Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

S(a)vršeno životno osiguranje

Ocjena: Nije ocjenjeno

Zorica je bila gospođa u četrdesetim godinama života i žena pomorca koji je bio kapetan broda. Kako je uvjek bilo novaca, kojeg je slao njen muž, dane je uglavnom provodila sa kolegicama po dućanima i na kavama. Držala je do svog izgleda pa je često odlazila u salone za ljepotu, a bavila se i jogom. Kako to obično bude sa ženama pomoraca, često je bila sama mjesecima, te je svoje potrebe obilno iskorištavala. Voljela je kurac, kada njoj je trebao uvijek ga si je priuštila. Nije puno birala, bitno da je bio kurac, dal od poštara, raznih dostavljača ili usluge vodoinstalatera, električara i ostalih vrsta majstora.

Najviše je voljela mlade dečke koji su mogli radnju ponavljati više puta. Jednog dana razmišljala je s kime da se pojebe, pa je došla na ideju kako bi mogla da obnovi policu životnog osiguranja, uzela je telefon i nazvala broj. "Halo izvolite, kako vam možemo pomoći" javio se muški glas sa druge strane linije;"Dobar dan, htjela bi obnoviti policu životnog osiguranja, a kako nisam u mogućnosti doći u vašu poslovni da li bi mogli poslati svoga agenta", upitala je Zorica;"naravno gospođo, kada bi vam odgovaralo", upitao je glas. Kada su dogovorili termin, spustila je slušalicu misleći sexy glas mozda bude nešto. Kada je došao dan termina, sava zadovoljna krenula da se sređuje. Kadu je natočila toplom vodom, napravila je kupku. I počela da se srđuje. Zatim je raširila nege i počela sređivati svoju pičkicu, namazala je kremu za brijanje, uzela aparat i počela si uređivati svoje rupice. Počela je sa ispiranjem, kada je osjetila mlaz mlake vode i kapljice tuša na svom klitorisu počela je lagano da si ga trlja. Zamislila je agenta te si počela gurati prste misleći na njegov kurac, sve je brže počela gurati prste osjećajući dolazak orgazma i dok su kapljice draškale njen klitoris lagano je svršila. Odjenula je na sebe čipkasti doljnji veš, fini crni grudnjak, broj manji da bi istaknuo njene bujne sise, crne čipkaste samostojeće čarape i miniaturne tangice koje su pokrivale ono najosnovnije.
Obukla je kratku lepršaavu suknjicu do pola bedara otkrivajući njene noge, crnu svilenkastu košuljicu zakopčanu tek do vrha sisa, crne štikle sa visokom petom i najskuplji parfem koji je imala. Kada je zvino na vratima zazvonilo, ustala se malo popravljajući svoje sise i krenula da ih otvori. Pogledala je kroz špijunku ostavši malo iznenađena, na vratima je stajala mlada djevojka;"Dobar dan, ja sam Ivana agent osiguranja, trebala bi gospođu Zoricu;"ja sam, izvolite uđite". Kada je Ivana ušla, Zorica ju je malo bolje osmotrila misleći ljepa djevojka nema više od 25 godina, odjevena u ljepoj svilenoj majici sa ljepim i čvrsim sisama, crni kaputić i kratku crnu minicu koja je isticala njene ljepe noge i prčastu guzu. Nije ono što sam tražila, ali možda bude zanimljivo pomisli.

Sjele su u dnevni boravak, Zorica ju je upitala šta želi da popije, "može samo kavica"odgovori Ivana. Kada je Zorica ustala Ivanu je zaintrigiro njen parfem, "imate ljep parfem jako mi se dopada". Zorica se samo nasmješila i krenula prema kuhinji, njišući svojim bokovima Ivana ju je pratila pogledom, dok nije ušla u kuhinju. Ivana je sve pripremila i čekala da se Zorica vrati, vratila se sa pladnjem friške kavice i tanjurićem kolačića, nagnula se prema Ivani i pritom pokazala svoje poprsje točeći šalice, to je Ivani zagolicalo maštu zajedno s parfemom koji je udisala. Sjela je kraj Ivane i počele izradu osiguranja, to je potrajalo tridesetak minuta, kada su završile opustile se i započele neobavezan razgovor.
Pitala je Ivanu:"koliko ti je godina i koliko se dugo baviš ovim poslom";Ivana:"imam 25godina, a ovim poslom se bavim šest mjeseci, moj šef nije mogao doći pa je poslao mene", uz lagano pijuckanje kavice sve su opuštenije počele razgovarati; Ivana:"Vi ste često sama kako izdržite to zar nemate djece";Zorica:"Kao prvo zovi me Ti, a djecu nismo mogli imati, ali imam posinka tvojih godina trenutno je na fakultetu, a ima svoj stan pa ga nema često". Kako je dalje tekao razgovor Ivana ju je pitala o njenom sexualnom životu. Zorica:"Pa snalazim se, ako ne mogu do kurca imam svoja dva prijatelja koja mi pomognu kada sam napaljena".

Zorica je priznala kako je ovo planirala u nadi da će iskoristiti kurac njenog šefa. Ivana se nasmješila govoreć:"Ma nebi bila zadovoljna, ja sam ga probala i nije mu bas nešto, a i jako je loš u krevetu". Ivana je tražila od Zorice ako bi joj pokazala njene prijatelje. Zorica se ustala i krenula u svoju sobu vrativši se sa dva poveća dilda, odložila ih je na stolić. Počele su da se svlače, uzele svaka svoj dildo i počele ih lizati i sisati svojim ustima, rukama su počele da se miluju po svojim sisama i lagano se spuštajući prema svojim već vlažnim pičkicama. Ivana:"Da li si već bila sa ženom";Zorica:"Nisam još, ali mogla bi probati. Ivana je svoju ruku spustila na Zoričinu pičku i počela da joj trlja klitoris, ujedno si je počela gurati dildo u svoju pičkicu. Isto je to uradila Zorica, približile su se jedna drugoj i jezicima počele istraživati usne šupljine. U svojoj igri nisu ni primjetile da je netko ušao u kuću, bio je to Zoričin posinak Dean. Čuvši njihove uzdahe lagano se približavao boravku, vidio je svoju pomajku Zoricu kako se liže i trlja pičkicu malade cure. Počeo mu se dizati, izvadio je svoj kurac i počeo drkati, odlučio se za mali igrokaz. Uletio je unutra galameći. "Znao sam, kurvo jedna, znao sam da mi varaš staroga, ali ovo"! ? . Zorica:"Mali ne seri, znam da drkaš na mene, nego skidaj se i dolazi simo da nas jebeš". Dean je skinuo svoju odjeću, sjeo između njih, a Zorica je uzela njegov kurac govoreći Ivani, "kako ima ljep kurac moj mali", "a, ha", rekla je Ivana i počele zajedno da mu sišu kurac i ližu njegova jaja. Zatim je Ivana legla na leđa, Dean se namjestio između nogu, kurcem protrljao klit i gurnuo ga skroz do jaja, Zorica se popela opkoračivši Ivanu i svoju pičkicu prinjela njenim ustima, plazeći jezik Ivana njoj je počela lizati po cjeloj dužini pičke zaustavivši se na klitu. Dean je uzeo dildo i njime počeo da jebe Zoricu, a Ivana je svoj jezik premjesrila na njen čmar i počela da joj ga liže i jezikom širi rupicu.

Dean je počeo jače i brže da jebe Ivanu, pod njegovim ubodima počela je sve glasnije uzdisati, Zorica je počela da njoj draži klit i Ivana je počela da se grči od orgazma. Potom je Dean polegao Zoricu ispod sebe podižući njene noge i koljena do iza glave i naglo je sjurio svoj kurac u Zoricu, Ivana je klekla iza njih namjestila dildo na Zoričin čmar i lagano njoj ga gurati sve dublje, a Dean je povremeno vadio kurac iz Zorice davajući ga Ivani u njena usta, koja je usput gurala dildo u svoju pičkicu. U boravku se ništa nije čulo do njihovih uzdaha. Zorici je bilo malo nelagodno pa su promjenili pozu, Dean je sjeo, a Zorica je namjestila svoju guzu i počela se spuštati po Deanovom kurcu okrenuta leđima, primila se za njegova ramena i počela da se nabija, Ivana je nastavila sa lizanjem njene pičke gurajući dilda sebi i Zorici, jebali su se nekih 10min. , uskladivši ubode u Zoričine rupe Zoricu je počeo tresti jaki orgazam koji nikad još nije doživila. Njih dvije namjestile su se u pozu 69 i počele da ližu pičku jedna drugoj gurajući si dilda, a Dean je prišao sa leđa Ivani i počeo je jebati u njen uski čmar. Nakon desetak minuta Zorica i Ivana ponovno su svršile ližući i dalje sokove koje su pičkice obilato lučile. Dean je izvukao kurac iz Ivane, a njih dvije ustima svaka sa jedne strane počele su da mu ga drkaju. Dean je počeo sve jače da se glasa što je bio znak da je blizu, primio je kurac u svoje ruke i počeo drkati. Zorica i Ivana isplazile su svoje jezike i čekale Deanovu spermu, počeo je da svršava po njihovim jezicima i ustima, kada je izbacio i zadnju kap pao je na trosjed, a one su počele da se ljube i jezicima razmjenjuju spermu. Kada su se počistile Ivana je otišla u kupatilo da se malo sredi. Na kraju svega Zorica je ispratila Ivanu još su se jednom poljubile i zagrlile. Potom se zorica vratila u boravak i zatekla Deana koji je sjedio gol drkajući svoj kurac pripremajući se za još jednu rundu sexa sa Zoricim
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija