Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sonjina sestra Marija!

Sonja je bila moja direktorica koju sam obožavao. Bio sam jako vrijedan radnik ali isto tako sam ispunjavao i sve njene uslove što se tiče seksualnog života. Tucao sam je na raznim mjestima i kad god bi to ona poželjela odnosno kad god bi njena dlakava pička to željela. Tucao sam je kao lud. Njena pica se već privikla na moj veliki i debeli kurac. Jednostavno Sonja je obožavala moj kurac. Kad god bi mogla ona bi mene vodila na razne sastanke i simpozijume van grada. Uvijek bi poslije toga završili u hotelskoj sobi na jednu partiju seksa.

Sonja mi je prilikom jedne isporuke slatkiša poslala poruku da kad to završim odem do njen kući po neke papire koji su joj trebali. Tamo je bila njena sestra Marija koja mi ih je trebala dati. Kada sam pokucao na vrata njene kuće otvorila mi ih je jedna prelijepa žena. To je bila Marija njena sestra. Ta žena je imala negde oko trideset i pet godina. Izgledala je jako zgodno u uskoj plavoj trenerci. Na moj prvi pogled vidio sam da ima malo manje sise od Sonje ali zato je imala jako lijepu guzu. Ponudila me je da uđem unutra dok ih ona pronađe.

Pustio sam nju da ide ispred mene. Kako je hodala njeni guzovi su se uvijali. Jako su me palili. Nekoliko puta sam onako preko hlača rukom očešao kurac. Došao sam i sjeo u dnevnu sobu. Ona je tražila papire po ladicama. Dok ih je tražila izbacila je guzu prema meni. Tada sam jasno mogao da vidim kako nosi tangice koje su provirile ispod donjeg dijela trenerke. Njena guza me je opčinila. Nisam mogao da izdržim. Ustao sam i polako joj prišao. Spustio sam ruku na njenu guzu. Nije se bunila. To me je ohrabrilo pa sam rukom prešao preko prednje strane i polako se spustio ka pici.

Tada je podigle glavu prema meni. Počeo sam da joj trljam picu preko trenerke. U tom momentu ona je počela da rukom svojom traži moj kurac. Kad ga je napipala počela je i ona da ga trlja. Nisam mogao da izdržim pa sam joj ga izvadio napolje. Uzela ga je u ruku i krenula da ga drka. Drkala ga mi ga je snažno da me je u nekoliko momenata zaboljelo. Moj kurac je bio podignut do kraja. Nisam više ništa čekao. Tako naguženoj sam svukao trenerku i tange do koljena i ubacio kurac u njenu pičku.

Njena pička je bila mnogo šira od Sonjine ali za moj kurac taman. Punio sam i njenu picu do kraja mojom velikom kurčinom. Uhvatila se rukama za policu i okrenula glavu prema meni. Dok je stenjala govorila mi je da ne prestajem je jebati sve dok ne svrši. Svako malo je ponavljala da je jebem brže. Trudio sam se maksimalno da je izjebem. Tucao sam je žestoko. Tražila je stalno još. Reklo bi se da je iskusna u trošenju mladih kurčeva. Govorila mi je kao neka kurvica kako jako voli mlade pošto mogu mnogo puta da ševe a da im je kurac idalje tvrd.

Tucao sam je još pet minuta dok nije počela da svršava. Nakon toga se spustila na koljena i počela da mi puši kurac. Radila je to bolje od Sonje. Oblizala je moj kurac od svih sokova njene pice. Stalno mi ga je vlažila svojom pljuvačkom. Ubacivala ga je u usta skoro do kraja. Imala je jako duboko grlo. Skoro da ga je gutala do krajnika. Rekla mi je da bi voljela da ga proba tako što će ona biti gore da se malo nabija na njega. Legao sam na pod. Ona je skinula do kraja trenerku i tange i počela se nabijati na moj tvrdi kurac.

Dok je to radila ja sam skinuo gornji dio trenerke sa nje i brus. Njene sise su bile malo manje od Sonjinih ali isto tako jako lijepe. Mazio sam joj sise i štipao bradavice dok se ona idalje nabijala na moju kitu. Skakala je po njemu. Čim bi sklonio ruke sa njenih sisa ona bi ih odmah vraćala jer joj je to jako godilo. Nastavio sam da ih mijesim. Tucala se sama. Nabijala se na njega svom snagom. Picini mišići su stezali moj veliki kurac. Nisam još dugo mogao da izdržim. Trebao sam da svršim.

Osjetila je da sam pri kraju na osnovu kako su se grčili mišići stomaka. Taman kad sam htio da ga izvadim napolje ona je još jače počela da se nabija na njega. Nisam više mogao da izdržim ma koliko se trudio i počeo sam da punim njenu picu. Rekla mi je da je to željela. Željela je da osjeti moju spermu duboko u njenoj pici. Svršio sam mnogo unutra. Ostala je na meni još neki minut. Konačnom kad je izvadila moj kurac iz njene pice za njim je krenula moja sperma. Počela je da klizi niz njene noge.

Požurila je i otišla do wc da se obriše. Ja sam isto tako polako krenuo da se oblačim. Nakon pet minuta vratila se sa dokumentima koje sam trebao predati Sonji. Na rastanku mi je tražila broj telefonija da se ponekad vidimo i ponovim ovo. Rado sam joj izašao u susret. Odnio sam papire Sonji. Kafa sam joj ih predao upitala me je sa osmehom na licu gdje sam do sada. Kao da je znala šta se tamo desilo. Možda su se i dogovorile sve ovo. Ko zna?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija