Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šogorica za prste oblizat

Svatko od nas ima neku prikrivenu želju, tj neku prikrivenu simpatiju ili gaji neku strast prema nekome, a da ju nije iskazao. Ja imam svoju šogoricu Ivonu.
Ivona je bila mlađa sestra moje žene Sonje, pet godina mlađa, ali zato bombon u svakom pogledu. S vremenom sam postao jako dobar sa njom, onako kao prijatelj, pa me često znala upitati za nekakve savjete. Najčešće o tome što frajeri žele i vole kod cura. Šta se toga tiće, bila je dosta nesigurna u izboru frajera, pa je imala stalno neke probleme. Mislim, Ivona je bila za kojom se svaki normalan muškarac voli okrenuti i više puta. Velike sise, ali ne pretjerano, ali ipak malo veće od Sonjinih, lijepe duge noge, okrugla stražnjica i skoro pa ravan trbuščić. Duga smeđa i kovrčava kosa je uz bademaste oči otkrivala familijarnu liniju sa sestrom i mamom, koja je još uvijek i u kasnim četrdesetima bila komad.

Često sam znao razgovarati sa Ivonom, pogotovo kad je sad kako je Sonja bila u drugom stanju, pa je non-stop visila kod nas, kao da bude sestri na ispomoć, mada smo Sonja i ja skontali da je u pitanju to što je bacila oko na našeg susjeda Marka. Inače, Marko je bio student od 23 godine, ljepuškast dečko, ali uz jedan dio koji se Ivoni neće svidjeti. Naime, Marko je bio gay, a nama to nije smetalo, čak nam se i njegov dečko.. ili cura, štogod, Alexander, dopadao. Pristojan i kulturan dečko iz Nizozemske, a Marko ga je upoznao na studentskoj razmjeni. Trenutno nije bio tu, jer je imao obaveza na fakultetu u Amsterdamu, ali Marko će kod njega ovo ljeto.
Teška srca je to Sonja rekla Ivoni, koja se naljutila na nju, pa nisu pričale dva dana, a ni samnom nije pričala skoro isto toliko kad sam joj potvrdio da joj je sestra u pravu. Nakon smirivanja situacije, Ivona je dolazila rjeđe, ali je došla na nedoređeno kad se Sonji približio termin. Kad je dobila trudove odvezao sam ju u bolnicu, pa je nakon par sati lažnih trudova odlučeno da ostane još koji dan u bolnici. Vratio sam se kući i odnio joj još neke stvari koje smo, naravno, zaboravili kod kuće. Ostao sam još malo kod nje dok me sestra nije istjerala, te mi rekla da će mi javiti na vrijeme. Sad je bilo vrijeme čekanja za koje nikad nisam imao afiniteta.

Kod kuće me dočekala Ivona koja se upravo vratila iz grada gdje je već vručina uzimala danak. Iako je bio tek šesti mjesec, sparina je bila neizdrživa, a tek su nas čekale neizdržive vručine po prognostičarima. Rekao sam Ivoni da idem pod tuš jer se sve po meni slijepilo, a ona je samo odmahnula rukom. Otišao sam po čistu odjeću i ušao u kupaonicu, a vrata nisam ni zaključavao, jer sam smatrao da nema potrebe. Tuširao sam se bez žurbe razmišljajući kako će Sonja izluditi u bolnici, a onda sam nekako osjetio kao da me netko gleda. Kroz mutno staklo sam primjetio Ivonu koja je stajala niti metar od tuš kabine. Otvorio sam vrata i upitao:

- Šta ti tu radiš?
- Uživam gledajući pravog muškarca.. -rekla je nekim čudnim glasom dok se naslanjala na perilicu za veš.
- O čemu ti pričaš? ! ? -malo sam podigao glas, a ona se nasmješila.
- Pa rekla sam ti da nemam baš neke sreće sa frajerima, a onda sam sama sebi rekla da doma imam frajera koji je pravo muško i kome treba dobrog seksa.. -to je rekla takvim filozofskim tonom da nisam znao da li da se smijem ili da budem ozbiljan i pošaljem ju u rodno mjesto.

Umjesto toga sam uzeo ručnik i omotao se oko pasa, pa sam izašao iz tuš kabine dok me ona promatrala nekako pohotno, baš kao i njena sestra svaki put kad bi se prepustili divljim strastima. Uzeo sam svoje gaće i pogledao ju:

- Bi li izašla van?
- Zašto? Pa meni ne smeta ako si gol.. -rekla je i nasmješila se premjestivši oslonac sa jedne na drugu nogu, a onda dodala- Ako ti smeta mogu se i ja skinuti..

I prije nego sam išta rekao, tj otvorio sam usta, ali više da bi iskazao svoje divljenje njenim sisama koje sam ugledao nego da bi protestirao. Imala je prekrasne sise, a dok sam se ja divio sisama ona je već skinula one vruče hlačice skupa sa mini tangicama i sad je stajala potpuno gola, sa urednom frizuricom iznad pice. Stajao sam kao oduzet, a jedino se moj kurac činio jedinim živim djelom mog tijela u tom trenu, jer se lijepo nadigao ispod onog ručnika omotanog oko mojih bokova. Ona se primakla i skinula ručnik, pa samo tiho rekla gledajući u mojih dvadesetak centimetara tvrdog mesa:

- Vauuuu.. lijep ti je.. -nakon toga ga je lagano mazila i trljala po glaviću.

Ja sam polako, kao da se bojim da ne nestane, počeo milovati njene sise i bradavice su odmah reagirale ukrutivši se. Nisam više uopće razmišljao o Sonji, već mi je samo bilo na pameti kako staviti kurac u mladu Ivoninu picu. Podigao sam ju na veš mašinu i lagano joj raširio noge, da bi ugledao tamne usmine njene pice, a kad je još malo raširila oge ugledao sam rozu picu. Sagnuo sam se i počeo joj lizati slankastu picu koja je već mirisala na picine sokove. Lizao sam ju kao lud dok je Ivona stenjala i trzala sa nogama, a trbuščić joj se grčio od strasti. Uskoro su iz nje počeli curiti sokovi, a onda je prostenjala, zacvilila i počela svršavati. Prsti na nogama su joj se zgrčili, a ona se nekontrolirano trzala, pa su joj noge završile na mojim ramenima. Kad se smirila povukao sam ju sa perilice veša i poveo ju do njene sobe.

Kurac mi se napet ljuljao i trzao dok sam joj širio noge i smještao se između njih, pa ga polako ugurao u nevjerojatno usku picu. Stenjala je kao da do sada nije imala nikad seks u životu, mada se po Sonjinim riječima mala jebe kao luda. Malo mi se činilo da je to neprimjereno da kaže tako za svoju sestru, ali i ja sam čuo priče od drugih. Gurao sam kurac sve dublje u njenu usku picu i sad sam osjećao kao da ga je stisla sa svih strana. Jebao sam ju sve jače i jače osjećajući kako mi se približava vrhunac, da bi ga izvukao u zadnji čas i zalio sam joj trbuh i onji dio sisa svojom vrelom spermom. Brzo je prstima skupljala moju spermu dok sam ja stajao iznad nje sa još uvijek napetim kurcem koji se ljuljao u ritmu mog ubrzanog disanja, a ona se polako pridigla i sad je primila kurac jednom rukom i spustila svoje usne do njega. Ljubila mi je i lizala kurac, a onda ga počela usisavati sve dublje u svoja usta, pa bi ga držala malo u njima dok j mogla držati zrak, pa bi izašao sav slinav van, a ona bi ga ponovo oblizala i lagano drkala. Zatim mi je rekla da bi voljela da ju jebem s guza. Malo sam zastao i upitao:

- Šta u guzu? ! ?
- Neeee.. . hoću s guza u picu.. -malo je zastala, pa rekla- A za guzu imamo vremena..

Okrenula mi je leđa i naprčila se sa guzom u zrak, a ja sam malo protrljao njenu picu i sad sam namještao kurac na ulaz u njenu picu, te se malo glavićem trljao između usmina, pa ga polako ugurao u nju. Zastenjala je lagano, a ja sam polako hvatao ritam jebanja i uskoro sam uhvatio tempo kojim sam joj zabijao kurac do kraja u njenu picu. Stenjala je dok je krevet ispod nas škripao, a meni se znoj cijedio po cijelom tijelu. Nakon desetak minuta smo promjenili malo pozu, pa se legla na bok, a ja sam joj zadigao nogu i sad sam joj ga zabijao malo postrance u picu. Njena noga je bila na mojim prsima dok su sise skakale gore dolje u ritmu mog zabijanja. Nakon još pet minuta intenzivnog seksa sam osjeti da svršavam pa sam ga izvukao i brszo se smjestio uz njenu glavu, te joj ga stavio u usta i čim ga je progutala počeo sam svršavati, te joj puniti usta svojom spermom. Gutala je sve sa takvim zadovoljstvom da mi se nije dao vaditi kurac iz njenih usta. No s vremenom mi se opustio i polako smo se razdvojili.

Predložio sam nekakvo tuširanje, pa smo se na brzaka otuširali zezajući se pod tušem. Nakon tuširanja je nazvala Sonja, pa sam se onako gol smjestio u dnevni i pričao sa njom, a Ivona nam je natočila hladno piće i došla do trosjeda. Dok smo Sonja i ja razgovarali Ivona se smjestila ispred mene između mojih nogu i počela mi pušiti kurac. Pogledao sam ju strogo i dao joj znak da malo pričeka. Napravila je to preko volje, a onda otišla do kuhinje i čuo sam ju kako radi nešto oko frižidera, te se ubrzo vratila sa hranom, a ja sam još uvijek pričao sa Sonjom. Kad je upitala gdje joj je sestra samo sam rekao da je izašla van, a Ivoni namignuo, pa se samo nacerila. Razgovarao sam još par trenutaka, a onda poklopio, pa se nasmješio Ivoni:

- Zvati će te za par trenutaka.. -rekao sam i prišao stolu, pa se smjetio.
- Baš ti hvala.. -samo je promrmljala.

Taman smo počeli jesti kad je Ivoni zazvonio mobitel i sad su njih dvije krenule sa razgovorom, a Ivona se prebacila uz prozor kako bi se čuo promet izvana. Nakon nekih petnaestak minuta su završile i Ivona se napokon primila jela. Poslije smo se smjestili na trosjed i počeli gledati TV, a onda se Ivona spustila do mog kurca i nastavila sa onim pušenjem, da bi mi ga ubrzo digla i smjestila mi se u krilo, pa smo se polako jebali dugo i bez žurbe, a kad sam trebao svršiti nije se htjela dići sa mene, pa sam joj prvi put napunio picu svojom spermom. I ostatak noći se nije skidala sa mene, pa sam ju uspio napuniti još tri puta svojim sjemenom, a pica joj je bila dobrano natečena i crvena, pa mi je obećala da ću ju sutra jebati u guzu. Jedva čekam..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija