Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sosednja Marica

Naj vam povem zgodbo o tem, kako sem zajebal soseda. Začel bom znova, kako je prišlo do tega hudiča. V Zagreb sem se preselil iz Slavonije in življenje se je nekako začelo znova. Tu nisem imel prijateljev in nikogar. S starši sva prišla v službo. Živimo tam, kjer smo zdaj, in to je to, vendar je za to zgodbo manj pomembno.

Preselili smo se v majhno vasico, kjer vsi vse poznajo. Tako sem spoznal veliko ljudi, a še posebej mi je v oči padla ena oseba, to je moja soseda Marica. Ženska 47 let, dobre postave, velikih in lepo oblikovanih jošk, dobra in trda rit. Ne morem reči, da se je držala zase.

Imela je moža in sina mojih let. Sem trdne postave, star sem 19 let in si želim starejših žensk. Zame je kot fetiš. Vsak dan sem se poskušal približati njej, da bi se z njo pogovoril ali ji pokazal, da jo želim, a se ni izšlo, mož je bil vedno doma. Pripravil sem načrt, da se začnem družiti z njenim sinom, da pridem do nje.

Začela sem se družiti z njim, ves čas smo hodili k njemu, da bi igral karte, pil zabave, kar je bilo zame dobro, ker potem lahko izmerim Marico, pristopim k njej, da se z njo pogovorim, in jo včasih po naključju primem za trdo rit. Dnevi so minevali celo tedne in še nič mi ni uspelo, dokler nekega dne ni ugotovila, da jo gledam in jo namerno zagrabim za rit.

Kje me je pravkar vprašala "za kaj to počneš? Zakaj me tako meriš in se me ves čas dotikaš?" Rekel sem samo, da mi je všeč in bi jo rad imel! Rekla mi je: "Ali si normalna? Starejša sem od tebe, lahko sem tvoja mama! Toliko mladih deklet in všeč si mi!" Rekla sem: "Dekleta so, toda nobeno dekle ni enakovredna ženska tako da izgleda lepo in ni boljših od mladih deklet.

"Tam se je namrščila in se na nek način že sprostila in začela sproščeno govoriti, ker je videla, da se ne dam. Vprašala me je, ali imam spolne odnose z žensko njene starosti? Rekel sem, da ga v resnici ne želim. Tako smo se nekaj časa pogovarjali o moji domišljiji o njej, o seksu, dokler njen mož ni prišel domov.

Vsak dan smo se pogovarjali o istih stvareh in vzdušje je bilo vedno boljše in boljše, ves čas je bila bolj sproščena, odprta je celo začela dokazovati, kako prekleta ženska je. Začela je hoditi pred mano v hlačah, nič ji ni moglo stati na poti. Nekega dne sem potrkal na njena vrata, da bi poiskal njenega sina, ona pa jih je odprla v brisači, predvidevam po tuširanju.

Rekla je: "Ni ga doma, ampak vstopimo na kavo in se pogovorimo." In vstopil sem, popili smo kavo in vsakič, ko je vstala, sem pogledal njene čudovite noge in se jo poskušal dotakniti, vendar je šla predaleč od mene. Dokler nenadoma ni prišla od zadaj in začela otipati in samo rekla "daj no, želim, da mi pokažeš, kako zelo me hoče".

Obrnila sem se in jo poljubila, kjer je pokazala, da je popolnoma sproščena in me želi. Začela me je snemati, poljubljala me je v vrat. Prijela me je za trdi in dvignjeni kurac in rekla "poglej ga, trdega kot skala". Na kolenih mi je slekla hlače in boksarice ter ga strastno začela kaditi in lizati.

Pobral sem jo in odšla v sobo, vrgla sem jo na posteljo in jo slekla, začela sem ji gneteti bujne joške. Polizal sem ji otekle in trde bradavičke, zajokala je od užitka in rekla "lizi mojo muco" .. Začel sem ji lizati muco, ki je bila sveže obrito in mokro, prvič je uživala v kodi, glasno je zastokala in stisnila mojo glavo vase muca.

Vstal sem na kolena in nenadoma vtaknil kurac vanjo, kjer je malo zastokala, začel sem jo muhasto razbijati. Vpila je "jebi me, jebi svojega soseda", dal sem jo v usta in začel prihajati, kadila je to in obliznilo mojo prihajanje, ki je malo pljusknilo po njenem telesu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija