lupanje vrata, a zatim je taj čovjek pohrlio nazad ka njima da ih otvori, ali bila su zaključana.. . Dakle, i on je zarobljen, tu sa mnom.. . Ja nisam robinja, ja nisam roba, ja sam zatvorenik, na iskušenju, na testiranju.. . Kako god, nadam se da je lijep.. . i da je privlačan, i da umije.. ..

Prilazio je krevetu laganim korakom, gledavši me u oči, moj pogled kao da se sklanjao pa naglo vraćao ka njemu, pa se od stida skrivao, pa je ponovo od strasti priželjkivao da dođe još bliže.. . Prišao je krevetu i predstavio se, upitao me za ime; a ja sam zbunjeno odgovorila, i razmjenili smo par rečenica.. . Djelovao je stidno; ali kao da mu je na čelu pisalo da je maštao ranije o nekoj situaciji sličnoj ovoj i da bi nije nimalo razočaran iako je žrtva nekog testa, iskušenja, eksperimenta, nazovi kako hoćeš. Lagano je sjeo na krevet, pogledavši me u oči, kao da je pogledom upitao: - želiš li da budem još bliže ili želiš distancu? -; čim mi je uputio taj pogled, ustala sam iz ležećeg položaja, i pošto sam se nagnula na jednu stranu kreveta, saten je spao sa mojih grudi i moj duboki dekolte spavaćice bio mu je dostupan, gledala sam ga u oči, i tiho prošaputala: 'Lijepo je što si tu, usamljena sam.. . ' Prišao je još bliže, a na licu mu se ogledalo iskustvo pomješano sa željom i strašću, dok je buljio u moje grudi, pa se sjetio da je pretjerao pa me pogledao u oči, i kad uhvatismo pogled očima; on primjećuje da ga skidam pogledom, pa se njegov pogled vrati na moje grudi i na napučene usne, i tako u krug.. . Sve dok nije rekao: 'Lijepa si.. . '.. .. Čudan ulet; mislim; ali godi; naravno da godi kad gorim od želje i dubokih pogleda koji se prepliću tu u polumraku.. . Odgovaram drsko na kompliment, dok potpuno mičem posteljinu sa tijela i otkrivam mu svoje golišave noge i crne čipkane tangice: 'Skini se, ja sam polugola, a moram da te gledam dok te ta odjeća krije i stiska.. . Nije fer, želim da te gledam.. . ' Skinuo je majcu i bacio je na pod.. . Rekao je: 'Je li sad bolje? '.. . 'Moglo bi još bolje! '-odgovorila sam.. . Na što se on nasmijao i rekao: 'Ti bi odmah sve, ne ide to baš tako djevojčice.. . ' U tim riječima osjetila sam dominaciju, i baš ono što želim čuti.. . Bit ću njegova ali davat će mi se gram po gram; i bit ću potčinjena i moram da ga slušam.. . Uzdahnula sam, 'aaahhh.. .. ' I odmaknula se od njega, pokrivši donji dio tijela satenom, i ignorišući ga pogledom.. . Željela sam da priđe još bliže i poduzme nešto prvi.. .

Znao je upravo ono što mislim, i želim, gledao me je u oči i privukao se ka meni; klizio je prstima po mom ramenu, oborila sam glavu, zatim mi je prstom podigao glavu, držeći me za bradu, pogledao me u oči i dok sam zurila u njegove usne, stavio je prst na moju donju nabreklu usnu i to mi je još više izbezumilo pogled.. . Kad sam napaljena, kao da sam opčinjena, lik mi se promjeni, bilo je to i ovaj put.. . Gornjom usnom sam dotakla njegov prst, time mu dajući do znanja da želim još.. . Gurnuo mi je svoj palac u usta i simulirala sam pušenje kurca sa njegovim palcem, dok mi je pogled od strasti bio pomućen i skoro pa sam zaplakala.. . Nasmiješio se i drsko me poljubio uvalivši mi jezik u usta, a zatim mi je jezikom prešao preko usana, i kao da je znao da je to okidač za mene.. .. Uzdahnula sam glasno, a on je požurio da se odmakne od mene da vidi moju reakciju, povikala sam: 'Hoću još, daj mi još.. . ! ! ! '.. . Tiho je šapnuo: 'Šššš.. .. Polako.. . Moram malo da te mučim.. . ' Moj razočarani napaljeni pogled učinio je da oborim glavu, ćutala sam gledavši u crnilo posteljine neko vrijeme.. .. Zatim me je, pošto sam sjedila, gurnuo na krevet i strgao posteljinu sa mene, zatim me zgrabio za ruke i položio ih na jastuk, njegovo tijelo bilo je iznad mog, kao da je htio da sjedne na mene, dodirivao je moje noge i pičkicu svojim kurcem preko hlača, pa se podizao, čisto da ga osjetim, čisto da ga još više poželim, i da me muči.. . Volio je da me muči.. . Otimala sam se rukama, i mahala glavom lijevo desno, dok me je on svojim rukama još više pritiskao i govorio mi: 'Kuda? '.. . 'Kuda? '.. . Jebozovni pogled me odavao; da mi baš to godi i da volim da me muči i drži zarobljenu ispod sebe.. . 'Ti si moja, večeras radiš šta ti kažem, i hoću da čujem 'NE' iz tvojih usta samo kad te pitam 'Želiš li da prestanem? '.. . Je li ti jasno? ', - Jeste! - prošaputala sam, uzdišući.. .. Zatim se približio mom vratu i počeo veoma strastveno da ga ljubi, neizmjenično ga je lizao i ujedao me, izvlačeći mi krv.. . Nisam marila za modrice, samo sam glasno stenjala i govorila: 'Aaah, želimm te! ! ! '.. . Na vratu sam osjetila da mu se usne šire u osmijeh, a zatim sam čula kako se smije.. . Usne su mu klizile do mojih grudi koje su se u ritmu pomjerale pod pritiskom grčenja radi ljubljenja vrata i njegovog stiskanja; a mog pokušaja 'da se borim' sa tom zvijeri iznad mene.. .

Zubima je uhvatio rub spavaćice i vukao ga lijevo desno, željela sam da mu pomognem, da strgamo tu prokletu spavaćicu, ali ruke su mi bile zarobljene, unatoč tome što sam se otimala da se oslobodim, pritisci su bili sve jači i jači.. . Znao je on kako, ali mučio me.. . Sklonio je ruke sa mojih, prišao je mom ramenu i zubima mi skinuo jednu bretelu, zatim drugu i konačno je obnažio moja ramena.. . Osjećala sam se slobodno.. . Da bježim, uzalud je, zaključana su vrata, iznad mene je zvijer koja me želi izjebati kao kučkicu, a ja da se pravim dama ne mogu polugola; i pogled mi odaje da ga želim na sve načine.. . To je bio jedan od mojih okidača i podigla sam se, jer su mi ruke odveć slobodne i zagrlila ga snažno kao dijete; obavivši svoje ruke oko njegovih leđa, glava mi je bila ispod njegove brade.. . Na licu mu se vidjelo da ga je to iznenadilo; možda je očekivao strastven poljubac; ali ja sam u biti nježan tip kojeg strast raspali i rasplamsa; pa me gasi putem nježnosti, ili sam možda ipak mala nevina djevojčica, koja ga je nakon zagrljaja, odozdo, gledala nevinim pogledom oblizujući usne.. . Pogledao me je kao da je ljut zbog zagrljaja, i ustao je sa kreveta, dok sam ostala da sjedim i zurim u prazno; kažnjavajući sebe za taj prokleti glupi zagrljaj nježnosti.. ..

Činio se napaljeno ljut; skidao me je dominantnim pogledom i otkopčavao kaiš na svojim hlačama.. . Probadala sam ga pogledom i oblizujući usne rekla sam mu: 'Jebi me u usta.. . ', a zatim sam ga nevino pogledala i isplazila jezik.. .. Svukao je hlače i izvadio svoj kurac.. . Vidio je koliko zurim u njega i kako se smiješim dok ga gledam, pa je, kao da je znao da mi pičkica još više vlaži dok gledam kako ga nadrkava dok me skida pogledom.. . Kao da šalje poruku: 'Ovim ću kurcem da jebem - tebe.. . ' Približio se krevetu i rekao mi: 'Sad ću da ti napunim usta.. . ' Otvorila sam ih i halapljivo pokušavala da zgrabim usnama njegov kurac dok me je on njima udarao po licu i mamio mi osmijeh.. .. Zatim mi ga je snažno gurnuo u usta dok me čvrsto držao za glavu, nabijao me je jako i do kraja na svoj debeli kurac, dok sam ga gledala odozdo i pridržavala se rukama za njegove noge između guze i listova, sa spoljašnje strane.. . Čula sam samo: 'Plači kurvo dok te jebem u usta.. . ' I kao da sam najposlušnija robinja; velikom brzinom mi ga je gurnuo u usta, a zatim izvadio i ponovo gurnuo do kraja, i suze su mi kapale niz lice, dok mi je zamućeni pogled pun suza ostvario njegovu zapovijed.. . Ubrzavao je tempo dok sam plakala, i prošaputao je: 'Svršit ću ti u usta.. . ' Sve i da neću - hoću, a i nikad nisam izbacila nijednu kap; toliko volim ukus sperme da mi je to bio šlag na tortu, tj. lijek za ove moje suze.. . Dok mi ga je jako nabijao iščekivala sam mlaz, što se vidjelo na mom licu i pogledu, pa se nasmiješio i uzdahnuo: 'Aaaaaaaaaaahh.. .. ', napunivši mi usta, očekivao je da ću, kao i neiskusne odmah skloniti usne od njegovog kurca, ali i nakon svršavanja sam ga pušila da ga iscjedim do kraja, čekajući njegovu reakciju - da li je dovoljno? .. . To mu je izmamilo osmijeh, povukao se nazad i time izvadio kurac iz mojih usta; pa se nakon što se uvjerio da sam sve progutala, rukom prešao preko mojih usana i brade da provjeri da nisam slučajno koju kap ispustila, - kad je vidio da sam dobra djevojčica, prešao mi je prstom po obrazu i pomilovao me po kosi.. . Osjećala sam se kao dijete.. . Dijete kad sluša naređenje i dobije nagradu.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija