Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Social Me 1

Izvinjavam se čitaocima zbog dužeg uvoda ali s obzirom da će priča biti u nastavcima bitno je razumjeti pozadinu. S obzirom da sam dobio posao, 2006. godine se preselih iz jednog malog bosanskohercegovačkog mjesta u glavni grad-Sarajevo. Moja dotadašnja seksualna iskustva su bila vrlo oskudna s obzirom da sam prije toga živio u vrlo malom gradu. Kao što rekoh, preselih se u Sarajevo zbog (odličnog) posla koji sam dobio i nađoh se u situaciji da ne poznajem nikoga i ne poznajem grad.
To su bili i neki počeci korištenja Facebooka u BiH i do tada jedinog (dobrog) alata za chat hotmail MSN-a.

S obzirom da nisam nikoga poznavao, moji izlasci su se sveli na kafe tokom radnog vremena koje bih popio s kolegama dok se ostatak dana sveo na korištenje Facebook-a i gledanje pornića.

Upravo u to vrijeme, FB je aktivirao dvije odlične aplikacije koje su se zvale „Compare hotness“ i „Social me“.
Compare hotness“ je funkcionisao na principu da applikacija izbacuje nasumično slike dvije osobe suprotnog spola (u mom slučaju djevojke) a korisnik (ja) bira koja je „vruća“. „Social me“ bi izbacivao sliku djevojke sa opcionalnim komentarima koje bi korisnik (ja) mogao kliknuti ili dopisati svoj – novi komentar. Iz dosade bih gledao TV i samo klikao na „hotter“ bez da sam gledao slike djevojaka. Tako se moglo za 10tak minuta kliknuti 200-300 puta odnosno napraviti „izbor“ izmedju 500-600 žena. Kad bi mi dosadila „Compare hotness“ aplikacija presao bih na „Social me“ , dopisao svoj komentar „sexy“ u opcije i klikao bez da gledam slike.Na svakih desetak klikova dobio bih odgovor „hvala ti puno“ ili „i ti si seksi“ od žena koje „sam odabrao“ u tom procesu. Tako bih počinjao chat sa njima „hvala, odakle si i sl“ te nakon nekog vremena bih od desetak – dvadeset žena koje su mi se javile procijenio koje su „zainteresirane“ pa njih 5-6 prebacio na msn „za dalji chat“. Od tih 5-6 žena uvijek bi 3-4 nakon kraćeg chata pristale „na piće“ od kojih bi bar jedna ili dvije završile sa mnom „krevetu“. Ovo je bio proces koji se odvijao svake sedmice i s pocetka sam bio sokiran koliko „lako dolazim do seksa“.

Nikada ženama nisam lagao i davao lažnu nadu, nisam nudio veze i emocije nego sam chatove uvijek pocinjao razgovorom o tome kako sam „nov u Sarajevu i ne poznajem nikoga“ te kako „stanujem sam“.

Te 3-4 bi uvijek ponudile se da mi pokazu grad i popijemo piće“. Prije nego „pristanem“ na tu ponudu uvijek bih chat navio na priču o seksu kako bih mogao dobiti neku prvu reakciju i procijeniti da li ima šanse, kako ne bih morao nepotrebno izlaziti s tom osobom. U Sarajevu sam živio u prizemlju kuće koje sam iznajmljivao i nisam nikome morao podnositi račune ko me posjećuje.

Moj prvi „neočekivani“ uspjeh se desio kada mi je na „compare hotness“ odgovorila djevojka Alma, plavuša, 24-godišnja studentica iz Tuzle. Desetak minuta smo pricali na aplikaciji pa sam je pozvao da predjemo na MSN. Govorila je kako studira na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu i kako često dolazi.. . Kao i uvijek razgovor navedoh na „momka i seks“ pri čemu mi je rekla da ima neku vezu u Tuzli ali da je nezadovoljna i sl..

. Počeo sam malo sigurniji u sebe otvoreno pričati o seksu govoreći joj kako je riba, kako odlično izgleda i sl.. . Te kako sam ja već duće vremena „na suhom“.. . Alma je iznenadila me kad je i ona počela neke svoje fantazije iznositi na chatu.. . Te kako na slikama i ja izgledam dobro.. Da joj ne bi smetalo malo užitka i sl“ Ovo se dešavalo u četvrtak navečer a ona mi reče da dolazi u petak (sutra) i da će u Sarajevu biti za vikend.. .. Dogovorismo „piće“ u blizini kuće u kojoj sam stanovao.

Sjedio sam u basti kafica ispijajuci kafu, nekih 15tak minuta prije dogovorenog termina.. . Bio sam nervozan jer mi je ovo bio „prvi“ ovakav dogovor.. . koljena mi se lagano tresla ali nisam razmišljao o odustajanju.. . Možda pet minuta prije dogovorenog termina primjetih je da ulazi u baštu i pogledom traži šarajući po cijeloj bašti.

S obzirom da je prepoznah sa slike na FB mahnuh joj da joj skrenem pažnju da sam tu. Priđe stolu i pruži mi ruku te sa velikim osmjehom reče „ja sam Alma“ očigledno ubijajući tremu koju je i ona imala s obzirom na pozadinu dogovora. Dok smo re rukovali iskoristih priliku da „je odmjerim“. Okruglo lice bijelog tena, plave oči uz plavu kosu do ramena.. . Bijela otvorena jakna je otkrivala pozamašne grudi koje su se probijale kroz neku tanku pamučnu crvenu majicu.. . stomaka nije imala.. . dole izlizano plave farmerke priljubljene uz ravne noge.. . dok je sjedala osmotrih i guzu koja je bila baš prema mome ukusu a koja se odlično ocrtavala kroz farmerke.. .. Ispijali smo kafu nekih satak vremena dok sam ja zbog treme ispušio desetak cigareta.. . već se i noć spuštala..

. pričali smo gluposti samo da nas popusti trema.. . U jednom momentu se osjetilo da nemamo više tema te da je došao neki presudni momenat u kojem treba odlučiti „šta dalje“.. . U trenutku sam razmišljao kako ova kafa procjene je prošla dobro te kroz nategnut osmjeh procijedih „hoćemo li sad kod mene na kafu? “.. .. Ona se nasmija i reče onako kroz lažno samopouzdan osmjeh „pa valjda bismo mogli“.

Prošetasmo nekih desetak minuta do mog stana i sjedosmo u dnevni boravak u kojem se nalazio samo jedan kauč i televizor te nije bilo mogućnosti za puno razmaka dok se sjedi. Pričasmo onako pet šest minuta opet razbijajući tremu te upitah „i hoćeš li tu kafu ili ne“, ona se osmjehnu okrenu se prema meni i pogleda me direktno u oči te ja refleksivno zalijepih svoje usne za njene..

.. S obzirom da mi je uzvratila blago razdvajajući usne utisnouh joj jezik duboko u usta. Moja desna ruka pođe na njen potiljak te je pritisnuh jače na svoje usne dok lijevom rukom krenuh joj skidati jaknu koja je još bila na njoj. Ne prekidajući poljubac ona mi pomože da joj skinem jaknu i lijevom rukom joj počeh stiskati njene sise, prvu jednu pa drugu na šta ona poče duboko uzdisati i sisati moj jezik jako.. . S utisnutim jezikom u njena usta krenuh rukom prema njenom medjunožju te prvo nježno a potom grublje počeh stiskati preko hlača.. . na šta ona spusti ruku među moje noge i poče trljati moj kurac preko hlača koji se sada već maksimalno podigao i tražio način da probije bokserice i hlače.. . Istovremeno otkopčasmo jedno drugom dugmad na hlačama te ona gurnu ruku ispod mojih bokserica i obuhvati mi kurac punom rukom te poče navlačiti gore-dole polako sisajući moj jezik..

. iskoristih priliku pa zavukoh ruku u njene gaćice i punim dlanom protljah njeno mežunožje za koje vidjeh da nema ni jedne dlačice.. . Počeh je grublje trljati te osjetih mokro na mom dlanu što me motivira da joj utjeram jedan prst.. . na šta ona reagira uzdahom i miješanjem kukova.. . nakon nekoliko puta ugurah još jedan pa još jedan prst.. . ona je mješala kukovima nabadjući se na moje prste.. . ubrzano je disala udisuci na nos a izdisuci na usta tako da me svaki put njen vruć dah osuo po licu. Počela mi je vući bokserice prema dole pa podiguh malo dupe i tako mi ona svuče hlače i boskerice na koljena te nkon što nategnu kurac još par puta naglo rastavi naše usne te spusti glavu i proguta moj kurac odjednom.. .. u ustima joj je gorjelo.. . mokro i vruće.. . osjetih da mi predsjemena tečnost već curi u njena usta..

. dok je ona nabijala svoja usta na kurac do kraja ja zavukoh ruku ispod njenih hlaca s ledja i s tri porsta uronih duboko u njenu pičkicu ispod bijelih pamučnih gaća.. . plivali su unutra te počeg malo grublje nabijati ruku unutra i van što sam brže mogao.. . duboko je disala.. . i sve brze se nabijala do kraja mog kurca tako da su moje prepone , i jaja plivali u njenoj pljuvački.. .. moj kurac je cvjetao.. . svukoh joj majicu prema sebi te ona odvoji usta od mog kurca da i omogući da joj skinem majicu preko glave.. . te nastavi svojim „poslom“ čim je majica prešla preko kose.. . tako je ostala u bijelom grudnjaku koji je jedva zadržavao njene sise da ispadnu od gravitacije dok je pušila kurac.. .

Nakon desetak minuta pušenja kurca.. . osjetih da iz njene pičke teče potok koliko se napalila..

. podigoh joj glavu s kurca te je okrenuh prema zidu (ledjima prema meni), svukoh joj hlače tako da je ostala samo u gaćama.. . naslonila se laktovima na naslonjač kauča te izbacila dupe prema meni dok je stojala na koljenima.. . Pomjerih joj gaćice u lijevu stranu.. . dlanom protrljah pičkicu.. . te naglo i grubo zabih kurac do kraja na šta se ona trznu i duboko uzdahnu.. .. .. polako ga izvadih potpuno.. . pa ponovo grubo nabih do kraja.. . na šta je jako lako ulazio s obzirom da je vrlo mokra. Ubrzavajući ritam vidjeh da ona poče kukovima miješati i nabijati se na moj kurac pomažući mi da dublje prodrem pri svakom naletu.. . otkopčaj joj grudnjak te sise počeše se ljuljati u ritmu nabijanja kurca u nju.

Tako nabijenu na kurac uzeh je za kukove te okrenuh je podizuci je sa kauca tako da sam ja sjeo na kauc a ona je sjedila na kurcu ledjima okrenuta prema meni..

. malo rasirih noge tako da je ona sada nogama bila na tlu i sama se nastavi nabijati na kurac dizuci i nabijajuci se na moj kurac.. .. iskoristih slobodu ruku da je objema uhvatim za sise i grubo ih mjesim dok ona tako duboko nabijena povi svoj vrat prema nazad i okrenu lice malo u stranu kako bih joj lakse uvalio jezik u usta.. . nabijala se ludo tako da sam cuo kako njeno mokro medjunozje i dupe se nabijaju na moje mokro medjunozje prepone i kurac svaki put odasiljuci glasan „šljapkajući“ pri svakom nabijanju. Vec je sva bila znojna.. . lice, ledja.. . guzovi.. . kurac mi je pulsirao do bola pri svakom naletu u njenu pickicu.. .. brutalno sam joj lizao cijelo lice i pri svakom dolasku do usana ona bi uhvatila moj jezik usnama sisajuci ga kao luda.. . palilo ju je biti popunjena medju nogama i ustima..

. Ne vadeci kurac iz njene pickice, pogurah je napred, na pod se spustismo te samo sada iza nje dok je ona naguzena na „sve četiri“.. .. ludila je.. nabih jos nekoliko puta dok su joj se sise ljuljale.. . osjetih da joj se picka steze oko mog kurca te ona poce glasnije i dubilje disati.. . orgazam joj je stizaooo.. . Ubrzak još jače te iskoristih dostupnosti i ugurah joj kaziprst u supak sto je dodatno poce izludjivati.. . sama se nabijala-nisam morao vise se mrdati.. . pocela je svrsavati kao luda nabijajuci se istovremeno na kurac i supak na prste.. . nakon sto njeno trzanje prestade osjetih da joj drscu misici nogu.. . njen orgazam je prosao.. . a moj je stizao.. . prevrnuh je na ledja i izvadih kurac iz nje.. . te se na koljenima dovukoh do njene glave koja je polozena na pod gledajuci me tim prelijepim jebozovnim plavim ocima..

. Dva puta sam ga nategao rukom i pocej je prskati po licu i kosi a ona zazmiri refleksivno.. . sve i kap sam istresao na njeno lice i kosu.. . kad sam prestao prskati podize glavu i ustade te otrca u kupatilo da opere lice.. .

Nakon par minuta, dok sam ja još ležao na podu, provirila je kroz vrata pitajući „hoćemo li kafu? “.. . vidjevši je onako u gaćicama, slobodnih sisa i bijelog tena –kože koja se sjaji od vlage koja se skupila na njoj kurac mi se poče ponovo dizati.. . rekoh „može“ pa ona se povuče u kuhinju da stavi vodu na električni šporet.. .. Nakon što je stavila vodu na šporet vrati se u sobu i sjede na kauč dok sam ja ležao na podu.. . Zapalila je cigaru te se nasloni na naslonjač kauča prekrstivši noge.. Duboko uvuče dim, pa otpuhnu i reče „Uf jebote, nisam ovako svršila mjesecima..

. Svaka čast.. “ Ja sam se samo zadovoljeno smješkao ležeći na podu te sam samo navukao bokserice.. . „Samo bolan grub si pravo.. . što si tako grub? .. “ Rekoh „ nisam odavno ništa jebo pa sam bio pravo napaljen.. . Ali nije d si nešto se žalila“.. . Utom se začu pihkanje vode na šporetu na šta ona ustade i ode u kuhinju da dovrši kafu.. . Ustadoh za njom i dođoh u kuhinju, guzovi su bljeskali dok je stojeći uz šporet miješala kafu i čekala da provrije.. . priđoj joj s ledja i objema rukama počeh joj mjesiti sise trljajući svoj kurac uz njenu guzu preko gaća.. . Nasmija se i povi glavu prema nazad da mi da pristup svojim ustima.. . Uvalih joj jezik.. . grubo miješajući sise.. . Vukući je za bradavice.. . disala je sve dublje.. . htjede se okrenuti prema meni ali joj ne dopustih nego je okrenuh do kraja prema sporetu, izvukoh kurac preko bokserica, te njene gacice gurnuh u stranu pa kao i prosli put..

. grubo ga utjerah s ledja.. . Malo je skiknula ali je rasirila noge i lagano spustila se u koljenima kako bih dublje ušao.. . Ona ugasi šporet i nasloni se na hladni dio šporeta objema rukama.. . lagano podiže desnu nogu savijenu u koljenu oslanjajuci se samo na jednu.. . ovako mi je dala pristup da ga utjerujem do kraja.. . pade mi na pamet da bi se mogla oprziti na vrelu ringlu te je odmakoh i okrenuh na sudoperu koja se nalazila suprotno od šporeta. Pritisnuh je jako tako da je sisama i lice pritisnula sudoperu drzeci desnu nogu na sudoper. Nabijao sam kao lud.. . uzeh desnom rukom njenu kosu i povukoh je prema sebi jako.. . podigla je glavu i lagano cvilila ali nije ništa govorila. Primala je kurac koji sam grubo nabijao sve brze i brze.. . jako sam bio napaljen.. . ova grubost i poza su me toliko napaljivali da sam osjetio da mi orgazam nailazi kao voz..

. skinuh je sa sudopere, okrenuh prema sebi i pritiskom na ramena natjerah je da klekne.. . par puta sam joj nabio kurac do grla pa izvukoh i ispricah, doduse manje nego prvi put, po njenom licu i kosi.. .

Ustade, ko fol ljutito dreknu „jebo te jesi lud“.. . i otrča opet u kupatilo da se opere.. .. Vrati se nakon par minuta i reče „kafa je gotova“ sa velikim zadovoljnim osmjehom.. . Donese je na sto i brzinski se obuce a ja sam samo navukao hlace preko mokrih bokserica. Pili smo kafu i zezali se.. . Nakon toga otisla je vjerujem zadovoljna.. . Slijedecih par godina, svaki put kada je dolazila u Sarajevo redovno smo se nalazili.. ..

Nadam se da Vam se priča svidjela, istinita je.. . Ovisno o komentarima planiram pisati nastavke priča o mojim iskustvima u Sarajevu.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija