Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sobarica

Prošle godine smo morali na službeno putovanje i odseli smo u nekom hotelu. Celi dan smo imali sastanke i na kraju dana smo odlučili da se opustimo. Sedeli so na šanku hotela i alkohol je tekao u potocima. Iskreno ne znam kako smo uspeli da dođemo do svojih soba. Onako pijanom nije mi bilo dobro od lifta te sam odmah po ulasku u sobu uletio u kupatilo i povratio po kabini za tuširanje. Odlučio sam da to operem i ujedno sebe. Nespretno sam napravio više sranja nego koristi dok sam pokušao da to operem. Onako gol i mokar oteturao sam do kreveta i izvalio se koliko sam dug i širok i zaspao…

Ne znam koje doba je bilo ali prenuo me iz sna neki glas. Glava mi je bila kao bure ali sam uspeo da progledam i vidim ljutitu sobaricu kako viće na mene. Pokušao sam da se setim šta se desilo i počeo da se ispričava. Posebno neugodno mi je bilo kada sam shvatio da sam potpuno gol i da imam jutarnju erekciju. Kako mogu da vam se iskupim rekao sam. Primetio sam da uporno joj pogled beži na moj kruti kurac. Bila je u kasnim tridesetima neuredne smeđe kose. Bila je metar šezdeset i kusur, pomalo debeljuškasta i ogromnih sisa. Nisam video na njenoj ruci prsten. Želim da me dobro izjebeš rekla je. Kimnuo sam glavom na što je ona otišla i zaključala vrata. Vrlo brzo je svukla sve sa sebe. Stajala je ispred mene potpuno gola.

Sise su joj bile skoro petica, a pička joj je bila jako zarasla. Mogu da se obrijem nabrzinu ako želiš rekla je? Nema potrebe rekao sam. Gurnula me na krevet i moj nabrekli kurac stavila u usta. Pohotno ga je gutala bez ruku. Mogu slobodno da kažem da je to bilo najbolje pušenje u mom životu. Zabijala ga je duboko u grlo i držala ga po nekoliko sekundi. Osećaj je bio božanstven. Počeo je da pulsira njoj u grlu. Ona je na kratko zastala i popela se na mene. Namestila se i nabila velikom brzinom na moj kurac. Zajaukala je na kratko ali nije se dala omesti. Zamešala je par puta na mom kurcu da ga bolje namesti i krenula je da me divljački jaše. Izmenjivala je žestoko nabijanje gore dole i jahanje napred nazad. Krenuo sam da se igram sa njenim sisama na šta me rukama čvrsto stisnula na prsa rukama i nastavila luđački jahati. Nakon desetak minuta morao sam da svršim. Ništa nije rekla nego je samo nastavila da me jaše. Osetila je da svršavam i usporila ali se u kratkim ali jakim naletima nabijala dok nije iscedila sve iz njega. Sišla je s kurca i sela mi na prsa. Dlakavu pičku mi je nabila na usta i rekla dovrši posao. Pohotno sam je lizao i sisao sokove izmešane s mojom spermom. Borio sam se za zrak ali nisam hteo da prestanem da je ližem. Uživala je počela da me stišće sve jače. Svršila je jako i skoro me ugušila. Od svega mi se kurac opet digao. Ona je ustala i kada je shvatila da kurac opet stoji rekla je: dobro i ti zaslužuješ malu nagradu. Pljunula je na njega i protrljala ga nekoliko puta. Okrenula se leđima prema meni i nabila ga u pičku. Nekoliko puta se nabila na njega kako bi sve sokove ostavila na njemu. Izvadila ga je van i namestila na svoj šupak. Osetio sam kako polako ulazi u nju. Igrala se klitorisom dok je ulazila sve dublje i dublje. Moj debeli i veliki kurac je ušao do pola.

Krenula je da se nabija na njega i stenje malo od užitka malo od bola. Nakon par minuta uspela je da se nabije do jaja. Bila je vidno zadovoljna i krenula je da se sve brže nabija na njega. Gledao sam kako moj kurac širi njen anus i nisam mogao da verujem kako je dobro bilo. Mešala je i nabijala i doživela je nekoliko orgazama. Rekao sam da ću da svršim. Sišla je s mog kurca i stavila ga u usta. Nabijala ga je duboko u grlo bez milosti dok se nisam istresao duboko u njenom grlu. Očistila je zadnju kap s mog kurca koji još nije mogao da splasne od količine užitka. Uzela me je za ruku i odvukla pod tuš. Celo telo mi je oprala. Stala je iza mene i obuhvatila me rukama. Krenula je da mi ga drka. U jednom momentu bez najave zavukla mi je prst u šupak. Trznuo sam se ali je rekla veruj mi. Znala je tačno šta radi. Moju prostatu je pogađala dok je kurac želeo da pukne. Drkala ga je sve brže i nisam mogao da izdržim. Užitak je bio tako dobar da sam svršio ponovo i još obilnije nego prva dva puta. Kurac je konačno splasnuo. Eto rekla je. Očekujem dobar tringelt.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija