Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šogoričine želje

Kao što sam vam več pričao, sa svojom šogoricom Sonjom, mlađom sestrom moje žene sam neočekivano ušao u seksualni odnos. Iako nije bila građena kao moja supruga, u seksu je bila fenomenalna.

Do sada smo se samo jebali kad bi se našli sami kod kuće, tj kad nije bila moja žena doma i klinci su bili u vrtiću, a jedan dan mi se pružila prilika da ju pojebem van kuće.
Bilo je vruće, čak sparno, a žena je sa klincima otišla na more, dok ja nisam to mogao nikako, jer je sad vrijeme kad građevinci imaju najviše posla. I tako sam ja cijeli dan bio na gradilištu, preznojavao se sa ekipom, a negdje oko 17 sati smo napokon završili. Uto me je nazvala Renata da me pita kakv mi je bio dan, pa smo razgovarali nekih desetak minuta. Žalila se na klince, da su nemogući i da ih je jedva istjerala van kad su već poplavili od vode. Sad ima malo mira jer spavaju kao zaklani, a ona i moja mama će sad malo u grad, jer će moj stari pripaziti na unuke. Kad sam poklopio vidio sam da mi je u međuvremenu došla poruka od Sonje: 'Ja sam na Jarunu, dođi na kupanje, a i trebam prijevoz za doma' te par smajlića.
Malo sam razmišljao, a onda zaključio da mi jedno dobro kupanje neće škoditi jer sam bio mokar od znoja. I tako sam se iz Zaprešića uputio na Jarun. Uspio sam doći za pola sata, pa onda jedva dobio Sonju na mob, a oko nje se čula buka, pa mi je rekla da je sa društvom sa faksa i gdje se nalaze. Ubrzo sam bio kod njih. U autu sam se presvukao u kupaće, pa sam samo u majici i kupaćima sa ručnikom koji sam uvijek imao u autu došao do njih. Sonja me brzo upoznala sa, uglavnom, kolegicama i dvoje kolega sa faksa, a ja sam onda slušao kako ima super seksi šogora. Sonja se samo smješkala, a ja sam se ispričao i otišao napokon u vodu.

Godilo mi je nakon znoja i jake vručine biti u mlakoj vodi, jer se i jezero dosta zagrijalo. Pogledao sam okolo i vidio da je plaža krcata, pa sam shvatio da je pola Zagreba na Jarunu. To je dovodilo u pitanje kvalitetu vode, ali trenutno mi je bilo svejedno, jer ipak ovo nije Ganges u Indiji. Uto začuh pljuskanje vode iza sebe i ugledah Sonju kako pliva prema meni. Pričekao sam ju i stigla je nakon još nekoliko zamaha, stala uz mene i tiho rekla:

- Hej ti..
- Hej i tebi.. -rekao sam i nasmješio se, a onda osjetio njenu ruku na sebi kako luta niz trbuh do mojih gaćica i ulazi unutra.
- Ne znaš kako mi treba dobar kurac ovih dana.. -rekla je uz smješak.
- Nisi valjda tako zagorila od prošlog tjedna? -upitao sam sjećajući se kako sam joj ga lijepo zabio s guza u njenoj sobi, onako nabrzaka dok je Sonja otišla po klince u vrtić.
- Napeti tjedan, najviše psihički -rekla je uz smješak- Previše stresa treba riješiti dobrim seksom.
- Aha.. onda možemo doma, jer sutra popodne idem kod starci da budem sa Renatom i klincima preko vikenda, pa da iskoristimo vrijeme?
- Hajde.. -rekla je i krenula van vode, a ja za njom.

Pozdravili smo se sa društvom uz obrazloženje da ja imam neke obaveze, a da će ona sa mnom zbog prijevoza, pa smo otišli. Ja sam bio ispračen čeznutljivim pogledima dvije studentice, a Sonja je kroz smijeh rekla da mi ih može namjestiti ako želim. Ja sam joj kroz smijeh rekao da ne zajebava, ali jedna od njih je bila jako zgodna, pa sam tu misao zadržao u memoriji, jer se nikada ne zna.
Još dok smo se vozili prema Jastrebarskom njene ruke su ušle u moje gaćice i milovale moj kurac, a ja sam se trudio skoncentrirati na vožnju. Čim smo ušli u kuću zaskočila me i odmah me odvukla u svoju sobu, te mi skinula gaćice i počele mi pušiti kurac. Gledala me u oči dok je to radila i lagano mi milovala jaja pri tome. Uživao sam dok je to radila i milovao sam joj kosu koja je sad bila nakovrčana od vode. Mislio sam da će me pustiti dok mi se ne digne, ali nije, već mi ga je pušila sa sve više žara i sve dublje ga je gutala, a meni je polako dolazilo i više se nisam mogao suzdržavati, te sam joj svršio u usta i direktno u grlo. Malo se zagrcnula, ali nije se micala već je progutala sve što je iz mene izašlo. Oblizala mi je kurac nakon toga i malo ga prodrkala, pa je i dalje stajao čvrsto, a ona se ustala i skinula svoje kupaće sa sebe, te mi se okrenula leđima i počela se trljati uz moja prsa i guzom uz moj napeti kurac.

Primio sam ju za bokove i nagnuo naprijed, pa sam joj ga zabio s guza onako stoječki. Zastenjala je kad joj je ušao do kraja u picu, a ja sam joj jednom rukom milovao sise, a drugom je držao za donji dio trbuha i jebao ju. Sad kad je znala da smo sami kod kuće stenjala je jako i dahtala, kao da ju netko bičuje ili tuče. Međutim to me je dodatno palilo, pa sam ubrzao zabijanje u njenu picu, a nju sam nagnuo prema naprijed, pa se sad rukama uhvatila za radni stol u svojoj sobi, dok sam ju ja držao za bokove i jebao. Uskoro je svršila uz glasni vrisak i grčenje tijela, a ja nisam nimalo popuštao u ritmu jebanja. Jebao sam ju žestoko u njenu usku picu još nekih destak minuta i onda sam se počeo prazniti u njenu picu. Praznio sam se u mlazevima u punio ju, a ona je cićala ispod mene sve dok se nisam napokon odvojio od nje. Uspravila se i poljubila me, a onda rekla da ide pod tuš i da nam nešto napravi za večeru, pa se vidimo kasnije.

Otuširao sam se i obukao lagano, tj samo kratke hlače jer je i dalje bilo nesnosno vruče, te tako otišao u kuhinju gdje je Sonja već napravila večeru. Pojeli smo i zavalili se u vrt ispod nadstrešnice. Nismo palili svjetla jer je bilo vidno i ovako, a svjetlo su davale i solarne lampe svuda po vrtu. Zavaljeni smo pijuckali hladnu limunadu, jer mi ništa drugo nije ni pasalo sada, a u jednom trenu je Sonja primakla svoju stolicu bliže meni, jer je sad bilo dovoljno mračno da nas nitko ne vidi, a mi smo mogli svakoga vidjeti. Stavila mi je ruku na hlače i počela me maziti po kurcu, pa je uskoro bio spreman i samo ga je izvukla van, te ga počela lizati, a onda skinula svoje kratke hlačice i opkoračila me okrenuta meni leđima. Spustila se niz kurac i lagano počela odizati na njemu. Ja sam joj malo pomagao kod toga držeći ju za guzu, a onda sam malo naslinio prst i počeo joj masirati njime šupčić. Malo se trznula i tiho rekla:

- Nemoj.. nisam nikada..
- Zbilja? -tiho sam upitao, a u sebi sam odmah stvorio plan da ju izjebem u guzu- Da li bi voljela probati?
- Hmmmm.. ako obečaš da ćeš biti nježan? ! ? -rekla je i napravila okret na mojem kurcu, pa je sad sjedila na njemu i gledala me u lice, a bradavice na sisama su joj bile napete da su se vidjele kroz tanku majicu.
- Hoću.. -i ja sam tiho rekao, pa sam ju skinuo sa sebe i odveo ju u kuću zatvorivši vrata za nama.

Došli smo u našu spavaću sobu, a ona se malo nećkala, ali sam ju nagovorio, pa sam otišao u kupaonicu po lubrikant, jer sam ga znao koji put Renati staviti u guzu. Najviše smo se tako jebali dok je bila u drugom stanju. Polegao sam Sonju na trbuh i počeo joj mazati šupčić lubrikantom i čekao sam da se opusti, a onda joj stavio prvo jedan prst u guzu i kad se malo opustila nakon prvog šoka, još jedan. Sad sam ju jebao sa dva prsta u guzi, dok je ona stenjala i dahtala, a kad bi ih gurnuo do kraja zajecala bi. Dodao sam još malo lubrikanta i sad sam vrtio prste u njenoj guzi, a kad sam zaključio da je spremna izvukao sam ih van i namjestio kurac na ulaz u njen šupčić i gurnuo ga. Zajecala je kad joj je glavić ušao, a ja sam odmah dodao još lubrikanta i počeo ju jebati. Stenjala je i dahtala, te gužvala plahtu ispod sebe, a ja sam joj ga zabijao skoro do kraja u njenu divnu guzu. Jebao sam ju nekih pet minuta i počeo svršavati u nju. Čim sam se ispraznio izvukao sam ga van, a ona me gledala suznih očiju. Pitao sam ju da li je sve u redu, a ona je rekla da ju boli, ali i da je bilo neko čudno zadovoljstvo u svemu, ali da neće tako skoro opet.

Ostatak noći smo se jebali klasično, pa sam svršio u nju još nekoliko puta, a ujutru sam ju pitao da će joj valjda biti dosta dok se ne vratim u nedjelju navečer. Samo se nasmijala i rekla da se previše ne umaram jer ću biti budan s nedjelje na ponedjeljak, pa da je bolje da jedem nekakvu hranu koja diže libido.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija