Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sobarica

Prošle godine smo morali na službeno putovanje i odseli smo u nekom hotelu. Celi dan smo imali sastanke i na kraju dana smo odlučili da se opustimo. Sedeli so na šanku hotela i alkohol je tekao u potocima. Iskreno ne znam kako smo uspeli da dođemo do svojih soba. Onako pijanom nije mi bilo dobro od lifta te sam odmah po ulasku u sobu uletio u kupatilo i povratio po kabini za tuširanje. Odlučio sam da to operem i ujedno sebe. Nespretno sam napravio više sranja nego koristi dok sam pokušao da to operem. Onako gol i mokar oteturao sam do kreveta i izvalio se koliko sam dug i širok i zaspao…

Ne znam koje doba je bilo ali prenuo me iz sna neki glas. Glava mi je bila kao bure ali sam uspeo da progledam i vidim ljutitu sobaricu kako viće na mene. Pokušao sam da se setim šta se desilo i počeo da se ispričava. Posebno neugodno mi je bilo kada sam shvatio da sam potpuno gol i da imam jutarnju erekciju. Kako mogu da vam se iskupim rekao sam. Primetio sam da uporno joj pogled beži na moj kruti kurac. Bila je u kasnim tridesetima neuredne smeđe kose. Bila je metar šezdeset i kusur, pomalo debeljuškasta i ogromnih sisa. Nisam video na njenoj ruci prsten. Želim da me dobro izjebeš rekla je. Kimnuo sam glavom na što je ona otišla i zaključala vrata. Vrlo brzo je svukla sve sa sebe. Stajala je ispred mene potpuno gola.

Sise su joj bile skoro petica, a pička joj je bila jako zarasla. Mogu da se obrijem nabrzinu ako želiš rekla je? Nema potrebe rekao sam. Gurnula me na krevet i moj nabrekli kurac stavila u usta. Pohotno ga je gutala bez ruku. Mogu slobodno da kažem da je to bilo najbolje pušenje u mom životu. Zabijala ga je duboko u grlo i držala ga po nekoliko sekundi. Osećaj je bio božanstven. Počeo je da pulsira njoj u grlu. Ona je na kratko zastala i popela se na mene. Namestila se i nabila velikom brzinom na moj kurac. Zajaukala je na kratko ali nije se dala omesti. Zamešala je par puta na mom kurcu da ga bolje namesti i krenula je da me divljački jaše. Izmenjivala je žestoko nabijanje gore dole i jahanje napred nazad. Krenuo sam da se igram sa njenim sisama na šta me rukama čvrsto stisnula na prsa rukama i nastavila luđački jahati. Nakon desetak minuta morao sam da svršim. Ništa nije rekla nego je samo nastavila da me jaše. Osetila je da svršavam i usporila ali se u kratkim ali jakim naletima nabijala dok nije iscedila sve iz njega. Sišla je s kurca i sela mi na prsa. Dlakavu pičku mi je nabila na usta i rekla dovrši posao. Pohotno sam je lizao i sisao sokove izmešane s mojom spermom. Borio sam se za zrak ali nisam hteo da prestanem da je ližem. Uživala je počela da me stišće sve jače. Svršila je jako i skoro me ugušila. Od svega mi se kurac opet digao. Ona je ustala i kada je shvatila da kurac opet stoji rekla je: dobro i ti zaslužuješ malu nagradu. Pljunula je na njega i protrljala ga nekoliko puta. Okrenula se leđima prema meni i nabila ga u pičku. Nekoliko puta se nabila na njega kako bi sve sokove ostavila na njemu. Izvadila ga je van i namestila na svoj šupak. Osetio sam kako polako ulazi u nju. Igrala se klitorisom dok je ulazila sve dublje i dublje. Moj debeli i veliki kurac je ušao do pola.

Krenula je da se nabija na njega i stenje malo od užitka malo od bola. Nakon par minuta uspela je da se nabije do jaja. Bila je vidno zadovoljna i krenula je da se sve brže nabija na njega. Gledao sam kako moj kurac širi njen anus i nisam mogao da verujem kako je dobro bilo. Mešala je i nabijala i doživela je nekoliko orgazama. Rekao sam da ću da svršim. Sišla je s mog kurca i stavila ga u usta. Nabijala ga je duboko u grlo bez milosti dok se nisam istresao duboko u njenom grlu. Očistila je zadnju kap s mog kurca koji još nije mogao da splasne od količine užitka. Uzela me je za ruku i odvukla pod tuš. Celo telo mi je oprala. Stala je iza mene i obuhvatila me rukama. Krenula je da mi ga drka. U jednom momentu bez najave zavukla mi je prst u šupak. Trznuo sam se ali je rekla veruj mi. Znala je tačno šta radi. Moju prostatu je pogađala dok je kurac želeo da pukne. Drkala ga je sve brže i nisam mogao da izdržim. Užitak je bio tako dobar da sam svršio ponovo i još obilnije nego prva dva puta. Kurac je konačno splasnuo. Eto rekla je. Očekujem dobar tringelt.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija