Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Šogorica uskih rupica

Ocjena: 4

Već sam u braku 5 godina i imamo predivnog sina od 4, a supruga mi je bomba od žene. Em pametna, em zgodna. Brineta bujnih grudi i oble i velike guze, a što se seksa tiče, za nju nije bilo tabua. Sve smo isprobali, od klasike, raznoraznih poza i igranja uloga medicinske sestre, tajnice, pa sve do vezivanja za krevet i blagog sado-mazo seksa. Tako da me i ovo što se desilo nije baš previše iznenadilo, ali nisam očekivao da će to biti njena starija sestra Barbara.

Barbara je bila starija od Ive godinu i pol, bile su iste po svemu osim po boji kose. Barbara je bila svijetlije kose od Ive i bila joj je duža. Čovjek bi na prvu pomislio da su blizanke. Imala je propali brak iza sebe, koji je završio nakon samo dvije godine, pošto joj je bivši bio kockar i probisvjet, te je prokockao i kuću u kojoj su stanovali. Barbara je sad živjela sa starcima.

Taj dan me Iva stalno napaljivala i provokativno se ponašala, pa sam zaključio da će navečer pasti žestoki seks. Mali je bio kod mojih starci na moru, a ja i ona smo bili sami doma. Otišao sam oko 10 u ured i vratio se oko 19 sati. Večera me čekala na stolu, a Ive nigdje. Pojeo sam, oprao suđe i krenuo na kat. Ušao sam u sobu i ugledao Ivu u bijelim najlonkama i istom čipkastom kompletu grudnjaka i gaćica, jedino što su ti imali otvore za bradavice i pičku. Obrijana dolje i sva namirisana samo se mazno protegla i rekla da me čeka. Brzo sam se otuširao i obrijao ono malo dlaka oko kurca i na jajima i poludignutog kurca ušetao u sobu. Iva se obliznula i pozvala me na krevet, pa smo se ljubili i vidio sam da je pripremila sve za vezanje. Nasmiješio sam se, a ona mi je šapnula da danas ima iznenađenje za mene. Pitao sam se šta je naumila, ali nisam rekao ništa.

Vezala me, i ruke i noge za krevet, pa mi stavila povez na oči. To je bilo do sada novo. Zatim mi je počela oralno obrađivati kurac, a onda je stala i osjetio sam kako je ustala sa kreveta, pa se onda opet popela i sjela mi pičkom na lice. Počeo sam ju odmah lizati, a onda sam osjetio kako mi je kurac nestao u nečijim ustima. Znao sam da nije Iva jer se nije ni pomakla sa mog lica. Ta usta su, a bogme i nokti na prstima znali svoj posao i uskoro sam svršavao u njih. Nisu se odmakla ni milimetar i sva moja sperma je završila u nečijim ustima. A ona se nisu micala sa njega, već su ga nastavila obrađivati. Uto je Iva doživjela prvi orgazam i njeni sokovi su se slijevali niz moje lice, ali se ni ona nije micala sa mene.

Ubrzo su ona usta nestala sa mog kurca, a par sekundi kasnije osjetio sam kako ulazim u nečiju poprilično usku pičku. Uh kako je bila uska, kao u neke mlade cure. Ulazio sam polako sve do jaja, a onda se i Iva malo nagnula i čuo sam ju kako cmače po tuđim sisama, a vlasnica istih i one uske pičke je polako ubrzavala tempo nabijanja na moj kurac. Čuli su se sve glasniji jecaji i dahtanje, a onda i prvi orgazam nepoznate.

Sad se Iva makla sa mene i osjetio sam kako su zamijenile mjesta, pa je Iva bila na mom kurcu, a nepoznata na mom licu. Divan miris mokre pičke sa natruhom mog mirisa je pokrio moj nos i usta, pa sam opet lizao kao lud. Nepoznata pička me je natjerala na orgazam, pa sam uskoro počeo puniti Ivinu pičku svojom vrelom spermom.

Nakon toga su se obje makle sa mene i oslobodile mi noge, pa ruke i zatim oči. Ugledao sam nasmiješena lica Ive i Barbare, a Iva mi uvalila veliki poljubac, pa su mi zajednički objasnile da ovo spremaju već mjesecima, jer je Iva pričala Barbari kakav sam u krevetu, a ovu je zasvrbila pička i sad smo tu. Legle su se svaka sa moje jedne strane i počele me ljubiti i milovati, a onda se skupa bacile na moj kurac i jaja. Uvijek sam potajno želio seks sa dvije i sad mi se želja i ostvarila sa dvije po meni najljepše.

Kad su mi ga digle poželjele su da ih jebem u guze. Otišao sam po lubrikant i namazao oba šupčića pa ih počeo naizmjence jebati. Iva je imala već razrađenu rupicu, ali Barbarin je bio uzak i jako je i glasno stenjala kad sam joj ga uguravao. Na kraju sam im svršavao po guzama koje su bile jedna uz drugu.

Cijelu noć smo se jebali, a prva je zaspala Iva, dok smo se Barbara i ja nastavili jebati još pola sata, a nakon što sam joj po drugi put svršio u pičku i ona se umorno svalila na krevet. Ja sam se otuširao i po povratku u sobu vidjevši njih dvije kako spavaju samo se zadovoljno nasmiješio i smjestio se između njih dvije, te i ja zaspao.

Ts večer je bila početak redovnih sexy susreta u troje. Njih dvije imaju ideju za još jednog jebača, ali nikako da nađu pravog. Meni je svejedno i dobro mi je i ovako.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina